طراحی یه پوستر(لطفا نظر بدید)

ali.pb

Active Member
طرح کلی قشنگ شده اما... کاشکی یه خورده کوچکترش رو آپ می کردی... تا برای نظر دادن اینقدر معطل نشیم....:d
یه خورده زیادی رنجا به نظر میاد.... همین... البته من بعد از 20 دقیقه تازه نصفشو می بینم...

یه جورایی به دل نمیشینه.
شاید اگه تو گوشه های باکس داخلی اون طرحای مربعی رو نمی ذاشتی بهتر میشد. واسه رنگ باکس هم یه چیزی بذار که به سبز بیاد مثلا سبز تیره.

Mandana

Active Member
اره عزیز.خوشگله اما باید یه سری چیزها رو هم رعایت کنی
اول اینکه توی فتوشاپ اندازه ی براشی که استفاده می کنی رو بزرگ نکن.ببر توی فری هند از حالت پیکسلی در بیار بعد استفاده کن.بعدشم این بیشتر داره شبیه جلد کتاب میشه.توی پوستر تقارنها رو لازم نیست رعایت کنی.لزومی نیست در هر چهار کنج از یک براش استفاده کنی.اصلا پوستر دلیلی نداره بردر داشته باشه.حتما نباید بین لبه ها تا طرح اصلی فاصله داشته باشه.میشه مرزها رو بدون گذاشتن رنگ هم رعایت کرد.مثلا با دو خط نوشته مناسب میتونی اون مرز رو به چشم القا کنی.
میگما.این طرح که خیلی پیکسل زده شده.بهر حال باید بشینی از اول کار کنی.من میگم یه جوری باشه که حالت فلزی هم داشته باشه تا کار آموزشگاه رو القا کنه.اخه رنگ سبز زیاد سنخیتی نداره با کار آموزشگاه.
یه دور دیگه روی طرح کار کن بذار.منتها در سایز کوچیکتر.
منتظر کار قشنگت هستیم
موفق باشی
آبتین

pok_rat

Member
abtin_khosravi گفت:
اول اینکه توی فتوشاپ اندازه ی براشی که استفاده می کنی رو بزرگ نکن.ببر توی فری هند از حالت پیکسلی در بیار بعد استفاده کن.بعدشم این بیشتر داره شبیه جلد کتاب میشه.توی پوستر تقارنها رو لازم نیست رعایت کنی.لزومی نیست در هر چهار کنج از یک براش استفاده کنی.اصلا پوستر دلیلی نداره بردر داشته باشه.حتما نباید بین لبه ها تا طرح اصلی فاصله داشته باشه.میشه مرزها رو بدون گذاشتن رنگ هم رعایت کرد.مثلا با دو خط نوشته مناسب میتونی اون مرز رو به چشم القا کنی.
میگما.این طرح که خیلی پیکسل زده شده.بهر حال باید بشینی از اول کار کنی.من میگم یه جوری باشه که حالت فلزی هم داشته باشه تا کار آموزشگاه رو القا کنه.اخه رنگ سبز زیاد سنخیتی نداره با کار آموزشگاه.
منتظر کار قشنگت هستیم
موفق باشی
آبتین

موافقم...

sadismi_10

Member
abtin_khosravi گفت:
منتظر کار قشنگت هستیم
موفق باشی
آبتین
ممنون آبتین جان
شما کاملا درست میگی
آخه من تو کار پوستر سابقه ای ندارم
اولین کارمه

Mandana

Active Member
حمید قضیه چیه؟حرف چی؟
تشکر سادیسمی جان( شرمنده هر دفعه به اسم صداتون میکنم خجالت می کشم)
اما بعنوان اولین کار خیلی قشنگ شده.زودتر طرح جدیدو بزن ببینیمش.خیلی دلم میخواد زودتر ببینمش
موفق باشی
منتظریم
آبتین

ps_user

New Member
سلام
من هم فكر مي‌كنم كه اين طرح متقارن مستطيلي رو كلا
ورش داري.
راستي يه سوال از طرف يه تازه‌كار:
ميشه بگي لبه‌هاي طرحتو چطور درست كردي
اون خط خطي‌هاي روي قسمت سبز رو ميگم.

aghahamidgol2

Active Member
abtin_khosravi گفت:
حمید قضیه چیه؟حرف چی؟
تشکر سادیسمی جان( شرمنده هر دفعه به اسم صداتون میکنم خجالت می کشم)
اما بعنوان اولین کار خیلی قشنگ شده.زودتر طرح جدیدو بزن ببینیمش.خیلی دلم میخواد زودتر ببینمش
موفق باشی
منتظریم
آبتین
داشتم با سادیسیمی چت می کردم گفتم که تقارنش رو اعصابه و از این حرفا !

قشنگه ولی حال و هوای آموزشگاه هنر رو نداره .
از طرفی باید متن پوسترتون هم باشه تا کامل بشه راجعبش نظر داد .
فکر کنم از یک فضای شادتر استفاده کنی بهتره . چون می خوای پوسترت واسه آموزشگاه یک معرف باشه ، فضای تیره چندان جالب نیست .

SH_ZAHRA

Member
سلام ...من كه هنوز موفق نشدم پوستر شما را ببينم مگه چثدر حجم داره ؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا