سلام . یه طرح دیگه باز زدم منتظر نظراتتونم که تغییرش بدیم . لطفا بگید که کدومش بهتر هست . ممنون ...
iliadmoosavi Member Jan 12, 2010 #1 سلام . یه طرح دیگه باز زدم منتظر نظراتتونم که تغییرش بدیم . لطفا بگید که کدومش بهتر هست . ممنون ...
سلام . یه طرح دیگه باز زدم منتظر نظراتتونم که تغییرش بدیم . لطفا بگید که کدومش بهتر هست . ممنون ...
S.A.N Member Jan 12, 2010 #2 سلام.. در کل طرح جالب و زیبا و جدیدی شده ... اونطور که من دیدم و متوجه شدم ... فرق تصویر اون نور سبز پشت پرچم و حرم است که به نظرم در طرح دو میه بهتر شده ... در کل خوبه موفق باشید!
سلام.. در کل طرح جالب و زیبا و جدیدی شده ... اونطور که من دیدم و متوجه شدم ... فرق تصویر اون نور سبز پشت پرچم و حرم است که به نظرم در طرح دو میه بهتر شده ... در کل خوبه موفق باشید!
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Jan 12, 2010 #3 سلام ایلیاد خارجکی. مضمون و ایده ی کار خوب شده، اما یه حالت کم کیفیتی داره! موفق باشی.
Alireza Saeedi Active Member Jan 12, 2010 #4 منم طرح دوم رو بیشتر میپسندم و با نظر جواتی موافقم !! موفقیت !!
iliadmoosavi Member Jan 13, 2010 #5 javadmagic گفت: سلام ایلیاد خارجکی. مضمون و ایده ی کار خوب شده، اما یه حالت کم کیفیتی داره! موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... ممنون . والا کیفیت رو رو 12 گذاشتم حجمش زیاد شد و آپلود نمیشد . مجبورا 9 اش کردم اینجوری شد
javadmagic گفت: سلام ایلیاد خارجکی. مضمون و ایده ی کار خوب شده، اما یه حالت کم کیفیتی داره! موفق باشی. کلیک کنید تا باز شود... ممنون . والا کیفیت رو رو 12 گذاشتم حجمش زیاد شد و آپلود نمیشد . مجبورا 9 اش کردم اینجوری شد