سلام
آفرین .. کارهات خوبه
اما پیشنهاد من :
اون دوستمون درست گفت . خمیر مایت خوبه و داره شکل میگیره اما هنر تاریک dark art باعث میشه تنبل بشی
چجوری ؟
به خاطر اینکه تو کاره تاریک تو طرح و سمبل میکنی .. و تو تاریکی محوش میکنی ... خلاصه سر وته کار و به هم میاری
که یه جورایی آماده نمایش بشه ...
فکر کنم حدسم درسته ؟ به خودت جواب بده آره یا نه رو بده
پیشنهاد میکنم رنگ روشن کار کنی ... و کار با براش و کمتر کنی .. و کار با ابزرای مثل پن رو خوب یاد بگیری...
سلام بهزاد جان
بسی ممنون بابته نظرات
والا طرح های تاریک هم به نظرم مثله طرح های روشن و حتی سخت تر از اونها میتونن کار داشته باشن
چون همونطور که میدونید طرح های روشن به وفور تو اینترنت پیدا میشن از وکتور گرفته تا براش هایی که با رنگ های روشن یا سفید بیشتر مچ میشن تا قالب های آماده....
از طرفی کارهایی که من زدم تا به حال اکثرا لازمشون طرح های تیره بوده و اگه مثلا یه مقدار روشن تر میزدم اون حسه لازم رو به کاربر و بینندش نمیداده
از طرفی اون موضوعه محو کردن و به قولی fade که در همه طرح ها کاربرد داره چه روشن چه تیره و در طراحی وب این موضوع خیلی مهمتر و حیاتی تر هست چون گرافیک ها باید در کناره دیگر گرافیک ها با رنگه BG یه صفحه هم مچ بشن و همینطور که همه سایت ها من جمله همین سایت قسمت های رو برایه repaet یا به قولی کش اومدن تصویر دارن بسته به میزان مطالب این مسئله خیلی مهمتر نشون داده میشه
البته نمیدونم شما چه قد تو طراحی وب و برنامه نویسی تحت وب و با زبان های html و css آشنایی دارید
ولی وقتی که یه قالب رو با فتوشاپ میزنید باید از قبل فکره تمامی جاهایی که قراره گرافیک ها تیکه تیکه بشن یا repeat بشن یا چند پیکشل فاصله داشته باشه و .... رو بکنید و این جلویه خیلی از مانور ها رو میگیره
از طرفی حجم حرفه اول و میزنه و این موضوع هم محدودترتون میکنه
البته همونطور که گفتم به نظرم طرح های روشن بنا به منابعی که دارید در گرافیک ها و .... به مراتب ساده ترن و بیشتر هم تو نت پیدا میشن و از طرفی هم به نوعی طرح رو رسمی تر و اداری تر میکنن
رنگ های تیره و یا رنگ هایی تو مایه های رنجه قرمز و یا رنگ های پر رنگ مثلا CC0000 یا ... بیشتر میتونه سلیقه طراح رو و افکارش رو منتقل کنن
البته نظره منه و امیدوارم اگه دوستان نظری در این مورد دارن و یا مخالفن بگن (یه زد و خوردی داشته باشیم بد نیس)
همونطور که میشه طرح رو تو تاریکی محو کرد تو روشنایی هم میشه محو کرد
در مورد pen ]م حق با شماس تا به حال کار نکردم زیاد باهاش چون یه مقادیری اعصابم رو میریزه به هم
البته بیشتر به درده طرح های وکتور یا طرح های header میخوره
از براش هم تا حده امکان سعی میکنم زیاد استفاده نکنم
خیلی ممنون بابته نظرتون فقط نظرتون در مورده عکسه intro بود یا طرحه قالب؟