طرح تبليغاتي براي مجيد آنلاين

سلام . يك طرح تبليغاتي براي مجيد آنلاين :paint: . دروغ چرا ، از روي يك آموزش ساختمش البته با يه كم تغيير ...

MajidOnline.jpg

پیوست ها

• MajidOnline.jpg
    MajidOnline.jpg
    455.5 کیلوبایت · بازدیدها: 32

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست .
فقط یکم به نظرم بیش از حد فانتزی شده .
موفق باشید .

neolone

Member
سلام
دروغ چرا؟ قشنگ شده
اتفاقا منم فکر می کنم فانتزیه. یعنی واقعی نیست. نه اینکه جدی نیست. جدی هست فانتزی هم هست.
در کل میسی:rose:

winsent

Banned
این فایل همون طور که قبلا هم گفتم مجانی و FREE بوده و دوستمون illiadmoosavi هیچ کاری نکردند و فقط PSD رو تغییر دادند...!
:mad:

5rj85jokqofv0vj9e03g.png

m2ahdi

Member
اگه دعوا نشه به نظرم این قشنگ تر هست
فقط نظر شخصی مو گفتم

dmoukh

Member
همين كه خواستن حسن نيتشون رو نشون بدن كافيه دوست عزيز winsent شما هم بهتر بود اون رو توي پيغام خصوصي به خودشون گوشزد مي كرديد
در كل همگي خسته نباشيد

mehdinasiri

پارس لند گروپ
تركيب رنگ كه خيلي زيباست . خيلي خوب هم اجراش كردين . موفق باشيد

عزیز من ، من توی پست اولم هم گفتم که از روی یک آموزش درست کردم فایل Psd هم داشت ولی من از اول ساختمش . حالا نمیدونم کجا این فایل پی اس دی رو کپی کردن گذاشتن برای دانلود . به جای گرفتن اشکال دیگران ، دنبال ارتقا دادن خودتون باشید ...

axomax

Member
خوبه ولی ارتباطی با مجید آنلاین نداره یه جور به رخ کشیدن ابزاره . و لی رنگ بندی و ترکیب بندی خوبی داره موفق باشید.

MadikaCo

Well-Known Member
دوست عزیز از هر کجا شروع کردی عالیه فرین مرهبا دوست جان

سعی کن طرحی که میخوای از یک آموزش یاد بگیری و درت کنی زمین تا آسمان فرق کنه تا بعضی از دوستان فکر نکنند که طرح و Rip زدی

در کل موفق باشی:rose:

p30room

Member
طرح خیلی زیبایی شده . تبریک می گم
در مورد Psd هم باید بگم به نظرم هیچ مشکلی نداره یه طراح ایده ی کلی طرحش رو از روی نمونه بسازه

Komeyl_1110

Member
سلام
قشنگ شده
این نشون می ده اگه ما به هم اطلاعات بدیم، می تونیم این فضا رو به جایی برای ترقی کردن استفاده کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا