طرح کارت ویزیت من !!!!

vahiddesign

Member
سلام خدمت دوستان !!!
دوستان این طرح کارت ویزیت منه که بعد از کلی مکافات با خودم اینو زدم و دوست دارم از تجربه دوستان استفاده کنم و مشکلاتش رو برطرف کنم !!!
visit1.jpg

و اما این یکی هم ماله یکی از دوستامه که هنوز طرح رو تحویلش ندادم . بازم منتظر راهنماییهاتون هستم !!!

out.php

galagoola

Active Member
ایمیلت خیلی لبه کاره...ممکنه تو برش بره
رنگشم این شکلی در نمی آدا
دوم خوبه
فلن

SME

Banned
اوون جملاتی که با مشکی هم نوشتی بعد از چاپ ممکنه خوب دیده نشه!
سفید یا رنگای روشن استفاده کنید بهتره..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کارت دومی قشنگ و فانتزی شده.

کارت اول هم خوبه منتها یکی اینکه رنگش متناسب با تم اصلی کارت نیست. یعنی اگر رنگ رو مثلا تنالیتۀ قهوه ای یا کرم انتخاب میکردی بهتر بود.
و یکی هم اینکه یه سری عناصر اضافی تو کار دیده میشه. مثلا اون لکۀ بالای کارت خیلی ضروری و جالب نیست.
فاصله ها هم توی کار اولی خوب رعایت نشده. منظورم فاصله ها از لبه های کارت هست. توی کات کردن بعد از چاپ امکان از بین رفتنشون هست.
رنگ متنها رو هم با توجه به رنگ زمینه انتخاب کنید. الان توی کارت اولی فونت مربوط به آدرس رنگ مناسبی نداره و توی چاپ خوب دیده نمیشه.

dmoukh

Member
کار زیبائی شده اما همون نکاتی که دوستان گفتن رفع کنی بهتر می شه در ضمن براش کنار طراح و گرافیست زیاد جالب نیست

h.khafan

Active Member
سلام:

کارت اولیسه پایین کار چرا بلور شده؟ معمولی بود بهتر بودا :) + چیزایی که بچه ها گفتن در مورد رنگ و فاصله از کادر

کارت دوم خیلی خوب شده :wink: فقط یه کلمه ی آددرس پشت آدرس اضافه کنی فکر کنم خوبتر شه یکم هم فونتشو کوچیکتر کن.

موفق باشی
حامد

vahiddesign

Member
ممنونم از راهنماییهای خوبتون :rose:
بر اساس صحبت های دوستان چند تا ادیت زدم ببینید بهتر شده یا نه !!!

out.php

باز یه رنگ دیگه هم کار کردم :-?نمیدونم تو چاپ خوب میشه یا نه !!!

out.php

galagoola

Active Member
برا کارایه چاپی من همیشه تو رنگ هاشون مشگل دارم میشه بیشتر راهنماییم کنید
در مورده چاپ خیلی بحث شده ولی همه پراکندس
ببین اشکال اکثره بچه ها اینه کهمیان اول طرحشونو میزنن بعد رنگ زمینه رو انتخاب میکنن بعد حاضر نیستن هیچ تغییری تو طرحشون بدن
مشکل بعدی اینه اکثرن Rgb کار میکنن بعد با مشکل کواجه میشن
از همه اینا گذشته اگه شما میخوای با چاپ خوب آشنا بشی در درجه اول باید دستگاه چاپو بشناسی

اما راه حل چیه
شما میتونی از پنتون های(اطلس های رنگ) موجود در بازار استفاده کنی به شرطی که اول یه اتود از اون کاری که میخوای اجرا کنی تو ذهنت یا ترجیحا تو یه ورق بزنی بعد گام به گام با استفاده از پنتون رنگ زمینه + نوشته ها + دیتاهات رو انتخاب کنی
و حتما هم در مد cmyk
سوالی بود در خدمتم
فلن

جدیدترین ارسال ها

بالا