طراح های گرافیک دو بعدی من

hadi665

Member
سلام میکنم به دوستان گلم
امید وارم همگی خوب باشید
دوستان من یه استند همین الآن طراحی کردم ( داغ داغ ) میخواستم نظرتونو در مورده کار بدونم البته میتونم بعده نظرتون روی طرح دست ببرم آخه هنوز تحویل ندادم
این طرح یک استند 170 در 70 هست که برای شرکت مهر که من توش کار میکنم زدم
خوب البته بجای سایته شرکت سایته خودمو نوشتم ( البته برای طرحی که اینجا گزشتما وگرنه طرح اصلی سایت شرکتو داره :D )
خوب دوستان از همین الآن از همه ی شما به خاطره نظراتتون ممنونم :)

1210714102.jpg

Erfan

Active Member
سلام;

طرحتون زيباست .... يه خورده بيش از حد روي رنگ قرمز مانور داديد ..

موفق باشيد.
عرفان

hadi665

Member
واو :shock:
تحت تاثیر قرار گرفتم اساسی
خیلی باحال شده پسر

ممنونم دوست عزیز
خیلی لطف دارید شما

[Erfan];662328 گفت:
سلام;

طرحتون زيباست .... يه خورده بيش از حد روي رنگ قرمز مانور داديد ..

موفق باشيد.
عرفان

سلام
از شما هم ممنونم دوست عزیز
عرض کنم من به ترکیب رنگها خیلی توجه میکنم و معمولا یا از رنگ های گرم استفاده میکنم یا سرد
برای همین اینجا فقط رنگ قرمز شده
البته من بیشتر طرح هام از رنگ های گرم استفاده میکنم
.
از شما هم خیلی ممنونم

hadi665

Member
خوب من قبلنا یه طراحیه استند کرده بودم که فکر کنم یه ماهی از چاپش گزشته
این طراحی مربوط به انتشار یه سی دیه مالتی مدیا بود و لیبل سی دی که وسط طرح استند هست هم کاره خودمه
دوستان منتظره نظراتتون هستم که کارامو بهتر کنم
از همتون ممنونم

1210766224.jpg

Morteza76

Member
هر دو طرحات قشنگ هستن، قشنگ که چه ارز کنم محشر هستند.
اگه میشه بگو برای طراح هات از چه برش هایی استفاده کردی؟(پیغام خصوصی بده)

hadi665

Member
هر دو طرحات قشنگ هستن، قشنگ که چه ارز کنم محشر هستند.
اگه میشه بگو برای طراح هات از چه برش هایی استفاده کردی؟(پیغام خصوصی بده)

ممنون از نظرت مرتضی جان
من برای طرح هام از براش خاصی استفاده نمیکنم
برای اولی که از براش استفاده نکردم
برای دومی فقط از همون براش دیفالت فتوشاپ که لبه های نا منظم داره استفاده کردم

كاراي جالبين...
موفق باشي!

خیلی ممنون دوست عزیز
خوشحال شدم

h-akhavan

Member
سلام
قصد حرف زدن نداشتم ولی دیدم خیلی قشنگن حیفم اومد تبریک نگم بهت.
تبریک میگم طرح های جالبی هستن:wink:
اولی خیلی خوب شده فقط اون لیست فعالیت ها که انداختی وسط کار رو دو تیکه و خراب کرده! فکرر کنم اگه آدرس رو ببری بالا و مثلن یه جایی گوشه و کنار آدرس وب سایت قرار بدی و اون لیست رو بیاری پایین و تفاوت رنگی که بین بکگراند لیست و بک خود استند هست و نیز سایه ای که دور بکگراند لیست انداختی رو از بین ببری بهتر بشه!
در ضمن از تضاد رنگ ها هم میتونی استفاده خوبی ببری مثلن برای اینکه آدرس یا تلفن که ریز نوشته میشن تابلو باشن از رنگ زرد یا آبی یا سبز استفاده کنی براش.
طرح دوم هم طرح خیلی خوبیه ولی سی دی انتخاباتی چرا روش تصویر نت موسیقی و نگاتیو و... اومده؟؟ اگه به نشون دادن مولتی مدیا بودن سی دی هست، یه کمی غلط اندازه! از آرم مهر 8 هم خوشم اومده.
چیزی که خیلی خوشم اومد ازش آرم خود کانون تبلیغاتیه! اون ام برش خورده که مهر هم خونده میشه وسط مربع برش خورده! خیلی خوشم اومد از این آرمه!
در ضمن منظور دوستمون از براش همون خط های پیچ پیچکی دور سی دی ئه! منم خوشم اومد از اون خط ها!
موفق باشی:oops:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خيلي زيبا شدن.اومدم فقط از رنگ قرمز بالا ايراد بگيرم زرد رو ديدم پشيمون شدم.بسيار حرفه اي كار شده تبريك ميگم.

hadi665

Member
سلام
قصد حرف زدن نداشتم ولی دیدم خیلی قشنگن حیفم اومد تبریک نگم بهت.
تبریک میگم طرح های جالبی هستن:wink:
اولی خیلی خوب شده فقط اون لیست فعالیت ها که انداختی وسط کار رو دو تیکه و خراب کرده! فکرر کنم اگه آدرس رو ببری بالا و مثلن یه جایی گوشه و کنار آدرس وب سایت قرار بدی و اون لیست رو بیاری پایین و تفاوت رنگی که بین بکگراند لیست و بک خود استند هست و نیز سایه ای که دور بکگراند لیست انداختی رو از بین ببری بهتر بشه!
در ضمن از تضاد رنگ ها هم میتونی استفاده خوبی ببری مثلن برای اینکه آدرس یا تلفن که ریز نوشته میشن تابلو باشن از رنگ زرد یا آبی یا سبز استفاده کنی براش.
طرح دوم هم طرح خیلی خوبیه ولی سی دی انتخاباتی چرا روش تصویر نت موسیقی و نگاتیو و... اومده؟؟ اگه به نشون دادن مولتی مدیا بودن سی دی هست، یه کمی غلط اندازه! از آرم مهر 8 هم خوشم اومده.
چیزی که خیلی خوشم اومد ازش آرم خود کانون تبلیغاتیه! اون ام برش خورده که مهر هم خونده میشه وسط مربع برش خورده! خیلی خوشم اومد از این آرمه!
در ضمن منظور دوستمون از براش همون خط های پیچ پیچکی دور سی دی ئه! منم خوشم اومد از اون خط ها!
موفق باشی:oops:

سلام دوست عزیز شما محبت دارید که در باره ی کار هام منو راهنمایی میکنید
فقط من یه ایرادی از گفته هاتون بگیرم اینه که اصلا حاضر نمیشم میون رنگهای گم از رنگ های متضاد استفاده کنم ، رنگ آبی توی ضمینه ی قرمز !!!
من برای همین تمامه فونت ها رو معمولا با رنگ سفید یا یه رنگی شبیه بکگرند کار مینویسم که تضادی وجود نداشته باشه
به نظرم نباید طرحو به خاطره معلوم شدن یه متن خراب کرد

در مورد اون خطهای پیچ در پیچ باید بگم که من اونا رو خودم توی فتوشاپ ساختم بعد اونا رو برای طرح هام آماده کردم
بازم ممنون از نظرت ، دوست عزیز

خيلي زيبا شدن.اومدم فقط از رنگ قرمز بالا ايراد بگيرم زرد رو ديدم پشيمون شدم.بسيار حرفه اي كار شده تبريك ميگم.

بابا شما ایرادتونو بگیرید چیکار به زرد داری :D
اما خیلی ممنونم که نظرتو گفتی ، ممنون

hadi665

Member
دوستان بازم سلام
خوفین ، خوشین
میگم از من به شما نصیحت اگه به طراحی علاقه دارید ، اگه برای زیبایی طرحتون غیرت دارید ، اگه نمیخواید یکی مجبورتون کنه طرحتونو با خاک کوچه یکی کنید ، پس کاره شرکتی نکنید ، آخه من چی بگم طرحو میل میکنم برای مدیر بعد اونم برای اینکه مثلا بگه سخت گیره دو صفحه برام ایراد میل میکنه ، جلل خالق
البته هادی کوتاه نمیاد و تغییرات زیادی نمیده
.
خوب به دلیل بالا من یه سری تغییرات توی طرح دادم ، رنگو عوض کردم و و و دیگر هیچ :D:
(بیچاره دو صفحه نوشت من فقط رنگو عوض کردم D:)
خوب حالا چطور شده ؟
رنگ قرمز بهتر بود یا آبی ( ودم میگم آبی ) ؟؟

1211211969.jpg

DaRiOuShJh

Member
به به به
استاد هادیه گرانقدر
طرحات مثله همیشه خوب هستن هم 2 یعدی هاش هم 3 بعدی هاش
موفق باشی همی

DaRiOuShJh

Member
دوستان بازم سلام
خوفین ، خوشین
میگم از من به شما نصیحت اگه به طراحی علاقه دارید ، اگه برای زیبایی طرحتون غیرت دارید ، اگه نمیخواید یکی مجبورتون کنه طرحتونو با خاک کوچه یکی کنید ، پس کاره شرکتی نکنید ، آخه من چی بگم طرحو میل میکنم برای مدیر بعد اونم برای اینکه مثلا بگه سخت گیره دو صفحه برام ایراد میل میکنه ، جلل خالق
البته هادی کوتاه نمیاد و تغییرات زیادی نمیده
.
خوب به دلیل بالا من یه سری تغییرات توی طرح دادم ، رنگو عوض کردم و و و دیگر هیچ :D:
(بیچاره دو صفحه نوشت من فقط رنگو عوض کردم D:)
خوب حالا چطور شده ؟
رنگ قرمز بهتر بود یا آبی ( ودم میگم آبی ) ؟؟

1211211969.jpg

هه هه هه
دقیقا
کارهایی که برای شرکت میزنید مخصوصا اگه دولتی باشه باید در حده باقالی!!! ساده و از ترکیب رنگ های مرده باشه
رنگ قرمز با این که رنگه شادی هست ولی برای طرح های اداری و سنگین زیاد به کار نمیاد
منم با این آبیه عکسه یادگاری گرفتم!:)
موفق باشی

hadi665

Member
همش توپ شده ایول من با این آبی بیشتر حال کردم

ممنون دوست عزیز
منم آبی رو میپسندم اما اون قرمز یه چیزه دیگست

هه هه هه
دقیقا
کارهایی که برای شرکت میزنید مخصوصا اگه دولتی باشه باید در حده باقالی!!! ساده و از ترکیب رنگ های مرده باشه
رنگ قرمز با این که رنگه شادی هست ولی برای طرح های اداری و سنگین زیاد به کار نمیاد
منم با این آبیه عکسه یادگاری گرفتم!:)
موفق باشی

متاسفانه موافقم داریوش جان
ممنون :)

جدیدترین ارسال ها

بالا