خوب
اگه می خواهید یک مدیا پلیر جالب و حیرت آور با ام.ام.بی بسازید به شما توصیه می کنم که حتما مدل زیر را دریافت نمایید:
من تو یکی از تاپیک ها دیدم که آقای power-game مدلی را ساخته اند که برای ایجاد جعبه صدای جداگانه در پروژه ها به کار می آید ولی...
من نمونه مدلی که کاربر power-game عزیز برای دریافت گذاشته بودند را دریافت کردم و آن را بررسی نمودم و فهمیدم که شاید این نمونه صدای سیستم در قسمت Master Volume را تغییر نمی دهد ولی باز هم جعبه صدایی برای طرح های ما نیست و دوباره صدای سیستم در قسمت wave را کم و زیاد می کند.
شما می توانید این تغییر را بدین صورت مشاهده نمایید:
بر روی آیکون صدا در کنار ساعت ویندوز خود کلیک نمایید و به قسمت دوم از سمت چپ و با نام Wave توجه نمایید و صدا را از برنامه ای که power-game عزیز داده بودند کم و زیاد کنید و متوجه این تغییر شوید.
من با توجه به این رویداد یک مدل برای شما می گذارم که امیدوارم آن به درد پروژه های شما بخورد.
این مدل نه صدای سیستم را در هیچ بخشی تغییر نمی دهد بلکه یک جعبه صدای واقعی برای پروژه می سازد که اگه شما از این مدل به خوبی استفاده کنید خیلی به درد شما می خورد مثلا اگه یه کاری کنید که صدای سیستم (هر دو بخش) هم توسط این مدل تغییر کند در واقع شما صدای پروژه خود را از 3 طرف تقویت کرده اید و صدایی مانند JetAudio ایجاد می کنید.
منظورم از 3 طرف عبارتند از:
جعبه صدای پروژه - صدای سیستم (بخش Wave) - صدای سیستم (بخش Master Volume)
موفق باشید...
دریافت مدل از لینک:
http://www.karimi.parsehgig.com/MP3 Player.rar
حجم مدل: تقریبا 718.4 کیلوبایت
پسورد: pnci
با تشکر از مدیریت وبسایت Parsehgig