طراحی کارت ویزیت

arm69

New Member
سلام....
میخواستم بدونم بری طراحی کارت ویزیت یا حتی بنر....باید توی فتوشاپ طرحی کرد یا توی برنامه های مثل الیستریتور؟ در زمان چاپ کیفیت کار فرق میکنه؟لوگوها رو چی....اوان باید حتما وکتور باشه تا توی چاپ خوب در بیاد؟من مبتدی هستم.....

arm69

New Member
چرا کسی جواب نمیده.....بگید توی خروجی چاپ فرق کارتی که با برنامه های وکتور و پیکسل طراحی شده چیه؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
مسلما وکتور کیفیت بیشتری نسبت به پیکسل داره ، و کارهای خوبی رو میشه با ایلستریتور یا نرم افزارهایی که بر اساس بیس وکتور هستند رو طراحی کرد اما باید در سطح حرفه ای باشید.
اما عموما از نرم افزار فتوشاپ برای طراحی کارت ویزیت ، بنر و سایر طرح های گرافیکی استفاده میشه که نسبتا راحتتر میتونید افکت های خودتون رو اجرا کنید.
لوگو ها معمولا بصورت وکتور ایجاد میشه اونم بدلیل کیفیت بالا و ظرافتش ، اما با فتوشاپ هم میتونید طراحی کنید.
درکل شما هم میتونید مثل عموم طراحان از فتوشاپ استفاده کنید و سپس کار با وکتور رو هم در کنارش یاد بگیرید و استفاده کنید.
موفق باشید

من خودم چندبار کارت تبلیغاتی برای چاپ دادم و با فتوشاپ هم طراحی کرده بودم تنها ایردای هم ک داشت نکات چاپی رو رعایت نکرده بودم.
اما اگه از نرم افزار های آلیستریتور سررشته دارید میتونید از این نرم افزار هم استفاده کنید ولی فتوشاپم مشکل شما رو حل میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا