بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه بچه ها

نسخه این ضلع ساختمون رو پیچیدم رفت پی کارش خیلی روش کار نکردم و عیب و ایراد خیلی داره دیگه به بزگواری خودتون ببخشید

attachment.php

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• night.jpg
    night.jpg
    86 کیلوبایت · بازدیدها: 126
  • day.jpg
    day.jpg
    177.8 کیلوبایت · بازدیدها: 127
  • composite.jpg
    composite.jpg
    173.4 کیلوبایت · بازدیدها: 130

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی
میدونم سرت شلوغه...
انتظار بیشتری از کارت داشتم...
من اگر این کارم بود و میدیدم این همه ایراد داره نمیزاشتمش...البته نظر شخصی بود:rose::rose::rose:

علی علی

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام حامد جان

دیگه اونقدر هم ایراد نداره ولی 1 روز رندر با وی ری بهتر از این نمیشه در حد ارائه برای کار بازاری هست در مورد شلوغی سر هم بگم شبا 4 ساعت میخوابم هر روز هم از روز قبلش کارم بیشتر میشه فکر کنم یه چند مدتی طول بکشه این سر شلوغیم ولی همین جا قول میدم برای مسابقه بعد وقت بذارم و یه کار برای دله خودم بزنم و یه رندر خوب بگیرم البته اگه زنده موندم با این همه کم خوابی که دارم.

سلام بهزاد :green: من هنوز از دیشب بیدارم دارم طرح می زنم از دیشب سه تا طرح زدم
الان هم چشامو بزارم رو هم زنگ گوشیم می خوره
تنها راه چاره گذاشتن هفت تیر رو شقیقه :shock:
درباره کارت اون رندری که با عکس کامپوزیت کردی می تونستی با فرای بزنی وای پسر با فرای کامپوزیت زدم چقدر خوشگل شد چقدر رئال میشه خودم تعجب کردم
البته تجربه ثابت کرده بعد از یک مدت پرکاری یک بیکاری عجیب می خوری من یک هفته پیش بیکار شدم
بعد باز 10 15 تا مشتری با هم زنگ زدن :cool:

Active Member
سلام سعید خوبی؟

این که آدم کار داشته باشه خوبه ولی بعضی اوقات مجبور میشم که شب نخوابم کلاس نرم ساز نزنم جمعه با بچه ها دربند نرم همه چی رو کنار بزارم و فقط بشینم کار بزنم خودکشی با هفت تیر هم :-? نمیدونم ج بده یا نه

فرای ه دیگه قدرتش خوبه و اگه این رندم کنترل ادامه اش بده که فکر نکنم خیلی خوب میشه به خاطر ضعف های که داشت با وی ری زدم.

بیکاری که پول داشته باشی خوبه و بری خوش بگذرونی و .... ولی خدا رو شکر من کار دارم فعلا یکی رو تموم نکردم 2&3 تا دیگه میرسه شکر خوبه بازار کارمون.

Active Member
مرسی سعید جان

به خدا آدم برای کارای که کارفرما زورش میاد پول بده کم کار کنه بهتره ولی بعضی اوقات کارفرما ها میان میگن فقط خوب طرح بزن و خوب رندر بگیر من خودم تا حالا رو کاره بازاری وقت چندانی نزاشتم به غیر از یک مورد ........

الانم دارم رو طرح نمای یه ساختمون اداری که تو تهرنسر هست کار میکنم همچین بگی نگی پول خوبی داره و تا جایی که وقت باشه رو طرحش کار میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا