طريقه نصب win2000server

سلام به همگي
من يك ويندوز 2000 سرور را روي سيستمم نصب كرده ام و هنگام نصب آن uname را برابر administrator و براي پسورد مقداري وارد نكرده ام. ولي اين ويندوز هنگام بالا آمدن و بعد عبور از قسمتي كه uname&password را ميخواهد وارد ويندوز نميشود يعني ما startmenu نداريم ولي كليدهاي ctrl+alt+delete بدرستي كار ميكند و پنجره مربوطه را باز مينمايد.(پنجره اي كه كليدهاي تغيير پسورد و پنج كليد ديگر را دارد.)
لطفا مرا راهنمايي نماييد كه مشكل از كجاست.سپاسگذارم.

xnux

Member
سلام
يه نكته اول بوگم تا دريابي كه دنيا دست كيه ؟!
والا من تا حالا نزديك شونصد بار اين ويندوز را نصب كردم و راس شونصد بار هم سرم
قر اومده ولي تا حالا اين مشكلي را كه گفتي نديدم

اما يه چيزي را بهت بگم !
اونم اينه كه در نصب ويندوز 2000 اصلا از شما uname ي نميخواهد وارد نماييد
و فقط ميگه پسورد ادمين را وارد كن كه اگه هم پسورد را وارد نكني بعد كه نصب تموم شد
وارد ويندوز ميشه
اما شوما يه كار ديگه هم بكن
وقتي ويندوزت داره بالا مياد براي اولين بار هم كه شده يه مقدار حوصله كن ببين
ممكنه يكم اولين بوت طول بكشه

شايد حول بودي نزاشتي بوت كامل انجام بشه

والا ديگه نميدونم
:lol: :lol:

persepolise گفت:
سلام به همگي
من يك ويندوز 2000 سرور را روي سيستمم نصب كرده ام و هنگام نصب آن uname را برابر administrator و براي پسورد مقداري وارد نكرده ام. ولي اين ويندوز هنگام بالا آمدن و بعد عبور از قسمتي كه uname&password را ميخواهد وارد ويندوز نميشود يعني ما startmenu نداريم ولي كليدهاي ctrl+alt+delete بدرستي كار ميكند و پنجره مربوطه را باز مينمايد.(پنجره اي كه كليدهاي تغيير پسورد و پنج كليد ديگر را دارد.)
لطفا مرا راهنمايي نماييد كه مشكل از كجاست.سپاسگذارم.

سلام
منم چند بار نصب كردم ولي هيچكدوم جواب نداده.
يك دفعه هم uname & pass وارد نكردم.اصلا از بخشي كه pass را ميپرسه تا وارد ويندوز بشه عبور نكرد.
ولي الان كه uname=administrator گذاشتم ولي هر چقدر صبر كني startmenu نمياد(وارد ويندوز نميشه)
لطفا هر كي ميدونه كمك كنه

xnux

Member
سي دي ويندوزت را بزار و يه بار ديگه نصبش كن .البته اين بار
به حالت Ripair ولي نميدونم مشكلت حتمي حل ميشه يا نه

ولي ضرري نداره
تجربست
:wink:
persepolise گفت:
سلام
منم چند بار نصب كردم ولي هيچكدوم جواب نداده.
يك دفعه هم uname & pass وارد نكردم.اصلا از بخشي كه pass را ميپرسه تا وارد ويندوز بشه عبور نكرد.
ولي الان كه uname=administrator گذاشتم ولي هر چقدر صبر كني startmenu نمياد(وارد ويندوز نميشه)
لطفا هر كي ميدونه كمك كنه

sp2_sp

Member
دوست عزيز يك بار ديگه ويندوز را نصب و به نظز من اول ويندوز كنوني را پاك
بعد شروع به نصب ويندوز كن
راستب با Ctrl+Alt+Delete هم به نتيجه نره سيدي
چون معمولا وقتي اينطور مي شه اين كليد ها را كه فشار بدي يه پنجره كوچولو باز ميشه كه ok كه كني همه چي تمام ميشه (يعني ميري تو ويندوز)

جدیدترین ارسال ها

بالا