طراحی یک کیس کامپیوتر در حالت پوست انداختن

romance_367

Member
در اینجا من دو کیس متفاوت را انتخاب کرده ام . عکس یک کیس سفید رنگ را با فرمت .jpg باز کرده و با ابزار Poligonal Lasso Tool یک انتخاب مانند زیر درست کنید .

1.jpg

حالا کلیدهای Ctrl + J را فشار دهید . که شما ملاحظه خواهید کرد که یک لایه ی جدید در قسمت لایه ها دارید . و نام آن را Right قرار دهید .
حالا یک صفحه ی جدید باز کرده و لایه ی با نام Right را به آن بکشید . حالا نام این صفحه را Best.psd قرار دهید . سپس به Filter > Distort > Shear رفته و چیزی مثل من درست کنید .

2.gif

وقتی شما در این مرحله قرار دارید به Select > Inverse بروید . سپس کلیدهای Ctrl + J را چند بار فشار دهید . با این کار همان در یک لایه ی جدید درست می شود . این لایه را به Best.psd بکشید و به Filter > Distort > Shear رفته و برای این قسمت از تنظیمات زیر استفاده کنید .

3.gif

سپس شما باید چیزی شبیه این داشته باشید .

4.jpg

حالا عکس یک کیس آبی رنگ را باز کرده و آن را به صفحه ی Best.psd بکشید . کیس آبی رنگ را در وسط قرار دهید . توجه داشته باشید که لایه ی کیس آبی رنگ بعد از لایه ی پشت صحنه ، دومین لایه باشد

5.jpg

شما می توانید از این افکت برای چیزهای دیگر نیز استفاده کنید .

°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

منبع : www.p30planet.com

بلاخره این اموزش هم برای کسانی که تازه دارن photoshop رو یاد میگیرن خیلی بدرد میخوره !
اما خیلی ساده است و بیشتر کار با ابزار lasso رو یاد میده !
به هرحال بازم مرسی از اموزشت

آخرین ویرایش:

[REZA]

Member
سلام به همگی....
دوستای عزیز من مهم پیچیده یا ساده بودن آموزش نیست!!!مهم آموزشه.....
مگه تعریف شما از آموزش چیه؟؟ها....خوب توی یه آموزش یا شما قراره یه چیزی یاد بدین،یا یاد بگیرین و یا چیزهایی رو که می دونستین یاد آوری کنید.
اگه به نظر شما این آموزش خیلی ساده یا به قول دوستمون خیلی....(نمیخواستم اون کلمه رو بگم!!) هستش
خودتون هر افکتی رو که دوست دارین بهش بدین تا حرفه ای(؟؟؟) بشه.
اگه شما توی چند تا سایت Photoshop Tutorial رفته باشین(البته قصد توهین رو نداشتم) می بینید که اولین مرحله آموزش های اون آموزش های Basic هست که از مهم ترین بخش های آموزش می باشد!!:neutral:
در ضمن از رمانس عزیز هم به خاطر آموزشش تشکر می کنم.
(من توی این پست قصد توهین به کسی رو نداشتم،اگر هم تند حرف زدم : Sorry)
موفق باشید

آخرین ویرایش:

hes_r

Member
ممنون مریم خانوم ( اسمتون رو مطمئن نیستم )

دوستان به خدا شما ها حرفه ای هستین من منم قبول دارم این آموزش خیلی سادست اما خیلیا هستن که میخوان شروع کنن و با این آموزشا راه میفتن

بهتره به جلپای نق نق خودتونم دست به کار شید

Mandana

Active Member
این دوستمون علی آقا هستن حسام جان.البته اگه درست گفته باشم
cat57.gif

مریم یوزرش radiance هستش
cat33.gif

به نظر منکه آموزش مفیدی بود.یعنی کار ساده بود اما ایده ی قشنگی داشت
فکرشو بکنین مثلا از توی یک سیب، یه میوه ی دیگه در بیاد یا خیلی چیزهای دیگه
بهر حال آموزش مفیدی بود
ممنونم و موفق باشید
5546.gif

Rezaei

Member
بسیار عالی بود.من تا حال با این فیلتر کار نکرده بودم.
تذکرات: یک کار حرفه ای معمولا تلفیقی است از چند کار ساده(ویا به ظاهر ساده) ولی اصل دانستن این نکات ساده و استفاده بجا از اونهاست.ممنونم ازین دوستمون که این کار ساده رو یاد دادن.
اما کسایی که مطمئن هستن که حرفه ای هستن و خودشون رو پروفشنال می دونن بسم ا... از همین امروز شروع کنید .این انجمن به خاطر این بوجود اومده که هر کسی هرچی می دونه به دیگران یاد بده. و توی این انجمنها قطعا کسایی موفقترن که نکات حرفه ای رو آموزش میدن. نه به آموزشهای دیگران ایراد میگیرن.
.....................
والا من قوانین رو هنوز حفظ نشدم نمی دونم این حرفایی که زدم بر خلاف مقرراته یا نه بزار همین الان برم یه بار دیگه تقلب کنم.:cool: :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا