spark-dudu
Member
سلام .
من یه اینترو میخواستم به مشخصات زیر :
یه پرنده دریایی در حال که در آسمان پرواز میکند ارتفاع خودشو کمکم ، کم میکنه و نوک خودشو برای آن بخوردن به سطح آبی که راکد هست میزنه و مقداری آب میخوره ، در حین اوج گرفتن دو قطره از اون آبه می افته روی سطح آب و ایجاد دو دایره کوچک میکنه
و اون دو دایره کمکم بزرگ میشه و شبیه لوگویی که برای شرکت مشتری من هستش تبدیل میشه
بعد اون دوتا دایره هه میشه خود لوگوی شرکت
خوب من خیلی زود میخواستم اینو
قیمت و مدت زمان بهم بدید
در ضمن این فلش بخاطر اینک خواد روی سایت بره میخواستم کمی کم حجم باشه
ممنون میشم سریعاً قیمت و شماره تلفنتونو بدید که سریع کار رو شروع کنید
در ضمن توی این مدت که مجید آنلاین هک شد ما خدمت بزرگی به بچه های عزیز مجید آنلاین کردیم
هر کی تونست لینک اثبات هک شدن مجید آنلاین رو به من بده جایزه داره
کسی هم که لینک اثبات برای هک کردنش نداشته باشه ( زون اچ ) نمیتونه بگه که فلان سایت اصلاً هک شده lol
قربان همه ...
من یه اینترو میخواستم به مشخصات زیر :
یه پرنده دریایی در حال که در آسمان پرواز میکند ارتفاع خودشو کمکم ، کم میکنه و نوک خودشو برای آن بخوردن به سطح آبی که راکد هست میزنه و مقداری آب میخوره ، در حین اوج گرفتن دو قطره از اون آبه می افته روی سطح آب و ایجاد دو دایره کوچک میکنه
و اون دو دایره کمکم بزرگ میشه و شبیه لوگویی که برای شرکت مشتری من هستش تبدیل میشه
بعد اون دوتا دایره هه میشه خود لوگوی شرکت
خوب من خیلی زود میخواستم اینو
قیمت و مدت زمان بهم بدید
در ضمن این فلش بخاطر اینک خواد روی سایت بره میخواستم کمی کم حجم باشه
ممنون میشم سریعاً قیمت و شماره تلفنتونو بدید که سریع کار رو شروع کنید
در ضمن توی این مدت که مجید آنلاین هک شد ما خدمت بزرگی به بچه های عزیز مجید آنلاین کردیم
هر کی تونست لینک اثبات هک شدن مجید آنلاین رو به من بده جایزه داره
کسی هم که لینک اثبات برای هک کردنش نداشته باشه ( زون اچ ) نمیتونه بگه که فلان سایت اصلاً هک شده lol
قربان همه ...