طرح احیا

msoltan2371

Member
سلام دوستان..
وقت چندانی نذاشتم..
بنظر شما چطوره؟ و بنظره شما نوار های سیاه میتونه نشونگر دراز بودن دست بر روی زانو بسمت خدا باشه یا صرفا نواریه که شهادت رو میرسونه؟

پیوست ها

• saze.JPG
    saze.JPG
    438.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26

meysamn2o

Active Member
والا من که تو نگاه اول همچین برداشتی نداشتم
بنظرم اون با ولایت زنده ایم تا زنده ایم رزمنده ایم جالب نشده
ولی در کل برای یه بنر ، طرح خوبیه

rrss

Active Member
بنده این موردی که شما گفتی رو در طرح نمیبینم، اگه میشه دقیقا کجای طرح این موضوع رو میرسونه ، بگید تا ما هم با این دید بنگاهیم شاید موردی رو که شما میگی بهتر بتونیم نظر بدیم ، ولی برای تبلیغات در مورد عزا داری خوبه ،رنگ سیاه برای عزاداری و رنگ قرمز برای شهادت خوبه ولی چیزی که مد نظرتون بود رو بنده چیزی ندیدم

nima_dsnr

کاربر VIP
به جای سفید و مشکی اگر زمینه رو مشکی میزدی و نوشته ها رو سفید برای این ایام مناسب تر بود
و نوشته ها هم بیشتر خودشون رو نشون میدادن
متنهای توضیح اسمها مثل ذاکر اهل بیت رو درشت تر کن
یا مثلا محل دانش آموزان اصلا خونده نمیشه

msoltan2371

Member
بنده این موردی که شما گفتی رو در طرح نمیبینم، اگه میشه دقیقا کجای طرح این موضوع رو میرسونه ، بگید تا ما هم با این دید بنگاهیم شاید موردی رو که شما میگی بهتر بتونیم نظر بدیم ، ولی برای تبلیغات در مورد عزا داری خوبه ،رنگ سیاه برای عزاداری و رنگ قرمز برای شهادت خوبه ولی چیزی که مد نظرتون بود رو بنده چیزی ندیدم
کارت درسته داداش :)
یه ذره از مانیتور فاصله بگیرید- نوار سیاه رو از پایین به بالا نگاه کنید- خمیدگی میبینید به شکل زانو- یه خمیدگی رو هم میبینید به شکل آرنج- یه ساق دست و در نهایت یک دست..
که روشون نوشته شده شهادت علی علیه السلام و احیاء لیالی قدر..
البته حق دارید .. شباهت خوبی نداره..
دستت در نکنه..

msoltan2371

Member
به جای سفید و مشکی اگر زمینه رو مشکی میزدی و نوشته ها رو سفید برای این ایام مناسب تر بود
و نوشته ها هم بیشتر خودشون رو نشون میدادن
متنهای توضیح اسمها مثل ذاکر اهل بیت رو درشت تر کن
یا مثلا محل دانش آموزان اصلا خونده نمیشه
دستت دردنکنه داداش- با نظراتت خوشحالمون میکنی..
نظرتون در رابطه با نوار مشکی چطوره؟
شما بودی چه حرکتی روش میزدی؟

msoltan2371

Member
چرا زمینه سفید ؟
بهتر نبود مشکی باشه ؟
بخاطر شلوغ نشدن.. خاص شدن..
درسته تقریبا یه طرحه سیاه سفیده اما بنظرم مفهوم شهادت و ظلم و مناجات رو میرسونه..
بنظر شخصیم چنین تبلیغی برای سازه ها مناسب تره و شاید میشه گفت که رنگ ها هدفمند استفاده شده.. بهمین خاطر معمولا از رنگ های سفید و مختصر رنگ های دیگر استفاده میکنم..:rose:

karezgraphic

Active Member
بخاطر شلوغ نشدن.. خاص شدن..
درسته تقریبا یه طرحه سیاه سفیده اما بنظرم مفهوم شهادت و ظلم و مناجات رو میرسونه..
بنظر شخصیم چنین تبلیغی برای سازه ها مناسب تره و شاید میشه گفت که رنگ ها هدفمند استفاده شده.. بهمین خاطر معمولا از رنگ های سفید و مختصر رنگ های دیگر استفاده میکنم..:rose:

یعنی شما فکر رنگ هایی ک چاپگرتون مصرف میکنه هستید ؟
میخواهید صرفه جویی بشه ؟
با رنگ مشکی مفهوم غم و و لکه های قرمز رنگ میتونی مفهوم شهادت رو برسونی

msoltan2371

Member
یعنی شما فکر رنگ هایی ک چاپگرتون مصرف میکنه هستید ؟
میخواهید صرفه جویی بشه ؟
با رنگ مشکی مفهوم غم و و لکه های قرمز رنگ میتونی مفهوم شهادت رو برسونی
نه - همچین منظوری نداشتم..
منظورم این بود که بخاطر سلیقه ی شخصیم معمولا همه ی زمینه رو مشکی یا رنگ دیگه ای نمیگیرم.. جاهای خاصیش رو مشکی یا رنگ دیگه ای میکنم و مابقی هم یا سفید یا اگه رنگ دیگه ای میزنم سعی میکنم مختصرو مفید و خوانا باشه:paint:
تو این طرح هم بنظرم اگه رنگ دیگه ای میزدم مثل نارنجی حق با شما بود اما چون طرح سیاه و سفیده با یک نوار مشکی و قرمز و طوسی مفهوم شهادت و غم و همچنین اگه از دور نگاه کنید شبیه دست به سمت آسمون مفهوم مناجات رو رسوندم..

جدیدترین ارسال ها

بالا