طراحی هدر رایگان (24 ساعته)

اریننن

New Member
سلام من یه هدرفلش باموضوع سایتم میخواستم ممنون میشم برام طراحی بکنید4تاتصویرهدرمتحرک اولی بامظمون آهنگ دومی تصاویر سومی فیس بوک وکلوب چهارمی آهنگ پیشواز.ممنون میشم گرافیکش بالایی داشته باشه
http://likee.rozblog.com

TEfuELSiN

New Member
سلام اگه میشه لطف کنید برای منم یه هدر خیلی خیلی خیلی خوشگل بزینید اخه نمره های این ترمم بستگی به این هدر داره سایت مدیر گرهمونه باید راهش بندازم خوشش نیاد 20 ترمه میشم ممنون

خوب آدرس سایت www.tahlilamar.ir

موضوع فعالیتشم هم یه فروشگاهه که مقالات دانشجویی پایان نامه تحقیق و از اینجور چیزا میفروشه

نوشته خاصی هم برای هدر مد نظرم نیست فقط میخوام یچیزی باشه که طرف تا اومد تو سایت جذب بشه

خیلی سعی کردم ساایز هدرو بفهمم اما نشد یعنی هرچی تو فایلهای سیستم جوملا میگردم عکس بالای سایتو پیدا نمیکنم اگه میشه خودتو بالای سایتو ببینید طول همون باشه و عرضش دو برابر و اگر هم میتونید راهنماییم کنید این هدر تو کدوم قسمت ذخیره شده که من عوضش کنم
ممنون

سلام دوست عزیز
یه هدر میخواستم 430*950 برای سایتم
اینم ادرسشه :bia2eshgh.rzb.ir
لطف کن اول یه نگاهی به سایت بنداز تا بدونی چه طوری باید طراحی کنی ، هدرش یکم شلوغ باشه بهتره یعنی خوشگل باشه
یه دنیا ممنون :rose:

TEfuELSiN

New Member
سلام اگه میشه لطف کنید برای منم یه هدر خیلی خیلی خیلی خوشگل بزینید اخه نمره های این ترمم بستگی به این هدر داره سایت مدیر گرهمونه باید راهش بندازم خوشش نیاد 20 ترمه میشم ممنون

خوب آدرس سایت www.tahlilamar.ir

موضوع فعالیتشم هم یه فروشگاهه که مقالات دانشجویی پایان نامه تحقیق و از اینجور چیزا میفروشه

نوشته خاصی هم برای هدر مد نظرم نیست فقط میخوام یچیزی باشه که طرف تا اومد تو سایت جذب بشه

خیلی سعی کردم ساایز هدرو بفهمم اما نشد یعنی هرچی تو فایلهای سیستم جوملا میگردم عکس بالای سایتو پیدا نمیکنم اگه میشه خودتو بالای سایتو ببینید طول همون باشه و عرضش دو برابر و اگر هم میتونید راهنماییم کنید این هدر تو کدوم قسمت ذخیره شده که من عوضش کنم
ممنون

48ساعت بعد

سلام دوست عزیز
یه هدر میخواستم 430*950 برای سایتم
اینم ادرسشه :bia2eshgh.rzb.ir
لطف کن اول یه نگاهی به سایت بنداز تا بدونی چه طوری باید طراحی کنی ، هدرش یکم شلوغ باشه بهتره یعنی خوشگل باشه
یه دنیا ممنون :rose:

اقا پس چی شد ؟؟؟ شما که زدید 24 ساعته ، الان 4-5 روز شده خبری نی

moosh2011

Member
سلام داداش.هنوز هم هدر طراحی میکنی؟من یه هدر میخواستم واسه سایت اسکریپت.مشخصاتو اون زیر نوشتم.موفق باشی:
1-هدر به قالب سایت بخوره
2-اندازش 906px × 204px باشه
3-متحرک نباشه
4-هرچی دیگه لازمه خودت اضافه کن.فقط یه چیزی هدروو واسم پ.خ کن.ممنون

moosh2011

Member
سلام داداش.هنوز هم هدر طراحی میکنی؟من یه هدر میخواستم واسه سایت اسکریپت.مشخصاتو اون زیر نوشتم.موفق باشی:
1-هدر به قالب سایت بخوره
2-اندازش 906px × 204px باشه
3-متحرک نباشه
4-هرچی دیگه لازمه خودت اضافه کن.فقط یه چیزی هدروو واسم پ.خ کن.ممنون

اخ اخ آدرس سایت یادم رفت:www.azarscript.com

mohsen623

New Member
سلام من یه وبلاگ دارم در زمینه عکس هستش اینم ادرسش www.lamerdpix.tk یه هدر میخواستم که به قالب وبلاگم هم بخوره

آخرین ویرایش:

armandost

New Member
سلام من ایک هدر می خواستم

اندازه

1320*250

رنگ

آبی کم و بیش

تصاویر داخلش

درمورد دانلود. دانلود بازی وفیلم

متن :

دانلودنرم افزار دانلود بازی دانلود فیلم کلیپ های اموزشی نرم افزارموبایل