طرح جلد يك اي بوك

silvercover

کاربر متخصص
سلام؛

شما بعد از ديدن اين طرح متوجه چه چيزي مي شيد؟ اين طرح چي مي خاد بگه؟
ميخام بررسي كنم اين طرح در نگاه اول چه چيزي رو تداعي مي كنه براي شما.

5.jpg

تشكر فراوان.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
به نظر من اینو نشون میده که با درس خوندن الکترونیکی بعد از دو سال فرد صاحب تجارت میشه!
درست گفتم؟

Aliɾeza

Member
منم با نظر محمد عزیز موافقم آیا صرفا استفاده کردن از مانیتور اپل هدفی داشته ؟!

موفق باشید

silvercover

کاربر متخصص
منم با نظر محمد عزیز موافقم آیا صرفا استفاده کردن از مانیتور اپل هدفی داشته ؟!

خب اين طرح سريع زده شده و نهايي نيست و در ابتدا مي خام تصورات مخاطب رو ارزيابي كنم. برند اپل تاثيرگذار نبوده و در كار نهايي برداشته ميشه.

ممنون

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
فکر کنم یه راهنمای کسب درآمد و شغل باشه واسه افرادی که توی رشته شون فارغ التحصیل شدن. :-?
یا علی :rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
منم با mamad.noise موافقم ...
یا این که :
کسی که آموزش الکترونیک می بینه ، در نظر داره که تا دو سال دیگه بتونه به یه جایی برسه ( کسب درآمد کنه )

موفق باشید

GsGraphic

Well-Known Member
فارق التحصیلی که تو فکر اینه چطوری بعد از دو سال بیزینس من بشه
یا اینکه چطور بتونه از رشته تحصیلیش کسب درآمد کنه
یه چیزی تو این مایه ها

mehran ghane

New Member
کسب درآمد با رضایت کافی شخصیت فارغ التحصیل
یک دانشجو که تازه فارغ التحصیل شده با مطالعات و تحصیل الکترونیکی دوسال بعد خودشو اینجوری میبینه

اگه بگین منظورتون از اینکه آرم اپل را پایین مانیتور گذاشتین چیه شاید بهتر بشه نظر داد.

بهر حال من فکر میکنم یک دانشجو که احتمالا ارتباطی با محصولات اپل داره یک مدیر ثروتمند را در آینده دو سال بعد خودش میبینه
با تشکر

نه من در نگاه اول یاد تقویم می افتم
در نگاه دوم فکر می کنم آگهی ای چیزیه
در نگاه بیشتر فکر می کنم خواسته بگه دانشجوی بیچاره دو سال بعد از فارق التحصیلی پولدار می شه:cry:

من کتابی که جلد کتاب اینجوری داشته باشه نمی خرم زمینه سفیدش رو شاید بهتره عوض کنی کامپیوتر اپل ؟

صورتی

راستی شما بودی می خواستی آموزش ایلوستریتور بزاری نزاشتی می خای سورس کتاب ایلوستریتوری که گذاشتم بدم به شما نویسنده دوم باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا