طراحی tabel less برایفرمها

i-php-i

Active Member
من معمولا برای فرمهایی با فیلدهای زیاد و مختلف از جدول استفاده می کنم. حالا می خوام توی همه فرمها از tabel less استفاده کنم.

معمولا وقتی بخوام tabel less طراحی کنم، یه تگ دایو کلی ایجاد می کنم و توی این تگ فرم رو ایجاد می کنم. لیبل ها رو توی یه تگ دایو و در سمت راست قرار می دم و فیلدهای فرم رو توی یه تگ دایو در سمت چپ قرار می دم.

خیلی جاها دیدم که برای طراحی tabel less بجای تگ دایو از تگ li استفاده می کنن. آیا این روش، روش استاندارده؟

مشکلی که همیشه با طراحی tabel less داشتم اینه که بخاطر استفاده از خاصیت float توی تگهای فرزند، ارتفاع تگ والد به صفر می رسه و این باعث سخت شدن کار می شه.

لطفا در مورد این دو مورد توضیح بدید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پاسخ تمامی سوال های خودتون رو با مطالعه پست های قدیمی ، دریافت می کنید
موفق باشید

i-php-i

Active Member
پاسخ تمامی سوال های خودتون رو با مطالعه پست های قدیمی ، دریافت می کنید
بیشتر پستها در مورد تیبل لس توضیح دادن اما نگفتن که توی ساختار بدون جدول، تفاوت استفاده از تگ دایو با تگهای لیست چیه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
پیشتر ها من کتاب: آموزش html, xhtml, css انتشارات ناقوس به نویسندگی خانوم الیزابت کاسترو ، را به شما و دیگر دوستان توصیه کردم...
لطفا مطالعه کنید

i-php-i

Active Member
پیشتر ها من کتاب: آموزش html, xhtml, css انتشارات ناقوس به نویسندگی خانوم الیزابت کاسترو ، را به شما و دیگر دوستان توصیه کردم...
دیگه از من گذشته که بخوام کتاب آموزشی بخونم ! اونم کتاب html, xhtml, css !

حالا اگر به جواب نرسیدم، یا از دایو یا از لیست استفاده می کنم دیگه :wink:

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوستا عزیز..شما فکر نمیکنم نیازی به استفاده از float داشته باشین..میتونین با یک width و خاصیت های padding,margin خود اشیا این تنظیم صفحه رو انجام بذین..واسه متن ها هم از span استفاده کنین...
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
دوستا عزیز..شما فکر نمیکنم نیازی به استفاده از float داشته باشین..میتونین با یک width و خاصیت های padding,margin خود اشیا این تنظیم صفحه رو انجام بذین..واسه متن ها هم از span استفاده کنین...
در این صورت اگر بخوایم توی هر خط دو تا تگ دایو تعریف کنیم باید چیکار کرد؟

درثانی تگ دایو یه عنصر بلوک هست و اگر از float استفاده نکنیم، عناصر بعد از تگ دایو به خط بعد منتقل می شن.

farik

Well-Known Member
باسلام مجدد..
خوب من که گفتم در حال کلی نیازی به استفاده از این تگ نیست و من تگ span رو بیشتر استفاده میکنم در چنین شرایطی..اما اگر در شرایطی مجبور شدم از تگ دیو استفاده کنم همونطور که گفتین از float استفاده میکنم..ولی بازم میگم..در مواردی که ارتفاع و سایز رو ندارم ترجیح میدم از تگ های غیر از دیو استفاده کنم..
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
باسلام مجدد..
خوب من که گفتم در حال کلی نیازی به استفاده از این تگ نیست و من تگ span رو بیشتر استفاده میکنم در چنین شرایطی..اما اگر در شرایطی مجبور شدم از تگ دیو استفاده کنم همونطور که گفتین از float استفاده میکنم..ولی بازم میگم..در مواردی که ارتفاع و سایز رو ندارم ترجیح میدم از تگ های غیر از دیو استفاده کنم..
موفق باشید..
تگ اسپن چون یه عنصر خطی هست، سایر عناصر رو به خط بعد نمی فرسته مگر اینکه خاصیت دیسپلی اون رو به صورت بلوک تعریف کنید که باز هم می شه همون تگ دایو !

می شه یه نمونه از کدهایی که استفاده می کنید رو اینجا قرار بدید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا