بی بی کد طراحی نمای ساختمان3

انتقاد

• نظر درباره طرح

رای: 0 0.0%
  • نظر درباره رندر

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0

mehraz_arc

New Member
باسلام خدمتت عزیزان این کارم مثل کارای قبلی اجرایی و بازاریه در ادامه عکسای اجرا شده هم میزارم.منتظر نظرات تون هستم فقظ کاش بیشتر عیب کارم را توضیح بدید اگه هم با عکس از اموزش تنظیمات مکس بگید عالیه:rose:
1 (4).jpg1 (3).jpg1 (2).jpg1 (1).jpg

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کاربر گرامی قبل از ارسال کارتون لطفا قوانین بخش رو رعایت کنید، پستتون رو ویرایش کنید و اطلاعات کامل کارتون رو بزارید، 2تا تاپیک ایجاد نکنید!

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ورودتون رو خیر مقدم میگم.
برای اینکه از اتوکد فایل رو توی مکس ببرید بهتر هست عدد maximus surface div رو روی 0 بزارین و مقیاس رو روی متر قرار بدین
برای رندر بهتر هست از سیستم image base light استفاده بکنین.همون تکنیک HDRI خودمون.
مدیریت تکسچرتون ضعیف هست.اندازه ها متناسب نیست.
آسمونی که گذاشتین با نور تناقص داره.
شیشه ها هم بد شده.
اما خب معلومه اول راهین.مطمئنم با پشت کار و یادگیری تکنیک های جدید کارتون عالی میشه.
حتما کار زیاد ببینید.سایت هایی مثل evermotion.orgرو باید مثل مشق شب بررسی کنین

mehraz_arc

New Member
سلام.ورودتون رو خیر مقدم میگم.
برای اینکه از اتوکد فایل رو توی مکس ببرید بهتر هست عدد maximus surface div رو روی 0 بزارین و مقیاس رو روی متر قرار بدین
برای رندر بهتر هست از سیستم image base light استفاده بکنین.همون تکنیک HDRI خودمون.
مدیریت تکسچرتون ضعیف هست.اندازه ها متناسب نیست.
آسمونی که گذاشتین با نور تناقص داره.
شیشه ها هم بد شده.
اما خب معلومه اول راهین.مطمئنم با پشت کار و یادگیری تکنیک های جدید کارتون عالی میشه.
حتما کار زیاد ببینید.سایت هایی مثل evermotion.orgرو باید مثل مشق شب بررسی کنین
سلام خیلی دوست داشتم شما رو کارم نظر بدید ممنون که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی .البته من مکس را خودم یاد گرفتم به نظرم با خیلی چیزاش اشنا نیستم .تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا