طراحی چند عدد کارت ویزیت

fa.sa

Member
سلام و خسته نباشی ...
واقعا کارات خیلی عالیه:paint: فقط یه چیزی.... به نظرم اگر روی فرم نقشه پشت کارت اینترنتت یه کم بیشتر کار کنی بهتر باشه حالا یا روی اندازش یا این که اصلا خطوط نقشتو منظم تر کنی این جوری حتی می تونه نمود خوبی از اینترنت باشه...:idea:
تا نظر خودت چی باشه...:green:
موفق باشی خیلی زیاد.

winsent

Banned
سلام.
کارهای خوبی شدند.
بهتون تبریک میگم.
اگر میشد این ها رو مثل نمونه های آموزشی (PSDTuts) در میاوردید شیک تر میشد. مثلا کار اولی در آموزش اصلی جزییات بیشتری با رنگ آمیزی شادتری داره.
بقیه دوستان هم مثل شما میتونند با تمرین بیشتر و همچنین دیدن نمونه ها کارهای بهترین ارایه بدند.
موفق باشید...

hamid

Well-Known Member
فقط یه چیزی.... به نظرم اگر روی فرم نقشه پشت کارت اینترنتت یه کم بیشتر کار کنی بهتر باشه حالا یا روی اندازش یا این که اصلا خطوط نقشتو منظم تر کنی این جوری حتی می تونه نمود خوبی از اینترنت باشه...:idea:
تا نظر خودت چی باشه...:green:
موفق باشی خیلی زیاد.
سلام ممنون ولی در کل اصل کار خطوط نامنظم کروکی هست که یه حالت فانتزی باشه در ضمن این 2 تا طرح تو 8 رنگ هستن که من فقط آبی رو گذاشتم

سلام.
کارهای خوبی شدند.
بهتون تبریک میگم.
اگر میشد این ها رو مثل نمونه های آموزشی (PSDTuts) در میاوردید شیک تر میشد. مثلا کار اولی در آموزش اصلی جزییات بیشتری با رنگ آمیزی شادتری داره.
بقیه دوستان هم مثل شما میتونند با تمرین بیشتر و همچنین دیدن نمونه ها کارهای بهترین ارایه بدند.
موفق باشید...
سلام ممنون متوجه منظورتون نشدم غیر کارت آزادی (سومین طرح) بقیه ربطی PSDTuts ندارن

MOSTAFA

کاربر فعال
کار اولی و دومی خیلی خوب شده
بین کار های سوم و چهارم من از چهارمی بیشتر خوشم میاد، ایده پشت کارت جالبه اما روی کارت جای کار داره
موفق باشی:rose:

dark_graph

کاربر فعال
سلام.
کارهای خوبی شدند.
بهتون تبریک میگم.
موفق باشید...
:rose:

طر حات عالیه جای هیچ بحثی نیست:oops:
نه ایرادی نه مشکلی
فقط فونت اینترنت رو عوض کنی بهتره دوست عزیز

نمره های از 10
طرح 1>>9.75
طرح 2>>8.75
طرح3>>9.75
طرح4>>9

طر حات عالیه جای هیچ بحثی نیست:oops:
نه ایرادی نه مشکلی
فقط فونت اینترنت رو عوض کنی بهتره دوست عزیز

نمره های از 10
طرح 1>>9.75
طرح 2>>8.75
طرح3>>9.75
طرح4>>9

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوست عزیز......
خیلی زیباست ....
ولی بعید می دونم تو چاپ به این خوبی در بیاد.
با کروکی که کشیدی خیلی موافقم قشنگ شده.....
کارت موژان هم دوروی متفاوت داره...جلوی کارت عالی و لی پشته کارت نیمه عالی:d
در کل کارات خیلی خوبه.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
کارات جالبه ها اما یه مقدار بیکیفیت به نظر میرسه.
موفق باشیــ.

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
تبریکات ویجه که آنلاین گشتی :green:
خوبه ولی باون طرح سوم روی کارتو دوست ندارم ولی پشتشو زیاد دوست دارم .. ایده جالبیه
باقیشم خوبه ... قشنگن
موفق موف باشی :paint:

Erfan

Active Member
سلام حمید جان
کارتها نسبت به کارهای گذشته خیلی بهتر شده
همیشه در طراحی کارت ویزیت سعی کن افراط نکنی، اگر از آبجکت هایی استفاده میکنی دقت کن که کیفیت اونها خوب باشه چرا که به مرحله چاپ که میرسی به مشکل بر نخوری.

سبکت هم دیگه میشه گفت آشناست برای همه، روی رنگبندی کارها بیشتر وقت بذار.

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا