طراحی کارت ویزیت

mrmmnb

New Member
سلام
دوستان یه کارت ویزیت خوشگل و زیبا میخوام کسی میتونه این کار رو برام انجام بده؟ هزینش رو هم پرداخت میکنم ولی یه چیز تک باشه
برا شرکت فرش هست و طرحش هم خیلی ساده ودر عین حال شیک باشه
اگه اطلاعت خواستید از اینا استفاده کنید (فرضی هست) یا پ.خ بدید بدم خدمتتون
فرش ارس
کاشمر - جاده اصلی - حکمت 31
دو تا تلفن هم که باید نوشته بشه (با کد شهر)

کل اطلاعاتی که باید وارد بشه همینا هست فقط اینا فرضی هست ولی کلا واقعیش هم غیر اینا چیز دیگه ای نیست (کارت هم تک رو هست ولی میخوام از این کاغدهایی که بهش میگن چرمی (حالت برچستهگی داره و نرم و لطیف هست) بزنم اینو گفتم اگه تو طراحی لازمه لحاظ بشه بدونید )
ممنون میشم اگه کسی میتونه انجام بده
با تشکر

moslemfn

Member
سلام عرض ادب و خسته نباشید طراحی به صورت شیک و حرفه ی صورت می گیره در صورتی که نیازی بود با ایدی یاهو یا شماره بنده در تماس باشید با تشکر .
ارادتمند : مسلم فلاح نیت Yahoo ID ; info.p30pdf تلفن 09158778530 مسلم فلاح نیت

rezajalalii

Member
سلام
دوستان یه کارت ویزیت خوشگل و زیبا میخوام کسی میتونه این کار رو برام انجام بده؟ هزینش رو هم پرداخت میکنم ولی یه چیز تک باشه
برا شرکت فرش هست و طرحش هم خیلی ساده ودر عین حال شیک باشه
اگه اطلاعت خواستید از اینا استفاده کنید (فرضی هست) یا پ.خ بدید بدم خدمتتون
فرش ارس
کاشمر - جاده اصلی - حکمت 31
دو تا تلفن هم که باید نوشته بشه (با کد شهر)

کل اطلاعاتی که باید وارد بشه همینا هست فقط اینا فرضی هست ولی کلا واقعیش هم غیر اینا چیز دیگه ای نیست (کارت هم تک رو هست ولی میخوام از این کاغدهایی که بهش میگن چرمی (حالت برچستهگی داره و نرم و لطیف هست) بزنم اینو گفتم اگه تو طراحی لازمه لحاظ بشه بدونید )
ممنون میشم اگه کسی میتونه انجام بده
با تشکر

با عرض سلام و خسته نباشید برای طراحی و چاپ کارهاتون میتونید اول نمونه کارهای ما رو ببینید سپس در صورتی که تمایل داشتید از طریق پشتیبانی انلاین یاهو با ما تماس بگیرید قیمت ها هم نسبت به طراحی حرفه ای متوسط هست

آدرس سایت: www.farsigraph.ir
پشتیبانی آنلاین یاهو: farsigraph

پروفسور001

New Member
بسم تعالی
سلام دوست عزیز
اینجانب توانایی ساخت:بروشور-پاکت نامه-پاکت های ارسالی-کارت های ویزیت زیبا و ارزان و سربرگ های اداری تجاری را دارم.در صورتی که هنوز کارت ویزیت مناسبتو پیدا نکردی.میتونی با این آیدی یاهو از ساعت10 صبح تا بعد از ظهر باهام تماس بگیری.

[email protected] رستمی

جدیدترین ارسال ها

بالا