طرح به مناسبت نيمه شعبان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام دوستان
اين اتد را به مناسبت نيمه شعبان زدم
قراره در اندازه 3 متر در 5 متر به صورت بنر چاپ بشه
خوشحال مي شم ايرادها و تغييرات پيشنهادي خودتون رو به من بگيد
موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Mahdi.jpg
    Mahdi.jpg
    116.1 کیلوبایت · بازدیدها: 146

saeednajafi

Member
خيلي خوبه ، دستت درست ...
فقط احساس ميكنم كه كادر پائين يه هويي قطع شده ، اگه اون طرح اسليمي از كادر خارج نشه شايد بهتر باشه .

S.H.R.M.K

Well-Known Member
مهدی جان کارتون خیلی جالب شده عزیز

فقط من چند تا سوال در مورد طرح های لارج فورمت دارم که تا حالا کار نکردم اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.

اول اینکه با چه رزولوشنی کار رو میبندی و در چه قطعی چون من یک بار تا اندازه 100*170cm یک کار زدم که دور از جون کامپیوتر شما کامپیوترم 2 دوروز تو کما بود البته با رزولوشن 300 اینم بگم که اشکال از کامپیوتر و تجهیزاتش فکر نکنم باشه 1 گیگ رم و 2400 سرعت و 80 هارد!!!

سوال دومم اینکه چطور میشه عکس هایی را که باید بزرگ کنم با کمترین افت کیفیت انجام بدم چند تا برنامه سراغ دارم ولی اگه میشه شماهم راهنمایی کن.

راستی فنت این کارو خودت طراحی کردی یا یه طرح برداری بوده یا عکس بوده که بزرگ کردی!

ممنونم
فعلا

mamali132002

Active Member
مهدی جون خیلی قشنگ کار کردی. در مورد اون تیکه ی پایینی که قطع شده فکر کنم اونجا پایان poster باشه .

hamid ir

Well-Known Member
بسیار زیبا شده من تو کف نوشته هاشم اونا رو چی جوری درست کردی ؟

ToFaN

Well-Known Member
جالب شده
اون باييني كه نميدونم جيه اكه به مايل ابيش كني جالبتر ميشه با يه Ctrl+B

راورا

Member
به نظر من طرح شما بیشتر شبه به برچسب های کوچیک شده و فکر میکنم اگه این بزرگ بشه زیاد جالب نشه....
یه چیز دیگه اون طرحی که اون پایین گذاشتید هیچ مناسبت وهماهنگی با کارتون نداره و به نظر من این طرح هنوز جای کار داره

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام دوستان
ممنون از توجهتون
نوشته ها همه دستنويس و اسكن و بعد كشيده شده در كرل هستند
پيشنهادهاي شما رو اعمال كردم
در مورد اندازه هم من اين كار رو 70 * 30 سانتي متر با رزولوشن 350 بستم . باعث تعجب خودم اين بود كه كار چاپ بنر با 10 dpi چاپ مي شه كه به خاطر اين من 1/10 كار كردم
در هر صورت اگر نظر ديگه اي هست ممنون مي شم بدونم
ضمنا اين طرح بعنوان بك گراند يك سن چاپ مي شه .
موفق باشيد
مهدي

ghalam

New Member
با سلام خدمت شما آقا مهدی : کار بسیار عالیه ان شا الله مهدی زهرا دعا کار شما باشد . قلم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا