Gt-Max
Member
با سلام به تمامی بروبکس خوبه مجيد انلاين مخصوصا به طرف دارانه Counter Strike ...
راستش چند وقت بیش بازی کانتر رو از یکی از فروشگاه های پایتخت خریدم به این اسم Counter Strike v 1.5 / v 1.6
چند وقت بیش که برای اولین بار تو یه Game Net رفتم اونجا بازی کانتر رو بازی کردم خوشم اومد ولی وقتی بازی رو گرفتم دیدم گرافیکش با ماله من فرق میکنه تو اون چهره ها طبیعی تر طراحی شده بودند...
فکر نمی کنم از کارت گرافیکم باشه چون 256 هستش و تو بازی هایی مثل Mafia / IGI 2 و این مدل بازی ها جواب داده ...
نمیدونم...
یکی از دوستام می گفت شاید اشکال از نشخه بازیت باشه ... میگفت هر چند وقت یه بار برای کانتر یه سری فایل جدید میاد که باید دانلود کنی به روز باشی...!
بگذریم...
بازی رو گرفتم و نصب کردم ...
ولی وقتی بازی رو نصب کردم چیزی از بازی سر در نیاوردم...
این جا به تریتب چند تا عکس از منو بازی گذاشتم ببینم کسی بیدا میشه یه توضیحی راهنمایی بهم بده...
مثلا فرق بین گذینه های
Quick Start
Play Online
View Game
Play On Lan
چیه ؟!
راستش من درست متوجه نشدم که این بازی رو به چه ترتیبی باید انجام داد...!
باید رفت تویه اینترنت ! ؟ باید حتما Lan باشی تا با چند تا کامبیوتر دیگه بشه این بازی رو انجام داد یا این که کلا چطوریه ؟!
مثلا من که این بازی رو برای خودم گرفتم که تو خونه بازی کنم رویه کدوم گزینه باید کلیک کنم و وارد کدوم بخش بشم...؟!
وارد یه قسمتی شدم ( عکس سوم ) که دیگه اصلا هیچی ازش نفهمیدم !!
مثلا گزینه های Create / Add Ip / Filter / Update و این گزینه هایی که تو عکس میبینید به چه دردی می خوره و کی به کار میره...؟!
ممنون میشم یکی از بچه هایی که اطلاعاتی در این ضمینه داره یه کمکی بهم بکنه...
با تشکر...
مکس
لطفا كمك كنيد..!
[align=center:4986ece790]
[/align:4986ece790]
راستش چند وقت بیش بازی کانتر رو از یکی از فروشگاه های پایتخت خریدم به این اسم Counter Strike v 1.5 / v 1.6
چند وقت بیش که برای اولین بار تو یه Game Net رفتم اونجا بازی کانتر رو بازی کردم خوشم اومد ولی وقتی بازی رو گرفتم دیدم گرافیکش با ماله من فرق میکنه تو اون چهره ها طبیعی تر طراحی شده بودند...
فکر نمی کنم از کارت گرافیکم باشه چون 256 هستش و تو بازی هایی مثل Mafia / IGI 2 و این مدل بازی ها جواب داده ...
نمیدونم...
یکی از دوستام می گفت شاید اشکال از نشخه بازیت باشه ... میگفت هر چند وقت یه بار برای کانتر یه سری فایل جدید میاد که باید دانلود کنی به روز باشی...!
بگذریم...
بازی رو گرفتم و نصب کردم ...
ولی وقتی بازی رو نصب کردم چیزی از بازی سر در نیاوردم...
این جا به تریتب چند تا عکس از منو بازی گذاشتم ببینم کسی بیدا میشه یه توضیحی راهنمایی بهم بده...
مثلا فرق بین گذینه های
Quick Start
Play Online
View Game
Play On Lan
چیه ؟!
راستش من درست متوجه نشدم که این بازی رو به چه ترتیبی باید انجام داد...!
باید رفت تویه اینترنت ! ؟ باید حتما Lan باشی تا با چند تا کامبیوتر دیگه بشه این بازی رو انجام داد یا این که کلا چطوریه ؟!
مثلا من که این بازی رو برای خودم گرفتم که تو خونه بازی کنم رویه کدوم گزینه باید کلیک کنم و وارد کدوم بخش بشم...؟!
وارد یه قسمتی شدم ( عکس سوم ) که دیگه اصلا هیچی ازش نفهمیدم !!
مثلا گزینه های Create / Add Ip / Filter / Update و این گزینه هایی که تو عکس میبینید به چه دردی می خوره و کی به کار میره...؟!
ممنون میشم یکی از بچه هایی که اطلاعاتی در این ضمینه داره یه کمکی بهم بکنه...
با تشکر...
مکس
لطفا كمك كنيد..!
[align=center:4986ece790]