طراح و گرافيست

amirb55

Member
از افرادي که داراي سوابق کارهاي گرافيکي و طراحي ميباشند دعوت به همکاري ميگردد لطفا مشخصات و ميزان حقوق درخواستي و سوابق کاري خود را براي ما ارسال کنيد

a_mehr

Member
ببشخید می تونم بپرسم محل کار کجاست و کلا یه مقدار بیشتر توضیح بدین

من گرافیست هستم و حدود 7 سال سابقه کار دارم .

سلام
من برنامه نویس وب از جمله PHP . HTML .JAVA و .... هستم.
و در ضمینه Flash . Phoshop و ... نیز به طور حرفه ای فعالیت دارم.
و در ضمینه Multi Media به طور فوق حرفه ای فعالیت دارم.
و با اکثر CMS ها و Portal ها به صورت حرفه ای کار کردم.
برای تماس با من با میل زیر تماس بگیرید.
[email protected]

FLASH-CLICKER

Active Member
سلام اگه بخواین من هستم
میتونم کمکتون کنم حدود 5 سال هر جا بگید کار کردم
تو زمینه گرافیک و فلش

AMiR

Active Member
سلام
ميشه بيشتر توضيح بديد
من
فلش
فتوشاپ
كارل
رو هستم
سابقه كار هم غير رسميه
:d

amirb55

Member
دقت کنيد

سلام به همه دوستان
لطفا دوستاني که مايل به همکاري هستند سوابق کاري و ميزان حقوق درخواستي خود را بفرمايند يا براي من ميل کنند [email protected]
در ضمن محل شرکت در ميدان جمهوري ميباشد و دوستاني ميتوانند در محل شرکت کار کنند يا در خارج از شرکت البته مشروط به آنکه پروژه خود را به موقع تحويل دهند ميتوانند از منزل خود هم کار را انجام دهند
مرسي از همه

amirb55

Member
دوست عزیز ما به افرادی برای همکاری برای پروژه های طراحی وب خود نیاز داریم و معمولا روال کار پروژه ای هست و هر کار جدا جدا محاسبه میشه اما من میخوام از این طریق با دوتانی که در این زمینه توانایی دارند آشنا بشیم و در پروژه های خود از ایشان کمک بگیریم و در مورد دستمزد هم میخواهیم حدود مورد نظر افراد را بدانیم مثلا یک نفر میگوید برای یک بنر 100 تومن میگیرم یا ممکن است فرد دیگری بگوید برای بنر 50 تومن میگیرم خوب این با توجه به نمونه کار میشود فهمید که باید کار را به نفر اول اجاع داد یا به نفر دوم . در ضمن مطمئن باشید اگر ایمیلی به بنده ارسال شود بیجواب نمیماند چون هر روز ایمیلم رو چک میکنم
در هر حال از اینکه توجه کردید ممنونم سایت بهار مست رو هم دیدم جالب بود موفق باشید من حتما اسامی و ایمیل های شما را برای خودم ذخیره میکنم
موفق باشید

Peyman_MD

Member
دفعه قبل که میل یاهو رو نداده بودین فرم سایتتون رو پر کردم.جوابی نگرفتم...

الان به ایمیل یاهو فرستادم.
ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا