طريقه عوض كردن Ip ؟!

majid2x

Active Member
سلام.
چجوري ميشه Ip عوض كرد !
خيلي فوريه !
لطفاً راهنمايي كنيد

دمتون گرم
مجيد

msnasiri

Member
من این کارو درست بلد نیستم ولی چون گفتی فوری یه چیزایی که می دونم می گم حالا خودت باهاش کار کن شاید به نتیجه رسیدی.
به properties network connection برو سر برگ netwroking و properties internet protocol رو بزن.
اونجا یه چیزایی نوشته.
اگه جوابی گرفتی بگو تا ما هم بدونیم
من فکر کنم جایی خوندم که فقط داخل همون range ip server می شه عوض کرد ولی چند روز پیش در همین مورد با دوستم داشتم بحث می کردیم گفت که همه ip ها می شه.
قرار شد برام پیدا کنم چه جوری اگه پیدا کرد بهت می گم.

msnasiri

Member
با دوستم که در این زمینه کار کرده حرف زدم گفت که این روش فقط باسه لن درسته و باسه دیال آپ احتمالاً دیگه اصلاً کانکت هم نمی شه.
شرمنده که در یه زمینه دیگه گفتم ولی اگه گیرت اومد بزار اینجا تا ما هم استفاده کنیم.

msnasiri

Member
اگه می خوای به سایتهایی بری که ایران رو محروم کردند و اجازه نمی دن می تونی از پروکسی استفاده کنی.
اونم میاد همین کارو می کنی
و من چیزی که یادم رفت بگم این بود که شنیدم یه برنامه به نام invisible browser هست که میاد همین کارو می کنه و اساس کارش هم تغییر ip هست.

majid2x

Active Member
بله وحيد !
شايد بشه اينجوري دورشون زد !
با RapidGet كه نشد !

VAHID216

مدیر بازنشسته
نمی شه می دونی چرا چون اول از همه آی پی سرورت رو ثبت می کنه بعدش طی عملیاتی نا معلوم می فهمه. فکر نکنم این طوری هم بشه

msnasiri

Member
اگه می شه بگید مگه رپید شیر چیه (البته کمی مشخصه) و دوم اینکه مگه چکار می کنه که شما می خواید شما ip رو عوض کنید.

majid2x

Active Member
محدوديت در تعداد دانلود داره !
بعد از مدتي ديگه نمي توني دان كني مگر اينكه ويندوز عوض كني !

Sunboy454

Active Member
کجاش مینویسه که باید ویندوز رو عوض کنی ؟
محدودیت بین تعداد دانلود ها داره ، که معمولا با 1 ساعت صبر کردن درست میشه ؛

msnasiri

Member
من تا حالا بهش برنخوردم ولی با این گفته ها به نظر می آد با کوکی باشه نه با ip

VAHID216

مدیر بازنشسته
msnasiri گفت:
من تا حالا بهش برنخوردم ولی با این گفته ها به نظر می آد با کوکی باشه نه با ip

خودمونیم تا حالا بهش کارو بارت نیوفتاده:eek: بزرگترین سایت اشتراک فایل هست که بیش از نمی دونم چند ترابایت فایل روشه.
ولی 100 درصد از کوکی نیست چون اگر هم پاکشون کنی بازم می شناستت:D

1.IP Dial Up تحت هيچ شرايط عوض نميشه.با هر بار كانكت شدن عوض ميشه 127.23.64.26
دفعه بعدي كه كانكت شديد شايد بشه 127.23.64.31
isp عوض كنيد تغيرات كلي تري ميشه ولي در هر صورت ايران يه رنج Ip داره كه هر چقدرم عوض كنين خارج از اين دايره نميشه رفت يه راه هست اونم اينه كه بقول دوستمون Ip وليد تهيه كرد اونم نه از رنج آي پي هاي ايران -مثلا از دبي
كه اونم كار هر كسي نيست(غير قانونيه)
اين از تعويض IP ولي براي دور زدن فيلتريجات همون فيلتر شكن و اين حرفا بهتره

بالا