طرح Template

LordEfazati

Member
کار خوبیه ولی بازم یه چیزی کم داره !
ببین به طور مثال تو می خوای یه مطلب بنویسی ، این کار به یه بلاک نیازمنده که باید رنگ اون انخاب کنی و این رنگ قهوه ای کم رنگ نمی تونه پیش زمینه خوبی باشه !
در ضمن در مورد کارهای وب باید همیشه حجم رو در نظر داشته باشی ، خیلی اوقات می شه با استفاده از یک عکس کار بسیار زیبا تر می شود ولی به علت بالا رفتن حجم طراحان از اون عکس استفاده نمی کنند !

Shouli

Active Member
من كه چيزي نمي بينم

اینجوری بهتره یعنی همین رنگی که استفاده کردم بهتره .

کار خوبیه ولی بازم یه چیزی کم داره !
ببین به طور مثال تو می خوای یه مطلب بنویسی ، این کار به یه بلاک نیازمنده که باید رنگ اون انخاب کنی و این رنگ قهوه ای کم رنگ نمی تونه پیش زمینه خوبی باشه !
در ضمن در مورد کارهای وب باید همیشه حجم رو در نظر داشته باشی ، خیلی اوقات می شه با استفاده از یک عکس کار بسیار زیبا تر می شود ولی به علت بالا رفتن حجم طراحان از اون عکس استفاده نمی کنند !

همون جوری که نوشتم من این طرح رو الکی زدم .

kambiz-g

Member
اگر اينجوري بهتره چرا اصلا طرح گذاشتي مي خواي از كارت تعريف كنم

background كارت يكه يكه باور كن
اينجوري خوبه

Shouli

Active Member
ببین اگه با طرح من مشکل داری به تایپیک من سر نزن ... دومآ احتیاجی به تعریف نداره .

kambiz-g

Member
آخ نمي دوني كه دلم چقدر لك زده تايپيك هاي شما رو نظاره كنم

در ضمن جنبه انتقاد نداري تو اين انجمن نيا برات خوب نيست

hes_r

Member
بابا آقا کامبیز راست میگه 2 تا انتقاد از طرحت شده هر دوتا رو کوبوندی

در ضمن اینجا سایت همگانیه و هر کی به هر تاپیکی بخواد سر میزنه

Mahdi_20

Member
آقا به نظر من اینکار در حدی نیست که بخواد روش نظر داده بشه آخه باید مطالب داخلی سایت وجود داشته باشه الان این طرح به شکل یه جاده است که یه قسمتش عکس وجود داره..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم بجای این بحثای فرعی که باعث از بین رفتن موضوع تاپیک میشه بحث در مورد خود طرح رو دنبال کنیم خیلی بهتره.

در مورد طرح شما هم طرح قشنگی شده. البته یکمی هدر رو از دو طرف عرض کوچیک تر کن تا به لبه ها نچسبه.

در مورد رنگبندی هم به نظر من رنگبندی خوبی داره. البته هنوز خیلی کار داره. مثلا محل تیبلها باید مشخص بشه. محل منوها و ... وگرنه در این حالتی که شما گذاشتی نمیشه اسم قالب روش گذاشت.

موفق باشی.

ilovet0

Member
سلام
قشنگه ولی رنگایی که استفاده کردی نشانه کهنگیه کاره
اما اون بنر بالا اتاق شیش لوکس مدل بالییه که تو هتل های شیک دیده میشه
یا عکس باید تغییر کنه یا حالت کلی :d

جدیدترین ارسال ها

بالا