Fa طريقه ساخت فايل پيوستي ؟

باسلام

يك سوالي در مورد ساخت فايل پيوستي داشتم .

اين يك كادر تنظيمات است ، ميخواهم با بيلدر آنرا بسازم . لطفا من را راهنمايي كنيد .

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    5.8 کیلوبایت · بازدیدها: 26

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اگه میخوایین توی راست کلیک براتون نشون داده بشه که به راحتی میتونید با پلاگین SmallPlugin درستش کنید آخرین ورژن رو هم دانلود کنید

نمونه داخلش هست.

با تشكر از دوست بسيار عزيز

من اين كادر را براي حالت راست كليك طراحي كرده ام . ميشه نحوه استفاده از اين پلاگين را برام توضيح بديد .

يك سوال ديگه ؟ چگونه وضعيت گزينه هايي كه حالت تيك دار دارند را ذخيره كنم بطوريكه وقتي مجدد آن را باز كردم ، آن حالت باقي باشد ؟

ميشه يك مثال بياوريد ؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با تشكر از دوست بسيار عزيز

من اين كادر را براي حالت راست كليك طراحي كرده ام . ميشه نحوه استفاده از اين پلاگين را برام توضيح بديد .
ببخشید دوست عزیز وقتی ندارم زود باید برم ولی اگه به مثال ها و کد های استفاده شده توجه کنید و با دقت کار

کنید با کد ها میتونید به راحتی مشکلتون رو حل کنید.

يك سوال ديگه ؟ چگونه وضعيت گزينه هايي كه حالت تيك دار دارند را ذخيره كنم بطوريكه وقتي مجدد آن را باز كردم ، آن حالت باقي باشد ؟

ميشه يك مثال بياوريد ؟

در این مورد هم میتونید با استفاده کدهای زیر این کار رو انجام بدید. موفق باشین
PHP:
SaveVariable("","")
LoadVariable("","")

چگونگي كدنويسي شكل پيوستي؟

سلام بر تمامي دوستان عزيزم !

يكي ميتونه منو راهنمايي كنه . من اين كادر كه در پيوسته رو درست كردم (فايل پيوستي)

ميخوام با كليك بر روي گزينه مثلا Item1 (مثل كادرهاي تنظيمات ويندوز ) ، آن تيك دار شده و وقتي بار ديگه اونو باز

مينكم آن گزينه ، تيك دار باشه ضمن اينكه دستور مربوطه اعمال شده باشد .

پیوست ها

• panel right click.rar
    233.5 کیلوبایت · بازدیدها: 66

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما نمونه های همراه پلاگین SmallPlugin رو نگاه کنید میتونه کمکتون کنه

سلام

من مثالا رو ديدم اما چيزي كه شبيه مثالم باشه ، پيدا نكردم . اگه ميشه فايل پيوستمو تكميل كنين . با تشكر

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من مثالا رو ديدم اما چيزي كه شبيه مثالم باشه ، پيدا نكردم . اگه ميشه فايل پيوستمو تكميل كنين . با تشكر

نه نمیشه
شما مطمئنید همه مثالا رو دیدی؟ تو مثال context_menu.mbd گزینه Sort Items دقیقن همین کارو میکنه فقط شما باید اکشن ها و گزینه هارو متناسب با نیازتون تغییر بدید

پیوست ها

• menu.JPG
    menu.JPG
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز، شما قبلاً یک مبحث دیگه هم ایجاد کرده بودید در این رابطه، لطفاً سوالاتتون رو در ادامه ی همون مبحث دنبال کنید.

ضمن اینکه چیزی که شما مدنظرتون هست دقیقاً یک Pop-up Menu هست که با پلاگین SmallPlugin و یا TrayPlugin میتونید پیاده سازیش کنید.
ضمن اینکه TrayPlugin یک ابزار ساخت منو داره که میتونه کمکتون کنه.

دو مبحث ادغام شدند

پیوست ها

• TrayPluginEng.zip
    284 کیلوبایت · بازدیدها: 52
مثال نگاه كردم ولي منوي ظاهر شده در راست كليك فقط در محدوده اس خاص ظاهر ميشود . من ميخوام در كل پنجره ظاهر شود .

راه حل چيست ؟

چگونه ميشه مثلا با كليك بر منوي always on top ، دستور syscommond(AlwaysOnTop را براي پروژه اجرا كرد و درصورت امكان نحوه ارتباط پارامترهاي پلاگين small plug in را با دستورهاي داخل اسكريپها بيان كنيد . با تشكر

BlueMMB

Well-Known Member
سلام . ببخشید الان بیلدر ندارم ولی خواستم یه کمکی بکنم .

دوست عزیز شما اسکریپتی رو که برنامه ( مثال خود پلاگین ) به محض باز شدن اجرا می کنه ( که از قسمت StartPage فراخوانی میشه ) رو بخونید منوجه میشید که به هر آیتم یه شماره خاصی داده شده .

حالا شما برید به صفحه MasterTopLayer و اسکریپت بالای صفحه رو باز کنید که خیلی واضح نوشته شده که اگه مثلا شماره آیتم 102 بود چه کدی اجرا بشه و ...

امیدوارم کمک خوبی براتون باشه .

خيلي ممنون از اينكه راهنمايي كرديد

مشكل من نحوه برقراري ارتباط پلاگين با دستورات داخل مالتي مديا بيلدر است .

nevercom

C7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.

دوست عزیز لطفاً قوانین استفاده از انجمنها رو مطالعه کنید و رعایتشون کنید.

هم تو این تاپیک و هم در اون یکی تاپیک به سوالتون پاسخ داده شده، فقط شما خودتون کمی باید به توضیحات ارائه شده توجه کنید.

همونطور که قبلاً هم عرض کردم، هنگام ایجاد هر آیتم از منو، یک آیدی به اون اختصاص داده میشه:
کد:
ItemName$='POPUP::Add Item'
PluginSet("PlugIn","ItemName$")
PluginRun("PlugIn","CreateMenuItem")
PluginGet("PlugIn","add")
همونطور که میبینید آیدی این آیتم در متغیر add که یک متغیر عددی هست ذخیره میشه

شما هر چندتا آیتم رو برای منو طراحی کنید، برای هرکدوم به این شکل آیدی رو در یک متغیر ذخیره کنید.

پلاگین هنگام انتخاب شدن هر ایتم از منو، اسکریپت menu_event_handler رو اجرا میکنه
پس یک اسکریپت با همین نام در صفحه یا Master Top Layer ایجاد میکنید
کد:
PluginGet("PlugIn","menuID")
If (menuID>99) Then
  If (menuID=add) Then
** "Add Item" is clicked
    ListBoxGetItems("ListBox","ItemsArray$,NumItemsArray$,#,Count")
    Item$='ListBox Item 1'
    For i=2 To Count+1
      If (POS(Item$, ItemsArray$)<>0) Then
        Item$='ListBox Item '+CHAR(i)
      Else
        Break()
      End
    Next i
    ListBoxAddItem("ListBox","Item$")
    Return()
  End
End
خط اول کد میاد و ID آیتم کلیک شده رو بدست میاره، در خط سوم چک میکنه که اگر ID کلیک شده با ID منوی Add Item برابر بود (یعنی گزینه ی Add Item انتخاب شده) یه سری دستورات رو اجرا کنه، کدهای شما باید اینجا قرار بگیره

باسلام ، اين مثال درون پلاگين smallplugin ، در مورد راست كليك بر روي كنترل ليست باكس است . ولي منوي راست كليك برنامه من بصورتي است كه

ميخواهم بر روي كل فضاي پنجره برنامه ظاهر شود . براي اين كار چگونه پلاگين را تنظيم كنم ؟

nevercom

اسکریپت popup_menu رو ببینید، در خط پنجم، یک دستور شرطی نوشته شده که مختصات موس رو چک میکنه و اگر در محدوده ی ListBox بود منو رو نمایش میده، میتونید محدوده رو تغییر بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا