طراحی cms

M_cover

Member
با سلام و درود خدمت دوستان
می خواستم بدانم بهترین فریم ورک که بتوان با آن یک cms قدرتمند طراحی کرد چیست ؟
البته سازگاری با php و قدرت درک یادگیری برایم مهم است

phpweb

Active Member
اگه عجله داری و بخوای یه فریم ورک رو بخوبی یاد بگیری چند ماه وقتت رو تلف می کنی. چون یادگیریشون زمان بر هست.

ولی اگه عجله نداری فریم ورک کیک ساده هست و زند هم یه فریم ورک کامل. هردوشون رو کار کن تال بعدا بتونی خودت یه فریم ورک بنویسی.

M_cover

Member
عجله نداری فریم ورک کیک ساده هست و زند هم یه فریم ورک کامل. هردوشون رو کار کن تال بعدا بتونی خودت یه فریم ورک بنویسی.

من با توجه به تحقیقاتی که داشتم زند فرم ورک سنگینی است اما قدرتمند است
کیک هم فرم ورک سبک و از نظر یادگیری ساده تر است اما منابع آموزشی کمی دارد
حالا کار ما عجله ایی است کدام یک جوابگو تر است ؟ البته کار با کیفیت می خواهم ...

phpweb

Active Member

من با توجه به تحقیقاتی که داشتم زند فرم ورک سنگینی است اما قدرتمند است
کیک هم فرم ورک سبک و از نظر یادگیری ساده تر است اما منابع آموزشی کمی دارد
حالا کار ما عجله ایی است کدام یک جوابگو تر است ؟ البته کار با کیفیت می خواهم ...
شاید توی یک سال هم نتونید زند رو یادبگیرید ولی یادگیری کیک ساده تر هست !
من خودم یک ساله که شروع کردم به یادگیری طراحی وب سایت. توی این مدت تونستم معماری سه لایه رو یادبگیرم و نشد برم سراغ فریم ورکها. چون جاوا اسکریپت، آژاکس، پی اچ پی و حتی سی اس اس داری فریم ورک هستن و یادگیری هرکدومشون زمان بر هست.

اگه وقت کمی در حد یک هفته دارید، بهتره بجای فریم ورکها معماری سه لایه mvc رو یادبگیرید.

اگه mvc یاد بگیرید، می شه گفت که اساس کار فریم ورکها رو یادگرفتید. چون فریم ورکها از معماری mvc و تعدادی کلاس و تابع تشکیل شدن.

M_cover

Member
ساختار سه لایه mvc من تا آنجایی که می دانم اکثر فرم ورک ها در رعایت آن اجباری به کاربر نمی کنند اما به هر حال برنامه نویسی استاندارد بهش میگن دیگه ما هم باید بپذیریم :lol:

Masoud1365

مدیر انجمن
ساختار سه لایه mvc من تا آنجایی که می دانم اکثر فرم ورک ها در رعایت آن اجباری به کاربر نمی کنند اما به هر حال برنامه نویسی استاندارد بهش میگن دیگه ما هم باید بپذیریم :lol:

کلا زمانی که از فریم ورک استفاده میکنی یا mvc هست یا نیست ! اگر باشه شما باید با همون الگو کد بنویسید و راهی نیست که مثلا فریم ورکی که با هاش کار میکنی بگه مثلا برای MVC از این روش استفاده کن و اگه نخواستی از روش خودت برو :wink:

phpweb

Active Member
توی اکثر آموزشهایی که برای فریم ورکها دیدم، به mvc هم اشاره کردن و گفتن که فریم ورک بر mvc اساس کار می کنه.

M_cover

Member
با سلام و درود مجدد
اساتید عزیز از نظر و همراهی شما متشکرم
یک پیشنهاد:
من در انجمن کمتر دیده ام که در مورد فریم ورک صحبت بشه و آموزشی برای کاربران توسط اساتید گذاشته شود
به نظر من اگر یک مبحثی به صورت مهم توسط یکی از دوستان عزیزی که در این زمینه تجربه دارنند گذاشته شود
و توسط مدیران مدیریت شود خیلی برای کاربران مجدید آنلاین عالی می شود نا سلامتی ما هم بیاییم تو گروه منابع آخه چقدر کپی رایت :green:

یک سوال:
از نظر کد نویسی و معماری mvc و نحوه کارکرد فرم ورک های مختلف و تفاوتشان نسبت به یک دیگر کسی از دوستان اطلاعاتی مختصر و مفید دارد ؟ البته تجربی باشد مناسب تر است :green:

Masoud1365

مدیر انجمن
کلا این بحث mvc یک بحث خیلی پایه ای هست یعنی آموزشش خیلی دردسر داره !
چون باید اول از شی گرایی ( نحوه کد نویسی + دید شی گرایی ) شروع کرد بعدش بریم سراغ الگوهای شی گرایی !

M_cover

Member
کلا این بحث mvc یک بحث خیلی پایه ای هست یعنی آموزشش خیلی دردسر داره !

البته داداش این در حد یک پیشنهاد بود چون اکثر سوالات دوستان در سطح کلی یا مبتدی است و کپی رایت هم این روزا در انجمن ها زیاد شده است کمتر سایتی پیدا می توان کرد که خود مرجع آموزشی باشد
من شخصا اگر یک مبحث آموزشی باشد در حد توانم به انجمن کمک می کنم تا بتوانیم منبع دیگر سایت ها شویم
امروزه دنیای اینترنت شده Ctr+c و Ctr+v که البته کار درستی نیست (حالا ما هم شدیم آدم خوبه مثلا) اما از روی مجبوری است که باید بعضی مواقع فرهنگ را زیر پا بزاریم ....
به هر حال این به دوستان هم بستگی دارد که پایه کار گروهی باشند یا فقط استفاده کننده باشند که حجم پهنای باند را مصرف کنند :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا