طرحهای لایه باز کارت ویزیت ، سربرگ ، کاتالوگ ، بروشور و...

LGL.1

New Member
عزیز دلم ممکنه حرفه ای تر ها استفاده ای نبرن
اما بالاخره مبتدی ها ، یا آنهایی که برای دفعه اول میخواهند کارتی طراحی کنند ، قطعا مفید خواهد بود
پس زیاد نگران میزان بازدید نباش
اگر معتقدی به کاری که میکنی ، تا آخرش پیش برو
برای هممون دعای خیر دارم
یا علی
=-=-=-=-=
البته بعد از ارسال پاسخ احساس کردم طوری نوشتم که میشه ازش اینطور برداشت کرد که کارهای شما سطح آماتور دارن، بهرحال چنین مطلبی رو تکذیب میکنم
دعاهای خیر همچنان جاریست
یا علی

آخرین ویرایش:

DJ_Baba

Member
آقا کسی طرح پس از ای عکس رو داره؟؟

پیوست ها

• 9b8dc54cd5c957794f82ec466899c2e0.jpg
    9b8dc54cd5c957794f82ec466899c2e0.jpg
    37.9 کیلوبایت · بازدیدها: 117
  • Like
Reactions: 115

alijo0on

Well-Known Member
ممنوم از شما
اما دوست عزيز عدف از ايجاد اين تاپيك ارائه اصل كار و لايه باز و يا فرمت cdr. هست
قبلا از همكاريت ممنوم

alijo0on

Well-Known Member
4/22

جنس : لمينيت براق ...:-?

00_By%20Alijo0on_%2888-4-21%29Laminat.jpg

01_By%20Alijo0on_%2888-4-21%29Laminat.jpg

بهمراه فايل كرلي ...

دانلــــــود

پیوست ها

• 00_By Alijo0on_(88-4-21)Laminat.jpg
    00_By Alijo0on_(88-4-21)Laminat.jpg
    157.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 01_By Alijo0on_(88-4-21)Laminat.jpg
    01_By Alijo0on_(88-4-21)Laminat.jpg
    104.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8

fatemeh.p

New Member
سلام دوست عزیز.به نظر من اصلا ایرادی نداره از اینکه کارات رو به نمایش گذاشتی فرصت خیلی خوب برا دیگران وخصوصا خودت بالاخره باید از یک جا شروع کرد.
حالا نظر من در مورد کارت.ترکیب بندی هات عالیه ولی می تونی کمی نمادگرایانه کار کنی.مثلا به جای عکس لباس در گالری تینا از چند رنگ و فرم که حالت اندام زن و پیچ و خم لباسش رو نشون میده استفاده کنی. fatemeh.p

آخرین ویرایش:

alijo0on

Well-Known Member
جالب بود
ایده و نظر خوبی بود ، مرسی fateme عزیز
سعی میکنم مشابه هش از این به بعد انجام بدم ببینم چی میشه ؟!
راستی 1 چیزیو نفهمیدم!

kian1865

New Member
علي آقا من در رابطه با طرح جلد سئوالي از شما دارم . نوشته بوديد كه دريكي از مراكز در چاپ بهارستان فعاليت داريد. ميتونيد در مورد تهيه جلد براي گزارشات در قطع a4 برام توضيح بدبد . اخيرا ديدم بجاي گالينگور روي جلد پايان نامه يا گزارشات از صفحه طراحي شده كه روكس uvيا لمينيت داره استفاده مي شود.

kian1865

New Member
طراحي جلد

براي طراحي جلد پايان نامه ، طرح جلد روي كاغذ پرينت شده(در قطع a3و يا كمي بزرگتر)پس از لمينيت كردن كاغذ ، پرينت مي شود ، از طرح جلد آماده شده بجاي روكش گالينگور براي صحافي استفاده مي گردد.ميخوام بدونم كجا ميتونم سفارش طرح جلد ي كه گفتم بدم. واينكه خايي هست كه اين كار رو برام آماده كنه

آخرین ویرایش:

vilfered

Member
براي طراحي جلد پايان نامه ، طرح جلد روي كاغذ پرينت شده(در قطع a3و يا كمي بزرگتر)پس از لمينيت كردن كاغذ ، پرينت مي شود ، از طرح جلد آماده شده بجاي روكش گالينگور براي صحافي استفاده مي گردد.ميخوام بدونم كجا ميتونم سفارش طرح جلد ي كه گفتم بدم. واينكه خايي هست كه اين كار رو برام آماده كنه

این کارو فکر کنم فقط کسایی میتونن انجام بدن که لمینت رول دارن ... اگه تهران باشی انقلاب ! بهارستان !

خواستی private بزن ، جاشم بهت معرفی کنم ... البته این دوستمون خودش تو بورسشه ، ما در کار ایشون دخالت نمیکنیم .

alijo0on

Well-Known Member

فکر کنم 1 جورایی منظورتو گرفتم ، vilfered درست گفت ، اما بنظرم طرح جلدتو بده برات رو 300 یا 200 گرم گلاسه دیجیتال چاپ کنن بعدم لمینیت که دوام کارتم بیشتر بشه ، بعد اون کار آماده رو همه صحافی کارا انجام میدن ...
انقلاب که فکر کنم پاساژ مهستان صنف باشه ، بهارستانم که از اول ظهیرالاسلام تا آخرش همه اینکارن میتونی بدی صحافی هدی یا آریا تو شقایق طبقه اول برات صحافی کنن ...:wink:

این کارو فکر کنم فقط کسایی میتونن انجام بدن که لمینت رول دارن ... اگه تهران باشی انقلاب ! بهارستان !

خواستی private بزن ، جاشم بهت معرفی کنم ... البته این دوستمون خودش تو بورسشه ، ما در کار ایشون دخالت نمیکنیم .

ما چاکریم
شما اوستای مای داشی :rose:

sefidbarfy

New Member
سلام
من یه طراح تازه کارم
واحتیاج زیادی به راهنمایی شما دوستان در زمینه طراحی در فتوشاپ دارم
لطف کنید از تجربه هاتون من رو بهره مند کنید و بهم ایمیل بدید
متشکرم

ایمیل من : [email protected]

:paint:

آخرین ویرایش:

alijo0on

Well-Known Member
شما میتونی با 1 سرچ کوچیک تو فورم جواب خیلی از سوالاتو بگیری
اما اگه بازم مشکل داشتی بگو در خدمتیم اگه بلد باشم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا