طراحی کابینت با خورد کردن ورق

nsk-co

Active Member
سلام
دوستان شما پلاگینی از مکس رو می شناسید که بشه هم کابینت رو باهاش درآورد و هم خورد شده ورق اونو به مابده
ممنون می شم اگه به من کمک کنید

madmaster_3d

Well-Known Member
معمولا تا اونجایی که من می دونم یا ملت مدل می کنن ( کم پیش میاد ) یا از مدل آماده استفاده می کنن. پلاگین مخصوص این کار بعید می دونم باشه. شایدم باشه ولی ورق خورد کردن منظورت رو نفهمیدم

Mostafa-3D

Well-Known Member
بله یه چنین اسکریپتی وجود داره . البته فقط کابینت رو میسازه و ورق و این چیزا رو دیگه نمیدونم منظورتون چیه !!!

Kitchen Cabinet Creator

cabCreator_ref02_thumb.png

cabCreator_small.png

دانلود :
کد:
 http://alberoart.com/installs/KitchenCabinetCreator.mse

موفق باشید

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
منظور من هم به همین اضافات و ورقش بود! میشه به صورت دستی وارد کرد اما در غیر این صورت فقط یک امکان وجود داره، اونم اینه که خدای مکس اسکریپت باشی.
اما میتونی از Shape Merge برای در آوردن شکل های دلخواهت از توی اشیاء دیگه، استفاده کنی. مثل این میمونه که اون قسمت رو از توی شئ درآورده باشی.

nsk-co

Active Member
با سلام
ممنونم از لطفت دوستان گلم
مخصوصاً مصطفی جان که لطف کردن
منظورم از این نرم افزار اینه که یک سایت هست به نام KITCHEN DRAW.ir که این نرم افزار و افزونه هاش رو با هم میفروشه
بدین صورت که شما با نرم افزار طراحی می کنید و بعد از اون هم می تونید کابینت را به صورت ورق های خورد شده با اندازه های کامل روی ورق ام دی اف بزرگ ببینید تا بتونید خیلی راحت برشکاری رو انجام بدید مثل CUT MASTER می مونه ولی دگه نیاز نیست شما به اون اطلاعات بدبد
خودش اطلاعات رو بعد از طراحی وارد برنامه میکنه و یک خرورجی کامل بهتون میده.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
پس من پیشنهاد میکنم برای برطرف کردن نیازتون یکم پول خرج کنید.:rose:

mmd2212

New Member
دوست عزیز من در این زمینه خیلی سرچ کردم نرم افزار خوب در این زمینه زیاد هستش اما پولی هستند نمونه نرم افزار شرکت kdmax به نظرم خوب هستش اما تو ایران گیر نمیاد .به نظر من بهترین نرم افزار برای طراحی داخلی ،کابینت و غیره 3dmax هستش در مورد نرم افزار خرد کردن ورق نرم افزار cut master هستش.

gafaneh

Member
اگر منظورتان برشکاری ورق فلزی و خط خم اون هست نرم افزارهای مهندسی مثل سالید ورکز ، کتیا ، اینونتور اینکار انجام می دهند، اگر فقط محاسبه بهینه ورق مصرفی و جی کد دستگاه CNC برش را میخواهید از نرم افزار artcam می تونید استفاده کنید.

gafaneh

Member
با سلام
ممنونم از لطفت دوستان گلم
مخصوصاً مصطفی جان که لطف کردن
منظورم از این نرم افزار اینه که یک سایت هست به نام KITCHEN DRAW.ir که این نرم افزار و افزونه هاش رو با هم میفروشه
بدین صورت که شما با نرم افزار طراحی می کنید و بعد از اون هم می تونید کابینت را به صورت ورق های خورد شده با اندازه های کامل روی ورق ام دی اف بزرگ ببینید تا بتونید خیلی راحت برشکاری رو انجام بدید مثل CUT MASTER می مونه ولی دگه نیاز نیست شما به اون اطلاعات بدبد
خودش اطلاعات رو بعد از طراحی وارد برنامه میکنه و یک خرورجی کامل بهتون میده.

نرم افزاری که این سایت میفروشه فارسی شده نرم افزار KitchenDraw هست که می تونید از لینک زیر دانلود کنید: (البته نسخه اصلی شاید فارسی هم داشته باشه)
کد:
http://rapidgator.net/file/dab2f762602f64369f0f987d79aa8980/KD5.0.part1.rar.html
http://rapidgator.net/file/ae5263b8835cad963fa0cacea220951f/KD5.0.part2.rar.html

prince_Persia_7

Well-Known Member
این نرم افزار هم واسه برش کاری mdf خیلی خوبه . به طوری که بهینه ترین حالت برش رو در می آره

پیوست ها

• smartcutpro2.rar
    4.4 مگایابت · بازدیدها: 101

جدیدترین ارسال ها

بالا