...::: طرح دیگری از وینسنت :::...

winsent

Banned
...::: طرح دیگری از من :::...

با سلام به همه بر و بکس مجیدآنلاین، خوبید؟! کیفیتون کوکه...؟! ایشالا که همیشه خودتون و خونوادتون سلامت و تندرست باشید، احوال پرسی بسه بریم سر اصل مطلب...!

راستش حوصلم سر رفته بود گفتم یه چیزی درست کنم، بازم مثل همیشه نظرات ارزشمند تک تک شما رو میخوام...
(راستی میدونم توی طرح زیر Path خیلی خوب از آب در نیامده...! پس به اون گیر ندید :D)​

4li7xyot9mmuo15nl5m.jpg

پیوست ها

• Glow.jpg
    Glow.jpg
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام وینسنتی جون خسته نباشی گله جالبناک شده!
رو بکگراند باید بیشتر کار کنی چون خیلی تابلوه که با فیلتر clouds ایجاد شده یکم blure احتیاج داره و یه سوال این ایده خودت بوده یا از روی آموزشه ؟ چون یه آموزش تقریبا شبیه این دیده بومم

winsent

Banned
ممنون

سلام وینسنتی جون خسته نباشی گله جالبناک شده!
رو بکگراند باید بیشتر کار کنی چون خیلی تابلوه که با فیلتر clouds ایجاد شده یکم blure احتیاج داره و یه سوال این ایده خودت بوده یا از روی آموزشه ؟ چون یه آموزش تقریبا شبیه این دیده بومم

ممنون گیلاس جان...!
این آموزش از یه سایت خارجی بود. حتما روش بیشتر کار میکنم و به نظرات و پیشنهاداتت هم با جون و دل گوش میدم.
راستی مگه من گفتم بک گراند رو از کجا آوردم...؟! آخه تو آموزشش خودش هم بک گراند رو با ابرها یا همون کلود درست کرده بود. دیگه اینقدرها هم که فکر میکنی خنگ نیستم ها...!

winsent

Banned
نمیدونم...!

كيفيت مقدار كمي پايينه به نظرم !

نمیدونم، ولی 1280 در 800 هستش، آخه من با لپ تاپ درست میکنم و شاید شما تو سیستم Set as Background رو انتخاب کردی و افت کیفیت داشته که طبیعی هم هست آخه همون طور که گفتم من سایز لپ تاپ درست کردم.
بازم ممنون.​

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دور از جون وینستی
من فقط نظر دادم نگفتم ....هستی فقط گفتم تابلو شده اصلاح کن دیگه هم به هیچ کدوم از کارهات نظر نمیدم چون اصلا انتقاد پذیر نیستی

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
قشنگ شده ولی بنظرم خیلی ساده است .
بهتره یکم روش کار کنین .
موفق باشید .

mostafa_cs

Well-Known Member
زمینه کار خوب شده.
اما رسم خطوط رو با دقت بیشتری باید انجام میدادی و اینکه باید پویایی در خطوط احساس بشه.
الان بیشتر مانع خوندن نوشته شدن خطها.

mostafa_cs

Well-Known Member
زمینه کار خوب شده.
اما رسم خطوط رو با دقت بیشتری باید انجام میدادی و اینکه باید پویایی در خطوط احساس بشه.

Legend

Member
كار بسيار جالبي شده ..
از تركيب رنگهاي خوبي استفاده كرديد و مهمتر از هم ثبات در طيف كاري هست ...

البته روي پس زمينه بيشتر كار كنيد به نتيجه مطلوب تري مي رسيد ..
از حالاتي مانند گوسيون بلور هم م يتونيد استفاده كنيد تا راز مراحل كارتان همواره نو و جديد بماند ..

winsent

Banned
سلام دوست عزیز .
قشنگ شده ولی بنظرم خیلی ساده است .
بهتره یکم روش کار کنین .
موفق باشید .

حتما، ممنون. :rose:

زمینه کار خوب شده.

آره میدونم، باید بیشتر روی pathها کار کنم، ممنون. :rose:

كار بسيار جالبي شده ..
از تركيب رنگهاي خوبي استفاده كرديد و مهمتر از هم ثبات در طيف كاري هست ...

البته روي پس زمينه بيشتر كار كنيد به نتيجه مطلوب تري مي رسيد ..
از حالاتي مانند گوسيون بلور هم م يتونيد استفاده كنيد تا راز مراحل كارتان همواره نو و جديد بماند ..

ممنون،از گاژن بلور هم استفاده کردم اما بیشتر همون خط ها تو ذوق میزنه! :rose:

دور از جون وینستی
من فقط نظر دادم نگفتم ....هستی فقط گفتم تابلو شده اصلاح کن دیگه هم به هیچ کدوم از کارهات نظر نمیدم چون اصلا انتقاد پذیر نیستی

مگه من چیزی گفتم...؟! ممنون. :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون گیلاس جان...!
این آموزش از یه سایت خارجی بود. حتما روش بیشتر کار میکنم و به نظرات و پیشنهاداتت هم با جون و دل گوش میدم.
راستی مگه من گفتم بک گراند رو از کجا آوردم...؟! آخه تو آموزشش خودش هم بک گراند رو با ابرها یا همون کلود درست کرده بود. دیگه اینقدرها هم که فکر میکنی خنگ نیستم ها...!

اینو گفتی:snap: من که به شعور شما خدایی نکرده توهین نکردم فقط گفتم تابلو شده و یه بلور مختصر بده همین!:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا