Masoud1365
مدیر انجمن
فقط میشه گفت که این طرح ها بی نظیرن !
بهت تبریک میگم واقعا عالی شده !
بهت تبریک میگم واقعا عالی شده !

سلام
خسته نباشید .. بازم مثل همیشه
مرسیییی
موفق موفق باشی![]()
سلام علیک !
کارای واحالی بودن، خوشمان آمد.
ولی باز تو تک خوری کردی؟! دارم برات ! :دی
موفق باشیــ.
سلام
مثل همیشه شیک و زیبا کار کردی و حرفی برای زدن باقی نذاشتی
موفق باشی
سلام عرفان جان.
من به شخصه سبك كارت رو خيلي دوست دارم. البته اين چندتا جز كارهاي شاخص و خاص نيستند ولي خوشكل و شيك شدن.
ناقلا عكس قشنگتم كه تو همشون گذاشتي.
حالا واقعا ميدوني راز آفتابگردون چيه؟
موفق باشي.![]()
طرح های قشنگی هستن. تبریک میگم![]()
دیگه فکر میکنم تو طراحی قالب خبره شدی.
سایت علوم و منوریل خیلی خوشک اومد.
مخصوصا از هدرشون
نهایت سادگی و شیکی
یک مشکل همیشه تو بقیه کارات بود که یک نقیصه محسوب میشد و اون هم این بود
که خیلی از فضای مفید صفحه از دست میرفت و سفید میموند یا به اصطلاح پرتی perti زیاد داشت.
اما تو این طرحها خوشبختانه برطرف شده.
موفق باشی
فقط میشه گفت که این طرح ها بی نظیرن !
بهت تبریک میگم واقعا عالی شده !![]()
فقط نظر شخصی من هست، اگر یکم بادقت نگاه کنیم به یه چیزهایی میرسیم، اول اینکه تشابه زیادی در حالت منوها وجود داره.
طراح اولی کار زیاد جالبی نشده، فقط خوبیش اینه که برای یک سایت رسمی مناسبه.
طرح دومی و سوم طرح خوب از نظر ایده، ولی رنگی بندی زیاد جالبی نداره.
طرح چهارم بی نظیره، هم رنگی بندی هم ترکیب خلاصه از همه لحاظ.
باز هم میگم نظر شخصیم بود، در کل هم سایت ها طراحی شیکی دارند.![]()
مرسی دوست خوبم
خب من همیشه دوست داشتم کاری که انجام میدم رو روش نقد و بررسی بشه
بخش عظیم توضیحات شما برمیگرده به سفارش دنده که از من چی میخواد که باید عین چیزهایی که مد نظرش هست رو انجام بدم.
خب اگر به سلیقه خودم باشه کلاً یه چیز دیگه میزنم
ولی مهم خواسته مشتری هست که باید مو به مو انجام بشه
مرسی از اینکه وقت گذاشتی
![]()
منم باید عرض کنم که کار های بسیار زیبایی هستند و تبریک میگم. البته توی طراحی و کد نویسی بعضی جاها ممکنه عوض بشه در مورد دوستانی که میگن منو کلیشه ای شده باید بگم شما به این نکته توجه کنید که مشتریان فعلی یه گروه طراحی بر اساس دیدن طرح های قبلی انجام شده آن گروه میرن سراغ اون گروه و ممکنه به طراح بگن که من یه سایت میخوام مثل فلان طراحی فلان شرکت و اینجاست که مشتری قدرت خلاقیت رو از طراح میگیره و از اون همون ایده قبلی رو میخواد تمام کسایی که توی کار طراحی هستن باید درک کنند که در این کار خواست مشتری به خلاقیت طراح ارجعیت داره و طراح ناچارا باید خواست مشتری رو اجرا کنه والا هیچ طراحی دوست نداره کاراش کلیشه بشه من تبریک میگم به عرفان عزیز سیر پیشرفت توی جریان کاراش آینده ای درخشانی رو نشون میده
بله اطلاع دارم، مثلا خود منم یه چیزای کمی از طراحی سرم میشه هامن مدیر یکی از سی ام اس ها هستم، روزانه سفارش زیادی برای طراحی به من میدن، این قسمت مو به مو رو خودمم تایید می کنم، یکم هم اگه با حرف اونا جور در نیاد، کل طرح رو قبول نمی کنن.(آخرین بار امروز بعد از ظهر بود) ولی یه چیزای خیلی ریزی هم بود که اگه رعایت میشد خوب بود، دیگه خوابم میومد حال نداشتم شات بگیرم. خوشحال میشم توی یاهو با هم بیشتر حرف بزنیم
![]()
بابا باريكلا دوست ما به شما در مدرسه نيازمنديم![]()
سلام علیکم....
چطوری دوست عزیز؟؟؟؟
مثل همیشه عالی....
کارات رو دوست میدارم
منتظر تنوع بیشتر در کارات هستم
كارهاي قشنگيه
مشكلش اينه كه مشخصه همه اينا كار يه نفره