.:.:. طراحی یک پوستر با مضمون امام حسین (ع) .:.:.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
سلام

باز هم مجبورم اولا و ثانیا راه بندازم...

عرفان عزیز!

اولا مطمئن باش اگه کارهات تکراری و کسل کننده بود ، این همه بچه ها اصرار به ادامه اش نداشتند، این که فقط حرف من نیست، در همین تاپیک ببین چند نفر با کناره گیری ات از کارهای مذهبی مخالفت کرده اند.

ثانیا دلیلی نداره شما فقط با همین سبک به کارت ادامه بدی(هر چند که به شخصه تقریبا همه کارهات تو این انجمن رو دارم و ازشون لذت برده ام) اما اگه خودت از این سبک (عرفانیسم) خسته شده ای، ذهنت رو بشکن و از اول ایده ای کاملا متفاوت و روشی جدید ایجاد کن. هر کی ایده اش تکراری شد باید بزنه بغل؟

ثالثا اگه سبکت تکراری شده ، با این منطق اشتباه ، دیگه تو همه زمینه ها باید کار رو کنار بگذاری، چون همه جا یک سبک و سیاق داری.

رابعا مگه ما میذاریم این کارهای فاخر مذهبی دیگه تولید نشوند، اگه خودت دوستشون نداری طرفدار زیاد دارند، یه علت ساده اش این که معمولا کارهات تو تاپ گالریه و معمولا بچه ها خیلی خوب استقبال می کنند.

پس داداش عرفان گلم، یه بیانیه بده و حرفت رو پس بگیر تا دل همه رو شاد کنی (البته اگه خودت هم با حرفانم موافقی) ... یاعلی

سلام ...

حرفهای شما رو همه قبول دارم ... :rose:

سعی میکنم اگه درس و دانشگاه بذاره سبک جدیدی ایجاد کنم یا اگر بازم وقت نکردم این کار رو کنم همین سبک رو با شیوه های مختلفی ایجاد کنم ...

موفق باشید.
عرفان

:Mohsen:

کاربر باتجربه
مرسی دوست عزیز :rose:
ما هم دلمون برات تنگ شده بود :cool:

جداً بهتر شده کارم ؟:neutral: واقعاً مرسی

موفق باشید.
عرفان

عرفان جان آخه من يه مدت كاراتو نديده بودم، ولي به نظرم نسبت به كارهايي كه چند ماه پيش ازت ديده بودم بهتر شده
موفق باشي

abde abbas

Banned
[Erfan];733550 گفت:
سلام ...

حرفهای شما رو همه قبول دارم ... :rose:

سعی میکنم اگه درس و دانشگاه بذاره سبک جدیدی ایجاد کنم یا اگر بازم وقت نکردم این کار رو کنم همین سبک رو با شیوه های مختلفی ایجاد کنم ...

موفق باشید.
عرفان

سلام عرفان جان

ممنونم که به نظر این حقیر و البته نظرات بسیار بقیه بچه ها اهمیت دادی و نظرت رو عوض کردی... خیلی خوشحالم کردی.

باز هم ازت ممنونم و به شدت منتظر کار زیبای بعدی:rose:

یاعلی

mayapower

Well-Known Member
سلام
كار به زيبايي
آخه عرفان جان ما يدونه عرفان كه بيشتر نداريم
همه دوست دارن هم خودت و هم كاراتو
موفق باشي دوست خوبم....:)

Erfan

Active Member
سلام
كار به زيبايي
آخه عرفان جان ما يدونه عرفان كه بيشتر نداريم
همه دوست دارن هم خودت و هم كاراتو
موفق باشي دوست خوبم....:)

سلام :rose:
شما لطف داری عزیز ..

چشم سعی میکنم !!!

موفق باشید.
عرفان

Yunes.grapix

Well-Known Member
عرفان جان سلام . دستت درد نكنه .
تعريف از كار ديگه اصلا هيچ ولي من بيشتر از خود كار موندم تو حيرت اين تحسين ديگران .
كار به اين زيبايي اين تحسين رو هم واقعا داره .
زيبا بود

ghafeleh

Member
کار خوب که دیگه نظر دادن نمی خواد
بازم مثل همیشه طرحات قشنگ شدن...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه جان ها متوجه نشدید که ماهده جان چی گفت؟! :دی

تاپیک واسه 2-3 ماه پیش ئه و قدیمی محسوب میشه یکمی.

لطفا فقط و فقط و فقط اگر سوالی یا ایرادی دارید که میخواید صاحب تاپیک براتون رفعش کنه توی تاپیک قدیمی پست بدید.

ممنان!

کاش منم افت می کردم.

چرا نمی خوای دیگه طراح مذهبی بزنی؟

این طرح عالی. اما بخاطر اینکه معلوم نیست که به چه مناسبتی هست یه کم روش نظر بدیم مشکل هست.

1- پایین نوشته " حسین " خیلی سیاه شده طوری که "ن" خیلی معلوم نیست.
2- اگه رنگش رو بکش رو سبز میکردی بهتر میشد. چون بیشتر به این کار میآد.
3- نوشته " هر چه هست و نیست ... " زیاد معلوم نیست. اگه Stroke سفید میدادی بهتر میشد.

در کل به نظرم طرح های مذهبی رو عالی میزنی. من که خوشم اومد

Erfan

Active Member
کاش منم افت می کردم.

چرا نمی خوای دیگه طراح مذهبی بزنی؟

این طرح عالی. اما بخاطر اینکه معلوم نیست که به چه مناسبتی هست یه کم روش نظر بدیم مشکل هست.

1- پایین نوشته " حسین " خیلی سیاه شده طوری که "ن" خیلی معلوم نیست.
2- اگه رنگش رو بکش رو سبز میکردی بهتر میشد. چون بیشتر به این کار میآد.
3- نوشته " هر چه هست و نیست ... " زیاد معلوم نیست. اگه Stroke سفید میدادی بهتر میشد.

در کل به نظرم طرح های مذهبی رو عالی میزنی. من که خوشم اومد

دوست من سلام :rose:

این طرح فکر کنم واسه یه موسسه دولتی واسه کارت پستال بود ... هر چیزی که هست درخواست اون موسسه هست نه ایده شخصی خودم ! چون خودم روی بیشتر ایده ها کار کرده ام ...:rose:

طراح های مذهبی توی فروم زیاد هستن ... دیگه فکر کنم نیازی به طرح های بنده نباشه!!!

انشالله ما در حوزه دیگری فعالیت خودمون رو از سر خواهیم گرفت که بلکه چیزی رو بتونیم به دوستان انتقال بدیم.

خواهش میکنم دیگه تاپیک های قدیمی رو بالا نکشید ! سوالی بود پ.خ کنید.:-?

عرفان:rose:

memol_515

Active Member
عرفان جان، با عرض معذرت، و با اجازت تاپيكت رو قفل ميكنم.

فكر ميكنم اينطوري خودت هم راحت تري، ما هم ديگه نيازي به اخطار دادن به دوستان عزيز نداريم.

قفلmemol

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا