طرح مستطیل گوشه قوص دار

iran2008

Active Member
سلام
میشه به من حالی کنید چجوری این مستطیل های گوشه قوص دار رو بکشم. ؟
تو کفش موندم؟
مثل این عکس که اگه خوب نگاهش کنید گوشه های پاینش 90 درجه هستند ولی گوشه های بالاییش قوص دارند. :shock:

9rne3s.jpg

Mandana

Active Member
تنها کاری که لازمه بکنید اینه که توی یک لایه ی جدید با ابزار Rounded Rectangle tool یک مستطیل که هر چهار گوشه گرد باشه بکشید و با ابزار rectangular marquee tool یک مقدار از زیر مستطیل رو سلکت کنید و پاک کنید

اینطوری:

20gnwpk.gif

موفق باشی ^.^

میشه نحوه نمایش این آموزش رو بگی ماندانا جان؟

آخه خیلی نرم حرکت میکنه یه لحظه فکر کردم با فلش آموزش دادی ولی انگار image ready آموزش دادی درسته؟
اگه اینطوره زمان رو چند دادی که اینقدر نرم حرکت میکنه؟
پ.ن:قبل از اینکه مستطیل رو بکشم برنامه ی snagit رو فعال کردم و در همون حیل که مراحل کار رو توی فتوشاپم انجام می دادم خود برنامه از مراحل ئه کارم کپچر می کرد.فایل ئه نهایی هم avi بود که توی ایمیج ردی باز کردم ، فریم های اضافه رو پاک کردم، سایر تصویر رو نصف کردم و سیو :دی
همینجا نوشتم که تاپیک منحرف نشه :سوت:

آخرین ویرایش:

majideptp

Member
دوست گلم این کار رو خیلی خیلی ساده با کرل میتونی انجام بدی

شما یه مستطیل تو کرل بکش بعد روش کلیک کن بعد تنظیمات نوار بالا رو نگاه کن یه جا هست که میتونی مقدار بدی بطور پیش فرز خودش صفر گذاشته

شما میتونی به دوتا قسمت بالا عدد بدی ولی پایینی ها رو صفر بزاری بمونه

برای اینکار بغلش یه قفل هست اگه اونو باز کنی میتونی به هر گوشه زاویه دلخواه بدی

اینم تصویرش

پیوست ها

• 4goosh.jpg
    4goosh.jpg
    86.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

majideptp

Member
تنها کاری که لازمه بکنید اینه که توی یک لایه ی جدید با ابزار rounded rectangle tool یک مستطیل که هر چهار گوشه گرد باشه بکشید و با ابزار rectangular marquee tool یک مقدار از زیر مستطیل رو سلکت کنید و پاک کنید

اینطوری:

20gnwpk.gif

موفق باشی ^.^

میشه نحوه نمایش این آموزش رو بگی ماندانا جان؟

آخه خیلی نرم حرکت میکنه یه لحظه فکر کردم با فلش آموزش دادی ولی انگار image ready آموزش دادی درسته؟
اگه اینطوره زمان رو چند دادی که اینقدر نرم حرکت میکنه؟

ممنون خانمی منم به همون دلیل که گفتین ادامه ؟ام رو اینجا میپرسم:

پ.ن:قبل از اینکه مستطیل رو بکشم برنامه ی snagit رو فعال کردم و در همون حیل که مراحل کار رو توی فتوشاپم انجام می دادم خود برنامه از مراحل ئه کارم کپچر می کرد.فایل ئه نهایی هم avi بود که توی ایمیج ردی باز کردم ، فریم های اضافه رو پاک کردم، سایر تصویر رو نصف کردم و سیو :دی
همینجا نوشتم که تاپیک منحرف نشه :سوت:

من اینکار رو تست کردم اما نتیجه نگرفتم یعنی فایل avi که توسط snag گرفته شده توی ایمج ردی باز نشد.

کار خاص دیگه ای باید انجام میدادم آیا؟

یا یه جای کارم اشتباه بوده؟

پیشاپیش مچکرات پتاسیم^.^

آخرین ویرایش:

majideptp

Member
ممنوننتم

جالب بود نمی دونستم image ready فایل avi رو هم باز میکنه

هوراااااااااااااااااااااا

یه مطلب تازه

جدیدترین ارسال ها

بالا