سلام عليكم
به به صابر جان ... خوبي داداش مهربون ...
خوب طرحتم كه خيلي خوبه اما من كلا يه چند تا ايراد كلي از كار هايي كه از شما ديدم رو مي گم :
كلا در انتخاب رنگ و اجراي رنگ خيلي خوب كار نميكين ، يعني اكثرا از رنگهاي مرده يا كمرنگ اسفاده مي كني ...
كه اين ميشه گفت يكي از ويژگي ها كار عزا باشه كه شما اون رو داري تو كار هاي جشن پياده مي كني !
يه ايراد و راهنمايي ديگه اي هم كه ميتونم بكنم اين كه طرح هايي كه شما ميزنيد خيلي خوب نيست... يني اينطوري بگم كه طرح
هاي شمامدل طرح هايي هست كه قديما زده ميشد و ديگه الان به قولي دمده شده ...
مثلا تو كار قبلي ميكس كردن تصاوير بود كه حميد جان بهش اشاره كردن كه خوشبختانه تو اين كار شما ديگه اون رو كنار گذاشتيد كه
خيلي جاي خوشحالي داره و نشون ميده شما خيلي خوب و البته زود مي تونيد پيشرفت كنيد !
ببخشيد زياد حرف زدم
موفق باشيد
محمد حسين
سلام علی.
افرین طرحت خوب شده.
اما نکات مثبت طرحت :
طرح بکگراند زیباست.
نکات منفی:
اول در مورد رنگ هست ، که محمد حسین بهش اشاره داشت ، سعی کن تا اونجایی که میتونی وقتی یه طرح میزنی با رنگه یا به اصطلاح خودمون با تم های مختلف رنگی نگاهش کنی .
دوم نوشته طرحت ، الان نوشته شما خوبه اما مشکلش اینه که قدیمی شده یعنی الان دیگه میطلبه که روی نوشته یه مقدار کار کنی یا اگه نه با یه نرمافزار مثل میرعماد یه فونت مناسب انتخاب کن برای کارت.
نمره ات :
![]()
سلام خسته نباشی
من بعد از اظهار نظرات دو استاد خوبم محمد حسین جون و مجتبی فکر منی کنم حرفی باقی مونده باشه ولی داخل نوشته هات از افکت جالبی استفاده نکردی. البته من الان ایده ای ندارم ولی اگر وقت بزاری بهتر می شه
هنوز تا روز میلاد وقت مونده پس ادامه بده.![]()
صابر جان کار خوبی شده. اما طرح خوبی نشده. یعنی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه. تمام موارد رو هم دوستان بهش اشاره کردن.
نمره: 4 از 10 .
من هم میلاد امام رضا (ع) رو خدمت شما دوست عزیز تبریک عرض میکنم.
موفق باشی.
کم دور از اصول حرفه ایه. و نازک کاری کمی داره.
ببین دوست من توی طراحی همیشه سعی کن اول ریزه کاری هارو درست کنی همین ریزه کاری هاست که عکستو تشکیل می ده.شاید بعضی مواقع یک براش خیلی کوچولو و ساده صد تا وکتور انچنانی و ... بزاره توی جیب ساعتیش.پس سعی کن روی ریزه کاری ها بیشتر کار کنی
نمره من 5 از 10
به نام خدا
طرح شما هم خیلی جالب بود ولی اگه ناراحت نمی شید می خواستم یه چیزی بگم یکم رنگ و روش کم بود یعنی کمرنگ بود البته اگه ناراحت نمی شید.
این هم از چند طرح که از سایت های مختلف جمع آوری کردم.
سلام دوست عزیز
اگر من به جای شما بودم در چند نکته تجدید نظر می کردم مثلا
از رنگ های شاد استفاده کردم.
پس زمینه ی پایینی رو حذف می کردم یا تا بالا می کشیدم و سبزش می کردم
نویز داخل حروف رو حذف می کردم و یک رنگ واحد مثلا سیاه می زدم با استروک سیاه
سر و بال های کبوتر رو گردینت می کردم از بالا به پایین
اون بوته های نازک رو کوچیک می کردم و دور و بر حروف می چیدم.
فونت نستعلیق استفاده می کردم.
از حرم یا خورشید و ابر و ... استفاده می کردم.
و ...
در کل طرح شما کمی زمخت منظورم بدون نرمی هست-به نظر میرسه.
اینها نظرات یک آماتوره.
امیدوارم طرح های بهتری از شما ببینیم
موفق باشید![]()
[sobhan];739005 گفت:علي جان طرح آخري ديگه خيلي خوب شد ... تبريك ميگم .
موفق باشيد
محمد حسين
فوق العاده شد عزیزم. آفرین. فکر میکنم کار قبلی رو خیلی با عجله کار کرده بودی. این خیلی خوب شده.
افرین خیلی بهتر شد.
ایراد نمیگیرم چون نسبت به قبلی خیلی بهتر شد.
فقط سعی کن روی نوشته بیشتر کار کنی و یه چیز دیگه دور حرم رو با یه چیزی پر کنی بهتر میشه .
اگه برای بکگراندت یه بافت بذاری که از این حالت تخت بیاد بیرون بهتره.
![]()
علی عزیز نمرتو دست بالا گرفتم چون نظرات بچه ها رو اعمال کردی.