طرح کارتن برای شرکت فیلتر سازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

30min

Banned
سلام .
راستش شرکتی به اسم BehranFilter تولید کننده انواع فیلترهای خودرو فراخوانی رو داده بود به تعدادی از گروه های تبلیغاتی در مشهد برای طرح کارتن محصولات .
در ضمن مدیر کارخانه طرحی رو میخواست که بشه در انواع سایز ها استفاده کرد .
من 3 طرح رو آماده کردم که رئیس کارخونه 2 تا از طرح ها رو ok کرد .
میخوام نظرلت شما صاحبنظران رو بدونم .
متشکرم .

آخرین ویرایش:

POP2

Member
با سلام به سیمین آقا: :)

در مورد طرحهای زیباتون نظری ندارم چون تا حالا اینجور کارهایی را انجام ندادم اما فقط میتونم بگم زیباند.

به نظر من طرح قرمز و سفید قشنگتر از طرح آبی شدند.

western

Member
سلام سیمین جان

به نظرم طرح طوسی رنگت بهتره
و یک سوال، این یه بخشی از طرحه یا اینکه این هر طرف کارتن چاپ میشه؟
یا اگه کلا اینه از کجا خط تا میخوره

ارادتمند - محمد آشتیانی

30min

Banned
طرح ها دوقسمتی هستش :
طرح سمت چپ برای پشت و رو هستش و طرح سمت راست برای دوطرف دیگر کارتن .
بالا و پایین کارتن هم که مشخصه .
در مورد تای کارتن باید بگم چون تعداد و سایز کارتن ها زیاده این یک طرح هستش فقط که با سایز بزرگ هستش و به نسبت روی طرح های کوچکتر کار میشه .
متشکرم .

wild-mans

Member
سلام
سیمین آقا طرح سوم و دومت هم کاربردی هستن و هم شکیل(این اصطلاح تازه افتاده تو دهنم) ولی طرح اول تاش خیلی خوب نشده زیادی مصنوعیه یک کوچولو سطح نور تا رو کم کن تا به اون چیزی که میخی نزدیکتر بشه.
یاحق

MohammadGh

Well-Known Member
سلام
تمام طرح ها خوبه ولي بنظرم قرمزه از همشون بهتر شده
توي طر ح اولي تايي كه زدي يكم بد شده
موفق باشي

30min

Banned
متشکرم از دوستان .
اتفاقا طرح قرمز انتخاب شد به عنوان طرح 1 .
در ضمن دوستانی که نوشتن سیمین آقا احساس میکنم یک جورایی توهین آمیز هستش اگر به موضوعی شک دارید کافیه فقط اسمم رو بنویسین و خانم و آقاش رو ننویسید متشکر میشم . ( امیدوارم Spam حساب نشه !)
بازم تشکر .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشید کارهای خوبی شدن ولی چند تا نکته و نظر شخصی به عنوان یک مخاطب این کار میدم:

به نظر من یکمی روی موضوع کار مانور میدادید و توی آمیزش و هارمونی رنگ ها دقت بیشتری داشتید کارهاتون قویتر میشدند
مثلا توی کار شماره 1 قزمز و نارنجی و مشکی که خیلی فضای گرمی داره مخاطب رو یاد حرارت ماشین و روغنش میندازه که میگه خوب حتما فیلتر روغنه!
ولی در کار شماره 2 که کار سردتری هست و رنگ آبی و ... هست مخاطب یاد فیلتر هوا میفته!
اگر فیلتر روغن هست از آبجکت های 2d و 3d اسپلات میتونید استفاده کنید که خیلی شیک و به روز هستند و فکر میکنم با ترکیب رنگ گرم خیلی کار جالبی از آب در بیاد!(جسارت کردم یه ایده هم دادم):rose:

موفق باشید دوس جان :rose:

30min

Banned
ممنون گیلاس عزیز .
راستش من عرض کردم که این کارخانه تولید کننده انواع فیلتر هستش که فیلتر هوا و روغن و گرمایشی و Std و .... رو شامل میشه .
راستش زیاد دست من باز نیست تو این کار .
چون اولا تمامی علائم و نوشته ها همچنین اون آرم گنده ( که شبیه آرم بانک هاست !) دقیقا باید به همین شکل تو طرح باشه و در ضمن مدیر خواسته که حتما از عکس های فیلترهایی که در اختیار ما خواهند گذاشت در طرح استفاده بشه .
حالا من باید اون فیلتر ها رو استفاده کنم و بعد یک جلوه ای روی اون ها اجرا کنم مثلا به قول شما splash .
خوش باشید .

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام.
ایده هات قشنگن، اگه اون حالت فیدر رو در طرح قرمزه برداری ،خیلی بهتره.
موفق باشیــ.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا