طرح تبلیغی سایت ( نظرخواهی)
.Mohsen. Member Jun 16, 2011 #2 در حدی نیستم که نظر بدم ولی در کل قشنگه به جز اون پارسی کمپ !!! یه جوریه . باس بیشتر روش کار بشه . اون بلورایی رو هم که از برج گرفتی رو حذف کنی فکر کنم قشنگ تر بشه
در حدی نیستم که نظر بدم ولی در کل قشنگه به جز اون پارسی کمپ !!! یه جوریه . باس بیشتر روش کار بشه . اون بلورایی رو هم که از برج گرفتی رو حذف کنی فکر کنم قشنگ تر بشه
Tsobh.com Well-Known Member Jun 16, 2011 #3 به جز نوشته پارسی کمپ به اون شکل با اون فونت بقیه کار رو دوست دارم خسته نباشی
OSX Member Jun 16, 2011 #5 فکر کنم اگه به جای او آسمون یه تصویر تیره تر یا اینکه آسمون توی شب رو بزاری خیلی بهتر بشه و اون نوشته رو هم حذف کن چون خیلی غیر حرفه ایه
فکر کنم اگه به جای او آسمون یه تصویر تیره تر یا اینکه آسمون توی شب رو بزاری خیلی بهتر بشه و اون نوشته رو هم حذف کن چون خیلی غیر حرفه ایه
R ramin91 New Member Jun 16, 2011 #8 مرسی واسه نظراتون ، این پارسی کمپ هم قبول دارم یه درد نمیخوره ، یه بار هم پشتشو سیاه کردم ولی به نظرم چون سایت تفریحیه رنگ شاد باشه بیشتر جوره ! در کل مرسی از همتون
مرسی واسه نظراتون ، این پارسی کمپ هم قبول دارم یه درد نمیخوره ، یه بار هم پشتشو سیاه کردم ولی به نظرم چون سایت تفریحیه رنگ شاد باشه بیشتر جوره ! در کل مرسی از همتون