...::: طرح شماره دو: گرانج استایل :::...

***pardis***

New Member
جالب شده ولي فكر كنم بهتره يك خورده نور هاي روشن روي نوشته بياد نور هاي روشن تيز مخصوصا سمت چپ كار يكي دوتا كوشولو بد نباشه
شرمنده نظر شخصي بيد
ولي خيلي از كار خوشم اومد

winsent

Banned
...::: ممنون :::...

تبریک میگم رفیق.
کار واقعاً زیبایی شده. :rose:

ممنون، لطف داری.

جالب شده ولي فكر كنم بهتره يك خورده نور هاي روشن روي نوشته بياد نور هاي روشن تيز مخصوصا سمت چپ كار يكي دوتا كوشولو بد نباشه
شرمنده نظر شخصي بيد
ولي خيلي از كار خوشم اومد

به روی چشم، حتما.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
قشنگ شده، ولی همه چی با هم مخلوط شده!! سخت میشه تفکیک کرد

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست .
اما یکم بنظرم بیش از حد تیره کار کردین .
موفق باشید .

amin_a_y

Active Member
سلام دوست عزیز زیبا شده ولی به نظر من هم کمی بلور هست وهم بیش از حد تیره است طوری که من نتونستم فامیلی تو بخونم البنه این نظر شخصی منه...!

parsa_n1

Member
سلام خيلي قشنگه .خيلي حال كردم.من از طرح هاي تيره خيلي خوشم مياد ولي اگه اون اسم رو رنگش رو عوض ميكردي بيشتر توجه بيننده رو جذب مي كرد.
موفق باشي.

winsent

Banned
سلام به تمای دوستان خوبم.
ممنون و سپاسگذار به خاطر نظرات ارزشمند یکایک شما.
راستش من خودم بیشتر با طرح های تیره حال میکنم اما به نظرات شما هم احترم میذارم و سعی خواهم کرد تا در آینده این تیره گی رو کمتر کنم که فکر کنم به ندرت! اتفاق بیفته...!
بازهم ممنون.
موفق و پیروز باشید، یا علی.

Saeed

Well-Known Member
وری نایس امیر ..!!

منم از کارهای تیرهـ خوشم میاد ..!!

شیک شده فقط بنظرم G یکمی سخت دیدهـ میشهـ ..؟؟ :rose:

SPD

Member
قشنگ شده اما بهتره نوع فونتش رو تغییر بدی به همراه رنگ فونت خیلی رنگها نزدیکی به هم دارن و این باعث شده خوب خونده نشه

موفق باشی :rose:

Saeed

Well-Known Member
تاریخ تاپیک .. !! 17 شهريور 1388

طبق قوانین سایت نباید تاپیکای قدیمی رو بالا بیارید .. !!

:rose:

main

Well-Known Member
قشنگه امیر جان ولی به نظر من یکم بک کار و "amir Ghazizadeh" به هم نمیاد... آدم فک میکنه یه نوشته سنگی رو گذاشتی یه مایع(؟)
ببخشید امیر جان فقط نظر شخصی بود
موفق باشی :rose:

dark_graph

کاربر فعال
سلام دوست جان دی خوشمل بودن کار که شکی نیست فقط احساس میکنم جالب نشده :green:اگه تکسچر روی فونتو خذف کنید بهتر میشه :paint: موفق باشی

winsent

Banned
ممنون از همه شما!
اما این کار مال اون زمانایی بوده که آماتور بودم ( نه که الان حرفه ای شدم!!!! :green: )

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوبه، تبریک میگم:rose:
فقط متن توی طرح گم شده، خیلی مشخص نیست... بهتره از فونت Bold استفاده کنی و استایل رو طوری انتخاب کنی که مشخص تر باشه... البته شما خودتون استادید این نظر شخصی بنده بود:green:
از سیاهیش هم خوشم اومد:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا