طراحی نما و تمرین فرای

airt

Active Member
سلام به همگی
دارم روی این نما کار میکنم
البته بیشترمیشه گفت به خاطر تمرین روی فرای رندر هست . هر کاری میکنم نمیتونم نویز رو از بین ببرم .
اگه دوستان واسه بهتر شدن رندر میتونن راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم
مرسی

پیوست ها

• 17.jpg
    17.jpg
    385.8 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • 13.jpg
    13.jpg
    435.8 کیلوبایت · بازدیدها: 49

*farshid*

کاربر VIP
سلام...
به جای شیشه از ghostglass استفاده کن ...
عمق میدان رو کمتر کن ...
Caustic reflection & refraction رو خاموش کن ...
فوکوس دوربین رو نتظیم کن ...
در ضمن کارت خیلی قشنگ شده آووورین
سیستمت چیه؟

::reza::

کاربر VIP
سلام
اگه کمی بیشتر در مورد کارت توضیح میدادی بهتر میشد جواب داد.
مثلا اینکه مشخصات سیستمت چیه و یا اینکه تایم رندرت چقدر بوده؟ الان 2 تا رندر گذاشتید ، سمت راستی بهتر هستش. این رندر رو خودت گرفتی؟ فوکوس دوربینت هم به نظر میزانه .
ببین کلا تایم رندر در فرای بالاست مخصوصا موقعهایی که از متریال شیشه استفاده میکنی که واقع تایم رندرت بالا میره.
اگه میخوای یه رندر بدون نویز داشته باشی باید وقت بیشتری رو برای رندرت بزاری.
موفق باشید

airt

Active Member
سلام آقا فرشبد ممنون از نظرتون
سیستمم لب تاب سونی VGN-FW390 هست . 6 گیگ رم . 6 گیگ کیش . سی پی یو 2
فوکوس و عمق میدان رو نمیدونم چجوری باید تنظیم کنم . زمان کمی هست که با فرای کار میکنم
مرسی:rose:

airt

Active Member
سلام آقا رضا . آره هر 2 تا رندر رو خودم گرفتم
1:20 رو رندر بود دیدم دیگه بهتر نمیشه برداشتمش .
سیستمم لب تاب سونی VGN-FW 390 هست . 6 گیگ رم . 6 گیگ کش . سی پی یو 2
من تازه کار هستم با فرای .
باید از نور FRY SUN و دوربین خود فرای استفاده کرد ؟ نورای دیگرو میزارم به نظر بی تاثیر هستن .
آقا فرشید گفتن Caustic reflection & refractio رو خاموش کنم ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم :green:
ممنون از راهنمایی شما 2 دوست عزیز

*farshid*

کاربر VIP
تنظیمات کاستیک رو سمت چپ پایین میتونی ببینی ...

برای تنظیم فوکوس ...
Start----dolly----hold-----stop
DOLLY=HOLD LEFT CLICK AND MOVE UP AND DAWN

پیوست ها

• WIP.jpg
    WIP.jpg
    260.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25

.:BehzAd:.

Active Member
یه رندر خوب و بدونه نویز فرای فقط به این بستگی نداره که بزاری تایم رندرش بالا بره و اگه این زمان بالا بره و این در حالی باشه که تنظیمات خوبی رو اعمال نکرده باشی بی فایده میشه و تصاعدی هی زمان رندر بالا میره بدونه این افزایش کیفیت و کاهش نویز رو شاهد باشی درسته میگن که لازم نیست همه پارامتر ها رو تنظیم کنی ولی باید یه کنترل خوب و دقیق رو تک تکشون داشته باشی تا به یه رندر خوب برسی.

موفق باشی دوست عزیز و امیدوارم کارهای خوبی که با فرای میزنی رو ازت ببینم

آخرین ویرایش:

airt

Active Member
سلام
اینم رندر جدیدم . یه کم مدلسازیم کم دقت شده فاکتور بگیرید تکسچرینگ هم همینطور . چون کار بازاری هست فرصت نمیکنم زیاد روش کار کنم . دیزاینش یه کم تغیر کرده اگه رندر خوب گرفتم میزارم

ممنون از دوستانی که کمک میکنن برای تنظیمات و بهتر شدن کارم​

ممنون بهزاد جان .

ممنون آقا فرشید . ممنون آقا رضا​

ممنون میشم برای بهتر شدنش نظرات و پیشنهاداتتون رو بشنوم

:rose:منتظر راهنمایی های شما هستم​

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    340 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • chgchgh  ytyt7i .jpg
    chgchgh ytyt7i .jpg
    445.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17

.:BehzAd:.

Active Member
خوب شدن و ندر های خوب و کم نویزی بهتر بگم بدونه نویز گرفتی از ao هم تو کارت استفاده کن برای ریل شدن یه مقدار کثیفی هم به متریال ها بده موقعه تنظیم فوکوس اون صفحه قرمز رنگ رو بنداز پست ساختمون و نذار همه قرمزیش بیفته رو کار بعد عددش رو به به تنظیمات رندر.

کلیت کار خوب شده ولی با متریال شیشه ات نتونستن ارتباط برقرار کنم رو شیشه کار کن و متریالش رو عوض کن.

یه رندر وایر هم بزار ببینم مدلسازی رو چطور کار کردی از مدل خوب میشه رندر خوب گرفت.

درخت رو با چی کار کردی؟

airt

Active Member
خوب شدن و ندر های خوب و کم نویزی بهتر بگم بدونه نویز گرفتی از ao هم تو کارت استفاده کن برای ریل شدن یه مقدار کثیفی هم به متریال ها بده موقعه تنظیم فوکوس اون صفحه قرمز رنگ رو بنداز پست ساختمون و نذار همه قرمزیش بیفته رو کار بعد عددش رو به به تنظیمات رندر.

کلیت کار خوب شده ولی با متریال شیشه ات نتونستن ارتباط برقرار کنم رو شیشه کار کن و متریالش رو عوض کن.

یه رندر وایر هم بزار ببینم مدلسازی رو چطور کار کردی از مدل خوب میشه رندر خوب گرفت.

درخت رو با چی کار کردی؟
سلام یهزاد جان
AO رو چجوری باید استفاده کنم ؟
عدد اون فوکوس و صفحه قرمز رو چجوری باید بدم به تنظبمات
در مورد شیشه هم والا هر کاری میکنم بهتر نمیشه
درخت هم مدل آماده هست و فقط مپش رو از طریق متریال فرای دادم
ممنون بابت نظرت . من فرای تازه کارم ممنون میشم تنظیمات رو با راهش بهم بگین چون نمیدونم از کجا درست میشه .. نمیدونم چه تنظیماتی رو باید بزارم .
کلا هیچی نمیدونم از فرای .. :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا