طرح های جدید جلد پروژم ( لطفا نظر بدید )

30min

Banned
خوب بچه ها همه چیرو گفتن .
خیلی بهتر شد از طرح های قبلی .
در مورد فونت ها من مخالف این فونت ها هستم به نظرم باید از فونت های ساده تری استفاده کنی و در مورد فونت های بزرگ به نظرم بهتره از یک نوع باشن با زخامت های متفاوت که چشم رو اذیت نکنه .
در هر صورت سلیقه ای هستش و بر روی بکگراند میتوین بیشتر کار کنی .
خوش باشی .

to remember sb

مدیر انجمن
خوب بچه ها همه چیرو گفتن .
خیلی بهتر شد از طرح های قبلی .
در مورد فونت ها من مخالف این فونت ها هستم به نظرم باید از فونت های ساده تری استفاده کنی و در مورد فونت های بزرگ به نظرم بهتره از یک نوع باشن با زخامت های متفاوت که چشم رو اذیت نکنه .
در هر صورت سلیقه ای هستش و بر روی بکگراند میتوین بیشتر کار کنی .
خوش باشی .

مرسی عزیزم ... :rose:

Mandana

Active Member
می در حال حاضر با انتخاب فونت ات بیشتر از همه مشکل دارم:wink: فونت های ساده بیشتر جواب میدن.چون نستعلیق و شکسته و امثالهم علاوه بر چیزی که ما میبینیم قواعد خاص خودش رو هم داره و می به شخصه هیچ وقت جرات نکردم بدون دونستن قواعد اش ازش استفاده کنم باسه همین وقتی از خط نستعلیق یا شکسته میخوام استفاده کنم میدم کسی با دست برام بنویسه با اینکه نرم افزار کلک و میرعماد و غیره دیگه توی بازار رو اینترنت ریخته:) تو هم اگر سعی کنی فونت های مناسبی انتخاب کنی جذابیت کارهات دو چندان میشه.در حال حاضر بعضی کارهات واقعن خوشگلن و فقط مشکل فونت توشون دیده میشه:rose:

MEGA WAVE

Active Member
icon10.gif
مژده ... مژده
بچه ها مژده مژده
به تمام عزیزانی که سوتی من رو گرفتند توسط بنیامین جان یک هدیه داده خواهد شد
این عزیزان عبارتند از :
nima_dnsr
majid_a95
Drsaeed

:green:
بچه ها تا دیر نشده برید تحویل بگیرید :green: که نزنه زیرش :lol:

میشه یکی به منم بگه چه خبره و جریان از چه قراره ؟ :shock:

چرا جدیداً هرکی میخواد جایزه بده از می مایه میزاره ؟؟؟

شاد زی

western

Member
سلام

به نظر منم فونت طرحات مشکل دارن
طرحای سری اول که زیادی شلوغه و تو سری دوم اون طرح سبز رنگ نسبتا خوبه البته با یه فونت ساده تر
البته طرحی که بنیامین عزیز هم پیشنهاد داده خیلی زیباست و در عین حال ساده، خیلی خوب میشه ازش ایده گرفت (من که خیلی با این طرح حال کردم)

به هر حال این سری از طرحای اولی که زده بودی خیلی بهتره

ارادتمند - محمد آشتیانی

to remember sb

مدیر انجمن
می در حال حاضر با انتخاب فونت ات بیشتر از همه مشکل دارم:wink: فونت های ساده بیشتر جواب میدن.چون نستعلیق و شکسته و امثالهم علاوه بر چیزی که ما میبینیم قواعد خاص خودش رو هم داره و می به شخصه هیچ وقت جرات نکردم بدون دونستن قواعد اش ازش استفاده کنم باسه همین وقتی از خط نستعلیق یا شکسته میخوام استفاده کنم میدم کسی با دست برام بنویسه با اینکه نرم افزار کلک و میرعماد و غیره دیگه توی بازار رو اینترنت ریخته:) تو هم اگر سعی کنی فونت های مناسبی انتخاب کنی جذابیت کارهات دو چندان میشه.در حال حاضر بعضی کارهات واقعن خوشگلن و فقط مشکل فونت توشون دیده میشه:rose:
بله حرفت کاملا صحیحه ... منم قراره فونتامو عوض کنم .... تا چند روز دیگه طرح جدید میزارم ..
مرسی مانی گل :rose:

میشه یکی به منم بگه چه خبره و جریان از چه قراره ؟ :shock:

چرا جدیداً هرکی میخواد جایزه بده از می مایه میزاره ؟؟؟

شاد زی
:green: می دونی قضیه چیه ؟؟؟ از اونجایی که شما رسم جایزه دادن رو نهادی حالا ما هم از شما مایه میزاریم :green:
مگه اشکالی داره ؟؟؟:-?
تازه خودمم همینطوری الکی یه جایزه می خوام ازت :lol:

سلام

به نظر منم فونت طرحات مشکل دارن
طرحای سری اول که زیادی شلوغه و تو سری دوم اون طرح سبز رنگ نسبتا خوبه البته با یه فونت ساده تر
البته طرحی که بنیامین عزیز هم پیشنهاد داده خیلی زیباست و در عین حال ساده، خیلی خوب میشه ازش ایده گرفت (من که خیلی با این طرح حال کردم)

به هر حال این سری از طرحای اولی که زده بودی خیلی بهتره

ارادتمند - محمد آشتیانی
اولا قربان شما
دوما منم با اون طرح خیلی خیلی خیلی حالیدم
قراره طرح جدید بزارم
مرسی :rose:

AriA jOhAri

Active Member
سلام !!
کارا خوبن

مخصوصا سری دوم

بعد یه نظر