طرح سايتم تموم شد... اساتيد طراحي وب لطفا بنظرن ...

[SOBHAN]

Active Member
طرح خوبي شده ولي به نظرم فونت خوبي برا كار و خوش آمد ويي انتخاب نشده ، يعني هتره بگم اين فونت هيچ ربطي به كار نداره !

ولي بقيه كار خيلي خوب شده ، خسته نباشيد

موفق باشيد
محمد حسين

Narcisus

Member
درود بر شما
من طراحي گرافيک نيستم که بگم طرح گرافيک قشنگي زديد، !!!
اما در چار چوب طراحي وب سايت، شما يک پوستر طراحي کرديد که تن ديوار يزنيد، جالب تر از Upload در اينترنت است!
يک صفحه وب، مانند يک صفحه روزنامه، براي خود يک سري سطر و ستون دارد که در نهايت مخفي بودن ظاهري، نظم صفحه و دسترسي به گزينه ها را راحت تر مي کنند.
به جز متن پايين صفحه، متن ديگري که تايپي باشد وجود ندارد!
شما در نظر داريد که کاربر، براي دسترسي به لينک، با موس، scroll صفحه را تاپيين بکشد و به دنبال لينک ها بگردد؟
حداقل اصول طراحي وب را رعايت نکرديد.
سايت هاي مطعلق به گرافيست ها، با استفاده از تکنيک هاي Ajax و moofX رنگ و بويي ديگر مي گيرند.
پاينده باشيد.

موافقم
کار طراحی تو سایت مخصوصاً صفحه اول تا اونجا که ممکنه باید افقی و کاملاً تو دید باشه (مگه اینکه متن یا عکسی داشته باشی)
من اگه جای بیننده باشم چندتا آیکون بالارو نگاه میکنم و با خودم میگم اینکه چیزی نداره
در طراحی سایت نمیدونم یه اصطلاحی داره که منظور از به کار بردنش اینه که صفحه باید طوری طراحی بشه که زمانی که پنجره به صورت متوسط (نمیدونم منظورمو چطوری بگم) ببین قبل از اینکه پنجره maximiz بشه یه حالت داره که کوچیکتره، باید تصویر رو طبق اون طراحی کنی
اگه نمونه پیدا کردم حتماً میذارم برات
بزار یه سرچ کنم

ولی رنگ شارپ و زنده ای به کار بردی خوشمان آمد

بچه من توی یه مجله خوندم که :
وقتی یه سایت ساخته میشه یه بیننده که وارد سایت میشه
نگاهش به سایت به صورت f هست ( یعنی شما باید قسمت های اصلی سایت رو به حالت فرم حرف f جای گذاری کنید.)

بیننده اولین نگاهش از بالا از راست به چپ بعد پایین بعد دوباره راست و .... هستش

.

BassGraphic

Member
دوستان گلم قبول کنید این یک طرح خامه که وقت انچنانی روش گذاشته نشده و من تماما حرف شما رو قبول دارم.تا وقتی اچ تی ام ال ساخته نشده واسه طراحیش قضاوت نکنید :-?

BassGraphic

Member
امیدوارم به همین آسونی باشه که میگین !!! :D

اگر به همین راحتی بود همه طراح وب بودن و دم بقالی ها هم طرح وب میزدن براتون !! :D

موفق باشید . :wink:

مسلما من راحت حرف میزنم چون 4 ساله طراح وب هستم.اصلا دوست ندارم پز بدم ولی اگر شما هم یک مدت کوتاه طراحی وب رو حرفه ای تجربه کنید می بینید اصلا دور از ذهن نیست.
بازم میگم نمی خوام تجربه رو به رخ دیگران بکشم و پز بدم.
شرمنده
یا علی :rose:

H-M-P

Member
امیدوارم که بتونیم از تجربیات 4 ساله شما بهره مند بشیم ! درسته شما 4 سال طراح هستین و حرفه ای هم کار کردین ! ولی دونستن اصول یه چیز دیگه است و تجربه داشتن 4 ساله اتون یه چیز دیگه ! لازم نیست کسی بگه که من 10 سال کد نویسم و من 20 سال طراح بودم ! میشه با یک نمونه کار فهمید طرف مقابل چی کاره است و چی بارشه ! قصدم توهین نیست ولی بدونین که این طرح شما توش اصول طراحی حرفه ای به قول خودتون رعایت نشده !
اینم یه نظر شخصیه اگر ناراحت میشین ! بهتره که اصلا تاپیک باز نکنین چون اصولا باز کردن همچین تاپیکهایی برای اینه که کاربرای دیگه بیان و نظر بدن ! من همیشه از کسایی که میگن ایول و خوبه و به به و ... خوشم نمیاد چون هر کاری نقصی داره و خوبه که نواقص و مواردش رو بگن تا این که بگن که خوبه و قشنگه !
هر کسی میتونه بگه که خوبه و قشنگه و ایول ولی هر کس نمیتونه نواقص و موارد کار رو در بیاره مگر این که خودش تو کار تجربه داشته باشه !

امیدوارم متوجه شده باشین منظورم رو !

موفق باشید

farzadbb

Member
قشنگه ولي خيلي حرفه اي نيست.
نوشته ها مثل به وب سايت من خوش آمديد و i love 2d graphic هم چندان جالب نيست .
درست نميدونم که قسمت خالي وسط نوشته مياد يا نه . اگه نوشته ها رو وسط ميزاري که خيلي خوبه وگرنه بي استفادست.
ضمنا اگه اسکرول نشه رو صفحه بهتره .

البته نظر شخصي منه
موفق باشي

BassGraphic

Member
پاسخ

امیدوارم که بتونیم از تجربیات 4 ساله شما بهره مند بشیم ! درسته شما 4 سال طراح هستین و حرفه ای هم کار کردین ! ولی دونستن اصول یه چیز دیگه است و تجربه داشتن 4 ساله اتون یه چیز دیگه ! لازم نیست کسی بگه که من 10 سال کد نویسم و من 20 سال طراح بودم ! میشه با یک نمونه کار فهمید طرف مقابل چی کاره است و چی بارشه ! قصدم توهین نیست ولی بدونین که این طرح شما توش اصول طراحی حرفه ای به قول خودتون رعایت نشده !
اینم یه نظر شخصیه اگر ناراحت میشین ! بهتره که اصلا تاپیک باز نکنین چون اصولا باز کردن همچین تاپیکهایی برای اینه که کاربرای دیگه بیان و نظر بدن ! من همیشه از کسایی که میگن ایول و خوبه و به به و ... خوشم نمیاد چون هر کاری نقصی داره و خوبه که نواقص و مواردش رو بگن تا این که بگن که خوبه و قشنگه !
هر کسی میتونه بگه که خوبه و قشنگه و ایول ولی هر کس نمیتونه نواقص و موارد کار رو در بیاره مگر این که خودش تو کار تجربه داشته باشه !

امیدوارم متوجه شده باشین منظورم رو !

موفق باشید

اتفاقا من ممنونم از شما خیلی محبت می کنید و مورد ها رو بگید من اگر 20 سال هم کار کن باز هم به پای بعضی از بچه ها که اینجا هستند نمی رسم. بازم می گم این طرح خامه و اینجور که بوش میاد شاید اصلا این استفاده نشه :neutral: :sad:

EMIRATES

Active Member
با سلام

طرحتون خیلی خوب شده.

فقط کیفیتش یکم کمه.

با تشکر.

nanash

New Member
بچه من توی یه مجله خوندم که :
وقتی یه سایت ساخته میشه یه بیننده که وارد سایت میشه
نگاهش به سایت به صورت f هست ( یعنی شما باید قسمت های اصلی سایت رو به حالت فرم حرف f جای گذاری کنید.)

بیننده اولین نگاهش از بالا از راست به چپ بعد پایین بعد دوباره راست و .... هستش

.

البته در مورد سایتهای انگلیسی درسته واسه سایتهای فارسی باید f برعکس رو مثال بزنی ! ( f توی آینه )

جدیدترین ارسال ها

بالا