طرح تبليغاتي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا مهدی شما یه فایل 5 مگابایتی رو توی رپیدشیر آپلود کردید بعد انتظار دارید بچه ها نظر هم بدن!؟

برای نظرخواهی معمولا یه پیش نمایش در حد یه عکس که سریع لود بشه میذارن که اگر کسی خواست نظر بده بتونه سریع ببیندش.

بنظر من اگر میخوای به کارت نظر بدن یه پیش نمایش از کار رو بذار که کسایی هم که دیال آپ دارن بتونن طرحت رو ببینن و نظر بدن.

memol_515

Active Member
ببين، كار اداري اي شده ! خيلي خشك و رسمي. اگه منظورت اين بوده كه همچين كاري انجام بدي، خيلي موفق عمل كردي.

چيزي كه به ذهن من رسيد به عنوان ايراد، يكي اين بود كه فلسفه او 2 تا كادري كردن بعضي عكسها و نوشته هات چي بوده؟
به نظرم يا همش رو دو كادري كن، يا هيچكدوم رو.

بعد اينكه سعي كن فظاي بين دو تا كادر رو با يه چيزي پر كني، الان خيلي ديگه ساده شده.

بعد اينكه روي اون اسم چيه؟ «مرودژسان»؟ نميدونم حالا:دي روي اون خيلي بايد كار كني. يكم بيشتر بايد توي چشم بياد. بايد بزرگتر شه !

فكر كنم نوشته هاي سفيدت هم بعد از چاپ روي قسمت پترن خورده، خوب مشخص نباشه. سورمه اي كن اون ها رو ببين چطور ميشه.

ديگه فعلا چيزي به ذهنم نمياد.

موفق باشي

mahdyonline

Active Member
آقا خيلي خوشحالم كردي بچه ها اگه ميشه بقيه اشكالاتو بگيد تا نمونه دومو بزارم
باي:d

memol_515

Active Member
آقا مهدي، به نظرم بد نباشه كلا كارت رو بذاري واسه نظر خواهي. اونجوري بچه‌ها بيشتر نظر ميدن.

بعد خوب، من به شخصه تقريبا همه چي رو گفتم. شما تغييراتي كه ميخواي رو بده، بد بذارش واسه نظر خواهي. اينجوري بهتره.
بيشتر نظرات سازنده ميگيري.

موفق باشي

galagoola

Active Member
عزیز من از اول تاپیکو نخوندم و نمیدونم این کار در چه ابعادیه ولی دسته کم اگه میخوای اینو چاپ کنی اینا به ذهنم میرسه
ببین دوست من کاره شما تو چند قسمت اساسی ایراد داره
1) انتخاب رنگ : زنگها نه تنها برای چاپ مناسب نیست بلکه رنگ دیتاها با هم جور نیست
2) فرمیشن یا ترتیب قرار گیری دیتا : تو کار شما اولویت بندی دیده نمیشه و کار بالانس نداره
3) رعایت فاصله از طرفین : یکی از مهمترین مواردی که در مواردی مثل برش کار دستخوش تغییرات قرار میگیره فاصله دیتا ها از لبه های کاره الان آدرس شما مجل ایجاد می کنه
4) عکس : شات عکس های مورده استفاده ضعیفه و ترمیم نشده
اینا رو داشته باش اگه موردی رو خاصی رو مد نظرت بود بگو تا بنده حقیر شاید بتونم کمک کنم
فلن

جدیدترین ارسال ها

بالا