بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه دوستان

خوب از اون 4 ت نمای که گفتم یکی دیگه رو آماده کردم البته رندر هاش هنوز تو مرحله تست هست و فقط طراحیش نهایی شده خوشحال میشم راجبش نظر بدیدن چه طراحیش چه تری دی ااز نورپردازیش گرفتهه تا شیدرها و هر چی که به ذهنتون میرسه نقد کنید میخوام بهترش کنم با نظرات و نقد های شما

فعلا این تست ر ندر رو داشته باشد

attachment.php

منتظرم دوستان

این طرح رو تا دیدن گفتن خوبه و اونا هیچ نظری روش ندادن و اوکی رو زدن ولی از شما دوستان میخوام که هر چی به نظرتون میرسه بگید.

اون یکی طرح رو هم عوض می کنم و اونی رو که مد نظرم هست بهشون میدم اخه رو اون خیلی دخالت کردن و طرحش اصلا خوب نشد و منم دستو بالم اصلا به تری دیش نرفت ولی این رو وقت گذاشتم و تا تونستم روطرحش کار کردم.

امید وارم این بار تونسته باشم حس کامپوزیت آلومینیوم رو به سعید پاکزاد داده باشم.

زمان تست هم با فرای 15 دقیقه بود.البته حجم اصلی عکس رو برای راحت لود شدن آوردم پایین الان حدوده 104 kb که حجم اصلیش با فرمت jpg که سبکترین فرمت عکس هست 950 kb است.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    104.7 کیلوبایت · بازدیدها: 216
آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
اگه کاراتون در مرحله تست هست کارتون رو تو بخش wip بزارین این بخش مخصوص کارایی که تموم شده و در مورد معماری هم به بخش معماری مراجعه کنید دوست عزیز

سلام بهزاد جان
مرسی این دفعه خوب تونستی آلمینیوم رو به نمایش دربیاری
خب آخه کیفیت رندر و ریل شدن به ساخت متریال ها هم مربوطه خیلی هم ربط داره
تو مدلینگ فریم پتجره upvc رو یکم روش کم کار کردی
یکی دوتا نور لایتینگ هم تو تراس بزاری شیک میشه
نورپردازی هم واسه نما بکنی به چشم کارفرما میاد
با اشل و کادربندیت خیلی موافق نیستم دید ناظر یا یکم بالاتر باشه بهتره
فکر کنم مقیاس آجر رو کوچیک گرفتی یکم بزرگتر کن ببین چی در میاد یک تست بزن
در مورد دیزاین خود نما هم ساده و خوبه ولی خیلی معماری نیست البته نظرامون متفاوت اگه پوسته هم کار کنی بد نیست
کلن رفتی تو قرینه سازی :wink:
البته تو به نظرم یک طرح معماری خوب واسش بزن که متوجه قدرت طراحیت بشه یک طرحی که باب دلشه بده به کارفرما
در کل طراح خوب باید واسه طرحش توجیه داشته باشه البته خودت از من بهتر می دونی
موفق باشی بهزاد جان

Active Member
اگه کاراتون در مرحله تست هست کارتون رو تو بخش wip بزارین این بخش مخصوص کارایی که تموم شده و در مورد معماری هم به بخش معماری مراجعه کنید دوست عزیز

تابماز جان تو ویپ هم یه تاپیک زدم چون چهار تا نما هستن یه تاپیک کلی زدم براش و این تاپیک رو برای اینکه نما ها رو از هم سوا کنم ایجاد کردم و با توجه به نظر بچه ها چه تو طراحیش و جه تو تری دیش میخوام بهرشون کنم.

تو بخش معماری هم تا حالا ندیم کسی که چیزی طراحی کرده ببر اونجا و بعد بخواد راجبش نظر بدن.

خوشحال میشم نظراتت رو بشنوم.:rose::rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی بهزاد جان

کار شیک و جالبی شده منتظر آخر کار هستیم:rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام بهزاد جان
مرسی این دفعه خوب تونستی آلمینیوم رو به نمایش دربیاری
خب آخه کیفیت رندر و ریل شدن به ساخت متریال ها هم مربوطه خیلی هم ربط داره
تو مدلینگ فریم پتجره upvc رو یکم روش کم کار کردی
یکی دوتا نور لایتینگ هم تو تراس بزاری شیک میشه
نورپردازی هم واسه نما بکنی به چشم کارفرما میاد
با اشل و کادربندیت خیلی موافق نیستم دید ناظر یا یکم بالاتر باشه بهتره
فکر کنم مقیاس آجر رو کوچیک گرفتی یکم بزرگتر کن ببین چی در میاد یک تست بزن
در مورد دیزاین خود نما هم ساده و خوبه ولی خیلی معماری نیست البته نظرامون متفاوت اگه پوسته هم کار کنی بد نیست
کلن رفتی تو قرینه سازی :wink:
البته تو به نظرم یک طرح معماری خوب واسش بزن که متوجه قدرت طراحیت بشه یک طرحی که باب دلشه بده به کارفرما
در کل طراح خوب باید واسه طرحش توجیه داشته باشه البته خودت از من بهتر می دونی
موفق باشی بهزاد جان

سلام سعید جان

میشه گفت این دفعه هم رو طرحش هم رو تری دیش وقت گذاشتم و خوشحالم که کاموزیت رو پسندیدی.

تنظیم شیدر ها خیلی خیلی مهم هستن و تو ریل شدن کار نقشه مهمی دارن من الان طبق خصوصیاتی که مواد و مصالح تو دنیای واقعی دارن متریال میسازم البته تا جایی که بتونم ولی هیچ وقت تو این نرم افزارها نمیشه به 100% اون خصوصیات رسید

پنجره های upvc هم جزئیات چندانی نداره و تا این حد کافی به نظرم اومد و مدل کردم.

دیروز بهشون گفتم که برای رندر شب میخوام رو سیستم نورپردازی هم کار کنم و حتما تا جایی که بتونم رو رندر شبش کار میکنم و سعی میکنم نور های خوبی تو شب استفاده کنم.

رندر های اصلی رو میخوام با محل ساختش کامپوزت کنم یعنی با عکس های که گرفتن از خود ساختمون برای کادر بندی هم یه چیزای مد نظرم هست.

مقیاس اجر رو هم طبق اجری که استفاده شده در نظر گرفتم 5*24 و مطمئن باش مقیاسش واقعی واقعی هست البته بازم چکش میکنم شاید از دستم در رفته باشه تو اون یکی نما از آجر مورد استفاده عکس گذاشتم.

در مورد دیزاین هم قرینه سازیش دلیل داره و اونم اینه که این خونه ها مسکونی هستن و قراره آدم های معمولی که هیچی از طراحی و این جور چیز ها نمیدونند بیان تو این خونه ها به همین دلیل هم از فرم قرینه استفاده کردم چرا چون وقتی یه فرد معمولی یه نمای متقارن رو میبینه به سرعت نما رو درک میکنه و متوجه میشه که چی به چی هست و فرم های اون چطوری ایجاد شد این در حالی هست که اگه یه معمار به اون نگاه کنه اونو نپسنده و بگه نه خیلی جالب نشده و متقارن هست ولی اگه یه طرح خوب و معمارانه و با استفاده از فرم ها و حجم های دیکانسترکشن و فضا کار بشه و نما کاملا نا متقارن باشه و اون وقت هر معماری و هر کسی که چیزی از معماری بفهمه با دیدن نما حرکت های رو که شده و کاملا درک بکنه و بگه به به دستش درد نکه معارش چه طرح خوب و معمارانه ای زده و لی اون وقت افراد عادی کیج میشن و چون نتونستن نما رو درک بکنند اصلا از نما موجود خوشون نمیاد و اون بی خیال خرید و زندگی تو اون ساختمان میشن و میرن دبال ساده تر هاش من طبق نظر سنجی ها که افراد عادی داشتم این حرف ها رو میزنم و به این نتیجه رسیدم که یه طرح رو باید با توجه به خیلی مسائل طراحی معاری که خودت هم میدنی چی ها هستن طراحی کرد و در آخر افرادی رو هم که قراره از اون بنا استفاده بکنند در نظر داشته باشی و طبق نیاز روحی و روانی اونا طرح زد.من حتی یه بار همسفر یه راننده تریلی شدم و ازش راجب موسیقی های که گوش میکرد پرسیدم و گفتم چرا فقط این آهنگ ها اونم بدونه مکث گفت چون میدونم با چیا این آهنگ نواخته شده و خواننده طرز فکرش و خوندنش با با ما همخونه ولی اگه یه آهنگ حالا چه ایرانی و چه خارجی که برای ساختش از جدیدترین ابزارالات موسیقی و ساز ها استفاده شده رو گوش کنم چون درک نمیکنم ابزار ها رو و حتی متن چیزی رو که میخونه هیچ تاثیری مثبتی که آدم از شنیدن موسیقی میبره درونم ابجاد نمیشه و ممکنه حتی باشنیدنش رو روان واعصابم تاثیر بزاره و منجر به تصادفم بشه پس چیزی گوش و حتی نگاه میکنم که درکش کنم این دقیقا همون چیزی هست که میگم حالا ممکنه یه موسیقی ها و ساز های باشه که همه با شیندنشون لذت ببرن پس باید دنبال همچین چیزای باشیم منم تو این نما متقارن و استفاده از حجم های که درکش راحت هست برای همه افراد در کنار ایده های نو آورانه امروزی نمیگم حد وسط چون اصلا به حد وسط بودن اعتقادی ندارم و این حد و سط هیچ ووقت دقیقا وسط وسط نخواهد بود و یا رو به این ور راست خواهد بود یا رو به چپ

به این عکس نگا کن.

attachment.php

تا جایی که تونستم اصول طراحی رو رعایت کردم و از ایجاد هر کدوم از اون فرم ها منظوری داشتم و سعی داشتم خطی که میکشم باره معنایی داشته باشه.

خیلی ساده و خلاصه جون اگه میخواستم همه چی رو بگم خیلی طولانی میشد.

پیوست ها

• 23466.jpg
    23466.jpg
    61.5 کیلوبایت · بازدیدها: 122

men

Well-Known Member
بهزاد جون دوست داریم.:oops::oops:ایول پسر ترکوندی.
فقط اون لورها یا اون میله استیل ها زیاد رو تراس بالا نیومدن؟قد آدمو که رد رد میدن.دیدم کور میکنن.بکگراند هم زیاد جالب نشدا.کمرا مچش میکردی بهتر نبود؟خلاصه خسته نباشی

Active Member
بهزاد جون دوست داریم.:oops::oops:ایول پسر ترکوندی.
فقط اون لورها یا اون میله استیل ها زیاد رو تراس بالا نیومدن؟قد آدمو که رد رد میدن.دیدم کور میکنن.بکگراند هم زیاد جالب نشدا.کمرا مچش میکردی بهتر نبود؟خلاصه خسته نباشی

سلام مرسی ببخید اسمتون رو نمیدونم.

ایشالله موقعه تحویل نهایی کار رندر های بهتری میگیرم.

اور نمیشه هشون گفت بهتر به اینا بگیم تیغه های آلومینیومی شیدر یا همون میله فلزی.خوب ارتفاعش رو تا 1.5 بالا بردم چرا چون به خاطر همون درونگرایی که از دوران هخامنشی تو معماریمون هست ببین مثلا یه خانمی تو اون خونه مثلا میخواد بیاد رخت پهن کنه و و با لبلسی که تو خونش راحت هست میاد تو تراس اون بیرون رو میبینه ولی کسی از بیرون اون رو نمیبینه و این باعث میشه لازم نه هر وقت بخواد بیاد تراس مجبور بشه چادر سر کنه جدای از این هدف از طراحی اونها ایجاد یه فرمی که تکرارش اون بالا یه هماهنگس ایجاد کنه و تا حدودی یه هارمونی همبه کار بده و ادامه دهنده اور های بین پنجره ها ا ابعاد و تعداد بیشتر باشه.ارتفاعش هم به اندازه قده یه آدم معمولی هست تا چانه.

مرسی از نظرت :rose::rose::rose::rose:

• Like
Reactions: men

m.n1362

Member
سلام بهزاد جان خسته نباشي يكم كيفيتت پايين شيشه ها خوب نشده يه محيط خوبم واسش درست كن:paint:

Active Member
سلام بهزاد جان خسته نباشي يكم كيفيتت پايين شيشه ها خوب نشده يه محيط خوبم واسش درست كن:paint:

سلام مجید جان.

حتما محیطش رو درست میکنم و رو شیشه ها هم بیشتر کار میکنم این رندر یه تست بود و هدفم بیشتر نشون دادن شکل و فرم نما بود

مرسی مجید :rose::rose::rose:

max vray

کاربر VIP
سلام بهزاد جان
چندتا کلمه صحبت رو کارت داشتم
1.رنگ سنگ تیره طبقه همکف کار سنگین کرده
2.نرده تراس ها خیلی بلنده حس محصوری و خفه گی به انسان دست میده
3.زون بندی نما خیلی مشخصه و متریال ها زیادی مرز مشخصی دارند
4.درمورد تقارن در نمای ساختمان های مسکونی و علتشون صحلت زیاده اما برخی علت هاش میگم
-تیپ بودن واحد ها در اکثر پروژه های مسکونی(برای صحولت در اجرا و سازه وپلان)
-خوانایی راحت و گویا برای تمامی سنین(در واحد مسکونی رده های سنی مختلفی داریم)
-محدودیت اجرا(قوانین اجرا)
5.با تقارن تو این سطح وسیع مشکل دارم و دلیلام رو هم میگم
1-5.تقارن در نما قدیمی شده !
حالا ایا اینن حرف درسته؟
بجای تقارن به توازنن برسیم توی طرح مشکل خوانا بودن طرح که از دقدقه های طراحیت بود رو از شرش خلاص میشیم(این یعنی چی؟)
یک مثال میزنم
در یک مسابقه شعر در مورد گل رز همه شعرا شعرشون گفتن اما اوراباس شاعر یک شاخه گل به پادشاه به عنوان شعرش داد و اون معتقد بود چیزی به شبوایی خود گل رز زیبای های درون خود را بیان نمیکند
خوب این حرف یعنی برون گرایی شیعی که الان در معماری روز تقریبا مرسوخ شده و به معرفت و فلسفه در معماری فکر میکنند همانند سبک پرش کیهانی که فلسفه خواصی از طراحیی به طراحی دیگر و در نهایت پرش به فضای طرح جدید میرسه.پس به جای نشان دادن تقارن به این واضحی به تعادل در نما برس که نکته بسیار قوی در تمام طراحی ها است.
نگاهی دگر سو
حالا به تقارن به سبک دیگه نگاه کنیم یعنی هم تقارن باشه هم نباشه
نظرت به تابلو سه روش استاندارد مارسل دوشان جلب میکنم
تو ضیحاتش خیلی زیاده و از این نوع تابلو ها و اثرات مارسل دوشان زیاد داره که تو معماری و فهم بعد و طرح تاثیر به سزایی دارد اما اسم برخی تابلو هاش جالب نیست نمیشه گفت تو سایت.
اما نمونه بارز حرفام مجموعه فرهنگی پل کلی اسر فاستر است که یکی از کانسپت های پروژش سکون بود اما ایا کل پروژه که زیر یک پوسته سینوسی شکل است سکون نشان میده؟!!!!
بله نشون میده اما به نوعی خواص به صاف شدن تمام سینوس ها در دل تپه های پشت بنا
اما چرا اینجوری؟!روش دیگه ایی نبود کانسپتش نشون بده؟!
بود اما این بخشی از شخصیت پل کلی بود.پل کلی معتقد بود که سکوت در میان جمع حرف زدن است به این گونه که در جمعی که همه دارند حرف میزنند فردی که ساکته نظر همه روئ به خودش جلب میکنه و در سکوت نظر خودش به دیگران میده .
نمیدونم خوب حرفام گفتم یا نه اما شرمنده خیلی حرف زدم.

Active Member
مرسی محمد جان ممنونم چیزای خوبی گفتی ولی نمدونم تا حالا کارفر ما گیر خورده به تورت یا نه که پاشو بکنه تو یه لنگه کفش و فقط و فقط همین من اینجور میخوام اگه ونجوری بشه خوب نیست متقارن نیست شلوغ شده هزینه اش بالا میره و از این قبیل حرف ها نمدونم رو چه اساس های این حرف ها رو میزند شاید یه جای چیزی رو شنیدن بد متوجه شدن شاید هم میخوان بگن ما هم هستیم و باید کار اون جوری که ما میخواهیم باشه شاید باورت نشه رو همه چیز نظر میده بعضی اوقات بد نمیگه و تا حدی خوبه بعضی اوقات هم فقط کفره آدم رو در میارن در آخر بگم ممنون از چیزای که گفتی :rose::rose:

max vray

کاربر VIP
چرا به پستم خورده اگه میگفتی کارفرما گیر داده خوب منم این همه حرف نمیزدم:green:
بدترین کارفرما هام دکترا بودن بدبختم کردن:sad:

Active Member
اگه میگفتی کارفرما گیر داده خوب منم این همه حرف نمیزدم

نه نه اصلا این حرف رو نزن محمد جان اتفاقا چیزای خیلی خوبی گفتی و حتما حتما نه فقط من بلکه کسای که خوندن تزش استفاده میکنند

مرسی محمد جان:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا