R4M!N_ART
Active Member
[FONT="]سلام این اولین مطلبی است که من در مجید آنلاین قرار میدهم و امیدوارم مفید باشد[/FONT]
[FONT="]میخواهیم یک کارت ویزیت ساده مجید آنلاین طراحی کنیم به این شکل[/FONT]
[FONT="]میخواهیم یک کارت ویزیت ساده مجید آنلاین طراحی کنیم به این شکل[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[/FONT]
[FONT="][/FONT] [FONT="]ابتدا فتوشاپ را باز کرده و یک صفحه با این مشخصات ایجاد میکنیم[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]حالا با دستور[/FONT]
[FONT="]View>Rulers[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="][/FONT][FONT="]خط کش را فعال کرده و پارامترها را بر حسب [/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]در میآوریم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Percent[/FONT]
[FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]خب حالا یک لایه برای بدنه کارت ویزیت ایجاد میکنیم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]روی لایه جدید کلیک کرده [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]و به وسیله ابزار[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Rectangular Marquee Tool[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]یک ناحیه 80*40 [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را مشخص کرده [/FONT][FONT="]
Select>Modfy>Smooth[/FONT][FONT="]و دستور [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را اجرا و[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را روی [/FONT][FONT="] 5 Sample Radius [/FONT][FONT="] قرار میدهیم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]با این کار یک شیب ملایم به گوشه ی قسمت مشخص شده میدهیم تا زیبا تر شود[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]سپس آن را با براش و رنگ دلخواه دلخواه پر میکنیم [/FONT][FONT="]
این شکل[/FONT]
[/FONT][FONT="]روی لایه جدید کلیک کرده [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]و به وسیله ابزار[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Rectangular Marquee Tool[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]یک ناحیه 80*40 [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را مشخص کرده [/FONT][FONT="]
Select>Modfy>Smooth[/FONT][FONT="]و دستور [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را اجرا و[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را روی [/FONT][FONT="] 5 Sample Radius [/FONT][FONT="] قرار میدهیم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]با این کار یک شیب ملایم به گوشه ی قسمت مشخص شده میدهیم تا زیبا تر شود[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]سپس آن را با براش و رنگ دلخواه دلخواه پر میکنیم [/FONT][FONT="]
این شکل[/FONT]

[FONT="]من از گرادیانت سیاه برای بدنه کارت ویزیت استفاده کرده ام
خب حالا یک لایه جدید ایجاد میکنیم و دستور
[/FONT][FONT="]Select>Deselect
[/FONT][FONT="] و یک کادر درون شکل ایجاد شده ایجاد میکنیم و آن را نیز با رنگ دلخواه پر میکنیم [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]و به وسیله[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Blending Options [/FONT][FONT="]به لایه درون کارت ویزیت یک گرادیانت میدهیم [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="](من گرادیانت سبز را استفاده میکنم )[/FONT]
خب حالا یک لایه جدید ایجاد میکنیم و دستور
[/FONT][FONT="] و یک کادر درون شکل ایجاد شده ایجاد میکنیم و آن را نیز با رنگ دلخواه پر میکنیم [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]و به وسیله[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Blending Options [/FONT][FONT="]به لایه درون کارت ویزیت یک گرادیانت میدهیم [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="](من گرادیانت سبز را استفاده میکنم )[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[FONT="][/FONT]
[FONT="]حالا دوباره دستور
[/FONT][FONT="]را اجرا میکنیم
[/FONT][FONT="]خب الان میخواهیم یک نوشته بر روی کارت ویزیت ایجاد کنیم [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]من [/FONT][FONT="]
MajidOnline
[/FONT][FONT="]را نوشته ام و یه آن یک گرادینت سیاه داده ام[/FONT]
[/FONT][FONT="]را اجرا میکنیم
[/FONT][FONT="]خب الان میخواهیم یک نوشته بر روی کارت ویزیت ایجاد کنیم [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]من [/FONT][FONT="]
MajidOnline
[/FONT][FONT="]را نوشته ام و یه آن یک گرادینت سیاه داده ام[/FONT]
[FONT="]خب حالا برای جلوه دادن نوشته بهتر است از نوشته خودمان یک کپی بگیریم (میتوان چپ کلیک را نگه داشته و لایه را بکشیم و روی آیکن [/FONT][FONT="]Create a new layer [/FONT][FONT="]در پایین لایه ها رها کنیم[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]“[/FONT][FONT="]خب حالا لایه نوشته جدید ایجاد شده را زیر لایه نوشته اصلی قرار میدهیم (به طور مثال لایه [/FONT][FONT="]Majidonline copy”[/FONT][FONT="] باید زیر لایه [/FONT][FONT="]“Majid Online” [/FONT][FONT="]قرار گیرد)[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]شاید بپرسید برای چه کپی بگیریم . الان عرض میکنم[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]دستور[/FONT][FONT="][/FONT]
Filter>Blur>Gaussian Blur[FONT="][/FONT]
[FONT="]را روی لایه [/FONT][FONT="][/FONT]
Majidonline copy [FONT="][/FONT]
[FONT="]اجرا میکنیم و در پنجره باز شده [/FONT]Radius [FONT="]را روی 5 میزاریم و[/FONT] ok [FONT="]را میزنیم[/FONT][FONT="][/FONT]

[/FONT]
[FONT="]این جور کار ها خلاقیتی است و به سلیقه آدم بر میگرده شاید چند نفر از شما ها این کاره من را نپسندید ولی خلاقیته دیگه :دی[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]حالا ان شاالله دفعات بعد برای بالارفتن حلاقیت هم چند تا راه به شما پیشنهاد میکنم[/FONT][FONT="][/FONT]
حالا برای بهتر جلوه دادن نوشته شعار سایت [/FONT]
MajidOnline[FONT="]
[/FONT][FONT="]را با رنگ قرمز و کوچک زیر مینویسیم[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]به این شکل

[/FONT]
[FONT="]خب حالا که به طرح نگاه میکنم حس میکنم که یه شکل ساده کنار نوشته کم داره . مثل من عکس کیس را انتخاب میکنم و برای شما هم ضمیمه میکنم[/FONT]
[FONT="]لایه عکس کیس رو زیر لایه نوشته ها میبرم . چون عکس جلوی نوشته باشد جلوه خوبی ندارد [/FONT]

[/FONT][FONT="]خب الان میبینیم که تصویر مجید کمی سیاه تو سیاه شده و[/FONT][FONT="]خوب معلوم نمیشه . به نظر شما باید چی کار کرد؟
[/FONT]
[FONT="]اینجا هم باز بر مبگرده به طرز تفکر خودتون بهتره که این کار را انجام بدیم[/FONT]
[FONT="]روی لایه نوشته [/FONT][FONT="] [/FONT]Majidonline[FONT="][/FONT] [FONT="]راست کلیک کنیم و به[/FONT] Blending Options[FONT="] [/FONT] [FONT="]رفته ودر قسمت[/FONT] Stock[FONT="] [/FONT] [FONT="]این اعمال را انجام دهیم[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]بریم سراغ کار بعدی[/FONT]
[FONT="]حالا باید یه خورده شکل را رنگی رنگی کنیم برای این کار شکل را به دلخواه چند قسمت طولی و عرضی تقسیم میکنیم . من در اینجا به 7 فسمت طولی و 4 قسمت عرضی تقسیم کردم[/FONT]
[FONT="]در اینجا باید بگم که یه خورده هم اندازه نیستند ولی شما سعی کنید که دقیق هم اندازه باشند[/FONT]

[/FONT]
[FONT="]خب باز یک لایه جدید ایجاد کنید که خط ها را روی آن پیاده کنیم [/FONT]
[FONT="]لایه جدید را انتخاب کرده و با ابزار[/FONT]Single Row Marquee Tool[FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]ونگه داشتن[/FONT] Shift[FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]خط های افقی و با ابزار [/FONT]Single Columne Marquee Tool [FONT="]و [/FONT][FONT="] [/FONT]Shift[FONT="]خط های عمودی را انتخاب میکنیم[/FONT]

[FONT="]حالا دستور
[/FONT][FONT="]Edit>Fill
[/FONT][FONT="]را اجرا کنید و[/FONT][FONT="]در قسمت Use [/FONT][FONT="]رنگ سیاه را انتخاب [/FONT][FONT="]و تیک [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Preserve Trancparency
[/FONT][FONT="]را بردارید و ok [/FONT][FONT="]را بزنید
[/FONT][FONT="]حالا این دو کار را انجام دهید[/FONT]
Select>Deselect
View>Show >Guides
[FONT="]مشاهده میشود که جای خط ها رنگ سیاه ترسیم شده است به این شکل[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]حالا تمام کار های سخت تمام شد و حالا نوبت رنگ آمیزی است[/FONT]

[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]حالا روی لایه ای که ایجاد کرده بودید کلیک کنید و آ« مربع ها را با رنگ دلخواه پر کنید و برای اینکه نوشته مجید آنلاین محو نشود [/FONT]Opacity [FONT="]لایه را کم کنید[/FONT]
[FONT="]میزان کم کردن بستگی به سلیقه خودتان دارد[/FONT]

[/FONT]
[FONT="]خب حالا به جرات میتونم بگم که بقیه راه برای خودتان . دیگه بقسه کار ها تکراری است . فقط این نکته که برای انتخاب مربع ها حتما به لایه خط ها بروید و برای رنگ کردن حتما یک لایه جدید ایجاد کنید و پس از هر بار رنگ کردن [/FONT]Select>Deselect[FONT="] را هم بزنید و در آخر هم لایه خط ها را حذف کنید [/FONT]
[FONT="]دیگه بقیه کارها هم با خودتان . پایه مار را خدمتتون عرض کردم :دی[/FONT]
[FONT="]شکل نهایی[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]

[/FONT]
نظرات . انتقادات و پیشنهاداتتون را بزارید . در خدمتم
[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]