طريقه وارد كردن متون نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
با نرم افزار كلك چطوري ميشه تو قتوشاپ بياريم .

MAJOR

Well-Known Member
مطمئن باش که فوتو شاپ از کورل چیزی کم که نداره هیچ سر هم است شما باید حالت نوشته خودت رو تو فوتو شاپ عوض کنی

MAJOR

Well-Known Member
برای کلک اگه خیلی راحت طلب باشی با پرینت اسکرین میاریش تو فوتو شاپ

ققنوس

Member
بهترین و ساده ترین راهی که من دیدم و نیاز به صرف هیچگونه انرژی نداره پرینت بصورت pdf هستش. کاقیه یه پرینتر pdf بسازین (Adobe PDf از همشون بهتره ) اونوقت وقتی پرینت میگیرین فایلتون بصورت vector اکسپورت میشه که دیگه مسئله کیفیت براش مهم نیست. در ضمن این روش برای همه برنامه ها کار میکنه ونیاز به هیچ برنامه اضافی داره.

kambiz.elf

Member
سلام
دقيقا بهترين روش ممكن گرفتن پرينت Pdf هست .يك روش ديگه كه من قبلا از اون استفاده مي كردم متن تو چليپا مي نوشتم بد تو خود چليپا سايز فونت زياد مي كردم مثلا 92 بد چندتا 1 كوچيك دور حرف قرار مي دادم بعد هايلايتش مي كردم و از اون كپي مي گرفتم تو فتو شاپ پيس مي كردم .

سلام لطفا توضیح بدید چه جوری میشه از چلیپا به فتوشاپ انتقال داد من از نسخه 1.1 استفاده می کنم و قتی از اون بالا کپی رو انتخاب می کنم یک صدایی می ده اما بعد که میرم در فتوشاپ و ابزار نوشتن رو فعال می کنم و کلیک راست می کنم اصلا past فعال نیست اگر باید کار دیگری بکنم لطفا کامل و به صورت مبتدب توضیح دهید در ضمن روی راهنما که کلیک می کنم فقط توضیحاتی در رابطه با خود نرم افزار و جود دارد

ققنوس

Member
خیلی ساده در فتوشاپ ابزار نوشتنو انتخاب نکن و فقط Paste ساده انجام بده(Ctrl+V).

جدیدترین ارسال ها

بالا