طريقه وارد كردن متون نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ

sina1100

New Member
دوستان سلام،

درد مشترك خيلي‌ها وقتي با برنامه‌هاي نستعليق‌اي مثل چليپا كه كار مي‌كنن اينه كه چطوري متن رو با بهترين كيفيت ممكن و اندازه‌هاي خيلي بزرگ وارد برنامه‌ي فتوشاپ كنن كه حالا يا از اون براي وب استفاده بشه يا براي چاپ (كه چاپ اندازه‌هاي بزرگ‌تري رو ميبره)...، فكر كردم روش خودم رو در رابطه با وارد كردن نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ توضيح بدم... ، البته شايد بهترين روش نباشه، ولي راحت‌ترين روشيه كه خودم انجامش ميدم، اگر كسي بهتر از اينو ميدونه تو كامنت‌ها تكميلش كنه...

بعد از اينكه متن رو داخل چليپا تايپ كرديد، با انتخاب كردن كل متن اون رو به كليپ‌برد كامپيوتر انتقال بديد...(اگه چليپا بازي در نياره!) بعد او رو به برنامه‌ي كرل پيست كنين(اگه مستقيم توي فتوشاپ پيست بشه، لبه‌هاي متن رنجه رنجه ميشه!)

آبجكت پيست شده در كرل رو انتخاب كنيد و به اندازه‌ي دلخواه بزرگش كنيد. (بزرگ‌كردن متن در كرل هيچ تاثير منفي‌اي در كيفيت نداره و تا هر اندازه كه خواستيد ميتونيد بزرگش كنيد- اين قسمت براي چاپ خيلي مفيده چون نياز به اندازه هاي بزرگتر داريم) حالا يك بار ungroup ش كنيد. (در اين زمان حروف به هم ريخته است) حالا از قسمت toolbar گزينه‌ي left align رو انتخاب كنيد تا حروف مرتب چيده بشه.. حالا اگه خواستيد مثلا نقطه‌هاي متن رو جابجا كنيد به صورت دلخواه و بعد با انتخاب كل آبجكت اون رو export كنيد به فايل PNG.

بعد اين فايل PNG رو در فتوشاپ باز كنيد (با بهترين كيفيت ممكن!) و بعد از تبديل لايه‌ي background به لايه معمولي با ابزار magic wand و البته tolerance يك پيكسلي (در option bar ش)قسمت سفيد تصوير رو delete كنيد تا فقط خود متن رو تروتميز داشته باشيد...

موفق باشید!

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز البته یک راه دیگه هم داره و اون استفاده از نسخه 1.1 هستش که امکان انتقال به صورت Shape را داره و میتونید بدون این درد سر ها انتقال بدین ... در انجمن ها قبلا در این مورد توضیح دادم ... همون کلمه چلیپا را جستجو کنی‌ آموزش هستش ...

sina1100

New Member
Parham گفت:
دوست عزیز البته یک راه دیگه هم داره و اون استفاده از نسخه 1.1 هستش که امکان انتقال به صورت Shape را داره و میتونید بدون این درد سر ها انتقال بدین ... در انجمن ها قبلا در این مورد توضیح دادم ... همون کلمه چلیپا را جستجو کنی‌ آموزش هستش ...
حالا من گفتم شاید اعضا اینجوری راحت تر باشن!
286.gif

S4DEGH

Well-Known Member
حالا يك سوال !

همه اين برنامه هاي چليپا و .. يجورايي مشكل دارن !

اين برنامه هاي خوشنويسي 12000 تومني اونها چطوره ؟! كسي امتحان كرده .

Parham

Well-Known Member
صادق من الان چلیپا را * نسخه 1.1 * مدت زیادی هستش استفاده می‌کنم و هیچ مشکلی‌ باهاش ندارم ...

S4DEGH

Well-Known Member
ميگم اين Cd جديده كه تلويزيون جديدا داره تبليغ ميكنه رو ديدي ؟! مربوط به تايپ نستعليق هست !
اونطوري كه نشون ميداد خيلي خفنه !

اما قيمتش معلوم نيست چقدر هست !

Parham

Well-Known Member
اسم نرم افزارش چی‌ هستش ؟! چون اصلا تلویزیون به جز بعضی‌ موقع ها که اخبار نگاه می‌کنم نمیبینم ...

S4DEGH

Well-Known Member
يادم نمياد ! اما تبليغش وسط اين يارو فيلم جديده شبكه 5 نشون داد !

اگر ديدم اسمش رو به شما هم ميگم !

S4DEGH

Well-Known Member
يادم نمياد ! اما تبليغش وسط اين يارو فيلم جديده شبكه 5 نشون داد !

اگر ديدم اسمش رو به شما هم ميگم !

NaviD.R.R

Member
از طریق کلک من هر کاری کردم نتونستم با کیفیت خوبی متن رو به Photoshop انتقال بدم.
البته شاید با گرفتن عکس از مونیتور و Trace کرل بشه یه کارایی کرد .
اگه شما راهه بهتری می دونید لطف کنید بگید.

irjavad

New Member
اگر از برنامه خوشنگار استفاده كنيد شايد راضي كننده باشد
قيمت نسخه اصلي آن 5800 تومان است
متن را مستقيم وارد كرل و فتو شاپ مي‌كند

siavashmusic

Active Member
یعنی روشی درست نیست که بتونیم این متون نستعلیق رو وارد فتوشاپ کنیم (بدون دردسر و با کیفیت بالا) پس ....

Parham

Well-Known Member
یعنی روشی درست نیست که بتونیم این متون نستعلیق رو وارد فتوشاپ کنیم (بدون دردسر و با کیفیت بالا) پس ....
دوست عزیز اگر از برنامه چلیپا *نسخه کامل 1.1* که در انجمن ها لینک دانلود اونو دادم استفاده کنی‌ مشکلی‌ نخواهی‌ داشت و زمانی‌ که می‌خوای از محیط چلیپا کپی‌ کنی‌ و داخل فتوشاپ وارد کنی‌ بهت این امکان را میده که به صورت Path بیاری...

Parham

Well-Known Member
برای کلک کسی راه حلی نداره؟!!
تنها راه استفاده از گرفتن عکس از صفحه مانیتور و استفاده از ابزار قدرتمند Trace در برنامه کرل هستش ... من بیشتر وقتا از این روش استفاده می‌کنم و با کمی‌ صرف وقت نتیجه خوبی‌ میده ...

Parham

Well-Known Member
اگه فونتش باشه چرا می‌شه ! اما فکر نمیکنم با فونت های موجود بشه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا