طريقه نصب PHP NUKE؟؟؟؟

nsboss

Member
من ميخوام PHP NUKE رو نصب كنم رو هاستم و فايلي كه دريافت كردم با فرمت .tar هست.
حالا چكارش بايد بكنم؟ نزنين ها من خيلي مبتدي ام :cry:

salmanclever

Well-Known Member
سلام
شما ميتوانيد فايل تار را با نرم افزار winrarباز كنيد
محتويات آنرا اكستركت كنيد وسپس برويد به قسمت مقالات آدرس زير www.farsinuke.com
سلمان...!

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
ممنون آقا سلمان مشكلم فقط قسمت اولش بود بقيه اشو بلدم:oops:
همون فسمت اول تمام فايلهاي داخل html را توي رووت يا داخل يه فولدري كه خودتان انتخاب مي كنيد سپس فايل ديتا بيس را تو mysql مانند همون phpbb ميريزيد
بعد نميدونم از كدوم phpnuke استفاده مي كنيد يكي است عين phpbb تازه اتومات اينستال است يعني config.phpرا خودش درست مي كند ولي اگر انطوري نبود ببينيد فايل config.php را باز كنيد
و اين تغييرات انجام ميشود

کد:
$dbhost = "آدرس سرور شما مثمولا لوکال هاست است";
$dbuname = "اگر داخل فولدري برنامه هاتون را ريخاه ايد مينويسيد وگر نه همون رووت است";
$dbpass = "ئاسئورت براي ديتا بيس";
$dbname = "نام ديتا بيس";
بقيه را ول کن
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";

مثال

کد:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "321321";
$dbname = "samantest_DB_SWE";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";

در ضمن يادتون نره اينبار هم cmod فايلهاتون را مانند قبل 777 بكنيد

nsboss

Member
saman_sweden گفت:
nsboss گفت:
ممنون آقا سلمان مشكلم فقط قسمت اولش بود بقيه اشو بلدم:oops:
همون فسمت اول تمام فايلهاي داخل html را توي رووت يا داخل يه فولدري كه خودتان انتخاب مي كنيد سپس فايل ديتا بيس را تو mysql مانند همون phpbb ميريزيد
بعد نميدونم از كدوم phpnuke استفاده مي كنيد يكي است عين phpbb تازه اتومات اينستال است يعني config.phpرا خودش درست مي كند ولي اگر انطوري نبود ببينيد فايل config.php را باز كنيد
و اين تغييرات انجام ميشود

کد:
$dbhost = "آدرس سرور شما مثمولا لوکال هاست است";
$dbuname = "اگر داخل فولدري برنامه هاتون را ريخاه ايد مينويسيد وگر نه همون رووت است";
$dbpass = "ئاسئورت براي ديتا بيس";
$dbname = "نام ديتا بيس";
بقيه را ول کن
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";

مثال

کد:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "321321";
$dbname = "samantest_DB_SWE";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";

در ضمن يادتون نره اينبار هم cmod فايلهاتون را مانند قبل 777 بكنيد
ممنون از توضيحات كاملت :)

saman_sweden

Active Member
راجع به mp حصوصي
شما تمام فيلها را آپ لود نكرده ايد بعنوان نمونه از اين سايت شما فهميدم فايلهاي آمازون است
اونا را آپلود كنيد بعدا بهتون ميگم پاك كنيد اگر اول مي گفتيد اونموقع تو ديتا بيس تغيير ميداديد براي اينكه كسي كه برنامه رايگان ميده از سايتهاي ديگر بايد ساپورت بشه و آمازون يگي از اوناست كه در ديتا بيس sql توشته شده براي رهايي از آن بايد ديتا بيس را تغيير داد
اما راه دوم اينكه شما تمام برنامه را بي كم وكسز آپ لود كنيد سپس تو مديريت اونو برميداريد بع بقبه اش راحته

nsboss

Member
آقا سامان خان من همه اين فايلها رو آپلود كردم اما با اين وجود مرتب ارور ميده كه :
[align=left:0920ad1d94]Warning: main(language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/raisee/public_html/mainfile.php on line 167

Warning: main(): Failed opening 'language/lang-.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/raisee/public_html/mainfile.php on line 167

Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/raisee/public_html/header.php on line 31

Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/raisee/public_html/header.php on line 31

Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /home/raisee/public_html/header.php on line 47[/align:0920ad1d94]

الآن چكارش كنم؟؟؟ لطفا راهنمايي كنين
؛ منتظر جواب ؛

saman_sweden

Active Member
براي ديتا بيس كدوم ديتا بيس را ريختي فارسي است يا لاتين
دوم كدوم زبان را انتخاب كرده ايد تمام فولدر language را دوباره بريز و درضمن cmod 777 يادت نره

m-sh

Member
آقا شما كه از ما هاست گرفتيد خوب مي گفتيد ما براتون مجاني phpnuke فارسي را نصب كنيم!

اگه خواستيد يه ميل بزنيد!

nsboss

Member
mr Shahkelid عزيز
( درست گفتم ديگه؟؟؟ معني اسم كاربريتون همينه؟!)
من اگه بخوام بدم كسي نصب كنه الحمد لله توي همين سايت دوستان زيادي هستند كه حاظرند اين كار رو انجام بدهند اما من ميخوام خودم بدونم كه چطور بايد نصبش كنيم و مشكلش چيه كه الآن نصب نميشه و اگه يه وقتي جايي با همچين مشكلي مواجه شدم بدونم چطور بايد رفعش كنم.
موفق باشيد.

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
mr Shahkelid عزيز
( درست گفتم ديگه؟؟؟ معني اسم كاربريتون همينه؟!)
من اگه بخوام بدم كسي نصب كنه الحمد لله توي همين سايت دوستان زيادي هستند كه حاظرند اين كار رو انجام بدهند اما من ميخوام خودم بدونم كه چطور بايد نصبش كنيم و مشكلش چيه كه الآن نصب نميشه و اگه يه وقتي جايي با همچين مشكلي مواجه شدم بدونم چطور بايد رفعش كنم.
موفق باشيد.

راستش منظور آقا مهدي فقط كمك بود ميخواست بهتون كمك كنه كارتون را بيفته
و شما هم راست ميگوييد اون لذتي كه در آموختن و تجربه يه دنياي ديگري است
سوال شما راستش من سرنخ گم كردم تا كجا اومده ايد ميتوني pm بدي اگر اين لينك را نديدم حداقل يا آوري خوبي ميشه
در مورد كارول كه در اون پيام قبلي نوشته ايد من اطلاع سررشته از كارول ندارم متاسفم

جدیدترین ارسال ها

بالا