بسم رب شهداء با سلام خدمت اساتید ارجمند ،این هم یک طرح برای شهادت حضرت علی (ع) یاعلی
Mojtaba7 Member Sep 30, 2007 #1 بسم رب شهداء با سلام خدمت اساتید ارجمند ،این هم یک طرح برای شهادت حضرت علی (ع) یاعلی پیوست ها ya alii copy.jpg 396.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Sep 30, 2007 #3 کارت خوب ولی رنگه های خون رو نوشته ها ببر زیر کار و یکم پررنگ تر
mss_467 Active Member Sep 30, 2007 #4 سلام كار قشنگ شده در عين سادگي ولي به نظر من نوشته هاي نستعليقت جالب نشده روي اونا بيشتر كار كن موفق باشي - صادقي
سلام كار قشنگ شده در عين سادگي ولي به نظر من نوشته هاي نستعليقت جالب نشده روي اونا بيشتر كار كن موفق باشي - صادقي
leili1 Active Member Oct 9, 2007 #6 می تونستی بهترکار کنی نوشته وسط یه کار میکردی بیشتر تو چشم باشه رنگشو عوض کن شعرای بالا وپایینو سایزشو کم کنی بهتر میشه موفق باشی
می تونستی بهترکار کنی نوشته وسط یه کار میکردی بیشتر تو چشم باشه رنگشو عوض کن شعرای بالا وپایینو سایزشو کم کنی بهتر میشه موفق باشی
Soldier Member Oct 9, 2007 #7 کار خوبی شده ؛ فقط اون لکه ی خون نوشته جریانش چیه ؟ می تونستی بهتر از اون درش بیاری دوست من یا حق !