طراحی کلمه "کیش" در کارت الحاقی

01-(14-4-88).jpg
سلام
کلمه "کیش" در واقع انتها حرف "ش" در فتوشاپ چطور طراحی میشه؟
همین طور پایین کارت که یک موجی از خطوط قرمز هست اون قسمت پهن که آدرس را نوشته منظورم نیست خطوط بالاش منظورمه؟(با pen این کار را کرده؟)
04_By Alijo0on_(88-4-21).jpg
و همین طور در کارت بالا کادر عکس داخل کارت را میشه در فوتو شاپ طراحی کرد ؟چگونه؟(من نمونه های آماده حالت دور عکس را در برنامه snagit دیده بودم اون حالت در فوتوشاپ وجود داره؟)

the_king

مدیرکل انجمن
مشاهده پیوست 96317
سلام
کلمه "کیش" در واقع انتها حرف "ش" در فتوشاپ چطور طراحی میشه؟
متن رو با ابزار Horizontal Type Tool می نویسید، در منوی Layer فتوشاپ یک گزینه Rasterize > Type هست که متن رو به تصویر تبدیل می کنه.
Level01.jpg

تصویر الحاقی رو در یک لایه جداگانه رسم می کنید، اگه از رنگ متفاوتی استفاده کنید دقت کار بالا میره :
Level02.jpg

از سر و ته دو لایه می زنید تا با هم مطابقت داشته باشند :
Level03.jpg

لایه بالایی را انتخاب کرده، رنگ اش را مشابه پایینی کنید و با ترکیب کلیدی Ctrl + E ترکیب شان کنید :
Level04.jpg

همین طور پایین کارت که یک موجی از خطوط قرمز هست اون قسمت پهن که آدرس را نوشته منظورم نیست خطوط بالاش منظورمه؟(با pen این کار را کرده؟)
مشاهده پیوست 96318
می تونه با Pen هم باشه، در یک لایه جدید یک کادر مستطیل شکل رسم کنید :
Level01a.jpg

ترکیب کلیدی Ctrl + T را فشار دهید. رویش راست کلیک کرده و گزینه Warp را انتخاب کنید.
نوع Warp را از حالت Custom به Flag تغییر داده و مقدار عددی Bend را تنظیم کنید و اجرا نمایید :
Level02a.jpg

البته با انتقال آن به پایین کادر، بخش پایینی اش دیده نخواهد شد :
Level03a.jpg

در یک لایه جداگانه دو خط باریک رسم کنید :
Level04a.jpg

اونرو هم مثل لایه قبلی Warp کنید، اما با مقدار Bend کمتر :
Level05a.jpg

به موقعیت مناسب انتقال اش داده :
Level06a.jpg

و رنگ اش را تنظیم کنید :
Level07a.jpg

و همین طور در کارت بالا کادر عکس داخل کارت را میشه در فوتو شاپ طراحی کرد ؟چگونه؟(من نمونه های آماده حالت دور عکس را در برنامه snagit دیده بودم اون حالت در فوتوشاپ وجود داره؟)
دور تصویر تون رو با یک Brush مناسب پاک می کنید، همین.

جدیدترین ارسال ها

بالا