طراحی مدل سنتی

poriaabaci

Member
با سلام خدمت اساتید عزیزم کم رو د راین کار راهنمایی کنید تا انشالله به تاپ گالری برسه هر ایرادی هر نقد یدارید بگید تا بر طرف بشه
اگر وسیله ای گم داره یا اگر میتونید اسکیسی رو کار بزنید ممنون میشم

پیوست ها

• FINALL TEST.jpg
    FINALL TEST.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 71

MOSTAFA

کاربر فعال
البته من به کار سه بعدی وارد نیستم، اما خوب به نظر من روی بافت امگور ها یکم بیشتر کار کنید، در حال حاظر کمی کدر هستند و اون شفافیت و رفلکس نوری رو که باید داشته باشند رو ندارند، اگر بتونید Particulate هم به قسنت هایی که پرتو نور از بالا میتابه اضافه کنید خیلی بهتر میشه... و یک مسئله دیگه، اون دو دیوار جلویی که کنده کاری چوبی دارند، سایه ی اون ها یکدست نباشه بهتره، یعنی سعی کنید همون طرح رو در سایه به کار ببرید چون نوری که از پشت به دیوار تابیده میشه دو قسمت های خالی روی زمین بازتاب میشه...

پیشنهاد میکنم مکان های سنتی مختلف رو هم اضافه کنید تا پروژه جامع تری داشته باشید
موفق باشید

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کارت بسیار قشنگ شده

تبریک میگم

البته چند تا نقد به کار دارم

اگه اونایی که از سقف آویزون شدن، خوشه انگور هست باید بگم شباهتش خیلی کم هست به انگور
باید روی متریالش بیشتر کار کنی

اگه بتونی جزئیات محیط و تکسچر هم بیشتر کنی که خیلی بهتر میشه

چون مدل های highpoly هست قطعا محدودیتی نداری و بهتره که به جزئیات بهتر برسی

موفق باشی

poriaabaci

Member
ممنون از لطف دوستان کار با اسکیس جدید رو شب آپ میکنم و تغییراتی هم که گفتید انجام میشه

Borhan72

خسته‌ی خسته...
خيلی خيلی عالی و جالب...
خيلی خوبه ولی يه سری مشكلات جزئی هم داره...

چند تاش كه تو اولين نگاه به نظر مياد اينه:

1- بيشتر قسمت ها متريال آجر داره كه بايد خيلی طبيعی و با كيفيت در آورده بشه، كه شما خيلی كم روش كار كرديد...
مثلآ ميتونيد با V-Ray Dirt قسمت های مختلفش رو كثيف جلوه بديد... يه كم كيفيت تكسچر رو بالا تر ببريد... بامپ و ديسپليس كافی رو بهش بديد و .... (كيفيت و رزولوشن تكسچر خيلی مهمتره)
2- متريال انگور ها هم طبيعی نيستن... اگر اونایی كه بهش وصل هستن ، طناب باشن بايد متريال بهتری بهشون بدید...
3- يه مقدار Particle در محيط پخش كنيد كه نوری كه از سقف اومده داخل، بهشون برخورد كنه و جو جالبتری ايجاد كنه...
4- اگه سايه هایی كه رو‍ زمين افتادن، نرم تر بودن، خيلی بهتر بود...
5- صحنه رو بيشتر شلوغ كنيد... يعنی تا ميتونی....
6- روی زمين هم 2-3 تا بيل و بيلچه و آب و اينا بذاريد...

بازم شرمنده كه انقدر انتقاد كردم، چون همش به خاطر بهتر شدن كارتونه...
:rose:

Mandana

Active Member
به نظرم متریال انگورها یکم ترنسپرنسی هم داشته باشه بهتره.یا شاید sss نی دونم کدوم بهتر جواب میده.مهم اینه که کمی نورهای پشتش رو هم نشون بده.العان خعلی مات استش.رفلکشن هم کمی داشته باشه بیتره گمونم
دیوارها خیلی تمیز اند و بعلاوه زاویه های دیوار خعلی تیزن.جای به این قدیمی ای باید لا اقل یکم آجرها خرابتر باشن و لبه های تیز دیوار سابیده شده باشن...
روی درب ورودی نور یکجوری تابیده.انگار بعدن اضافه شده به صحنه.بعضی جاهای اون قوس نور گرفته و بعضی جاها نع..
ببخشید زیاد ایراد گرفتم
موفق بباشی ^.^:rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
با نظر دوستان موافقم .
کلا نکاتی که دید من میرسه اینها هستن ( ببخشید اگه دوستان در بالا بهش اشاره کردن شاید تکرارش تاکید مجدد روی اونها باشه )
فرو رفتگی بین کاشی ها یا سنگ های روز زمین کم هست و به نظرم باید بامپشون بیشتر بشه .
نیاز به آجرها و کلا دیوار خراب و فرسوده تر از این داری برای این صحنه .
تکسچر طاقچه ها جالب نیست و خیلی یک دست هستن . از لبه های بالا به سمت پایین سعی کن اثری از خشک شدن آب و کلا کثفی بهش اضافه کنی .
تکسچر چوب های سقف با اینکه با نورپردازی سوخته اما تکسچر مناسبی نداره و شاید هم اصلا تکسچر نداره و از متریال ساده استفاده کردین !
شیدر انگور ها را هم که اشاره کردن . نیاز به ترسنپرنسی داره و رفلکت و رفرکت و حتی تکسچر کوچیک براشون بسازی کلی تاثیر داره چون بخشی از اجزاء اصلی صحنه را تشکیل میدن .
طناب هایی که انگور ها بهشون وصل هستن مشخصه که یه دونه ساخته شده و بقیه کپی هستن . سعی کن روی قسمت گره اونها بیشتر کار کنی و چندتاشون را تغییر بدی . و اینکه روی مکان اونها بیشتر دقت کن، بعضی هاشون قسمت بالاشون رفته داخل چوب ها و بعضی ها کلا از چوب ها بالاتر هستن و رو هوا قرار دارن و ....
لبه های تیز دیوار ها هم که در پست های دوستان مثل ماندانا خانم بهش اشاره کردن باید خرابی داشته باشی و گرد نباشه .
با نور ایجاد شده روی زمین هم تا حدودی مشکل دارم . نمیدونم احساس میکنم خیلی یک دسته یا چوب ها یک دست هستن و سایه متفاوتی ایجاد نکردن . با تنظیمات سایه و همینطور مدل های چوب هات کمی بازی بکن ببین شاید بتونی از این بهتر درشون بیاری .

ببخشید خیلی حرف زدم . اما در کل کار خوبیه و ارزش صرف وقت بیشتری را داره چون فضای جالبی داره .
کمی هم گرد و غبار با ذرات درشت تر و روشن تر اگه رو هوا داشته باشی فکر میکنم بهتر باشه .
تمام نکاتی که گفتم فقط نظر من بود و میتونه هر کدوم به نوعی اشتباه باشه پس روشون فکر کن.
موفق باشی.

*farshid*

کاربر VIP
سلام
کار خیلی خیلی خوبی شده
حسی که تو فضا وجود داره حس دلنشینیه

...

دو تا مورد به نظرم رسید.
1- اتصال کف به دیوار اتصال خوبی نیست(از نظر تکسچرینگ) بهتر بود محل اتصال کف به دیوار یه مقداری تیره تر بشه یا مثلا یه حالت dirt مانند داشته باشه...
چون مقیاس کارت خیلی کوچیکه انتظار میره خیلی وارد جزییات بشی...( که البته این کار رو خوب انجام دادی) ولی بعضی قسمت ها یکم سرسری کار شده...
مثلا آجرهایی که فریم در رو نگه داشتن و آجرهای طاق بالای در بهتر بود مدلسازی بشن.
2- به نظر من کارت شدیدا به رفلکت نیاز داره (این کار اتصالات رو هم تقویت میکنه)
یه کف خیس کلی کار رو رو میاره... انگار از هورنوی گنبدی که گذاشتی یه نمه آب بارون ریخته تو ...

در مورد متریال انگور هم 100% با mandana موافقم حتما از sss یا یه متریال ترانسپارانت استفاده کن.

در ضمن با این همه ذرات ریزی که تو هوا دیده میشه وجود سایه ای به این تیزی منطقی به نظر نمیاد

ولی در کل کارت عالیست
همین رو هم بذاری تو گالری مستقیم میره تاپ...

موفق تر تر بباشی.
چاکریم

آخرین ویرایش:
سلام آقای عباسی

کار خیلی قشنگیه و حتما به تاپ الری خواهد رفت
همه اصلاحات رو دوستان بش اشاره کردن ؛ کثیفی، تیزی لبه، انگورا، گردوخاک، ...
چیزی که من میخام بگم اینه که تکسچر، نور و رندر خیلی خوبت باعث میشه غیرواقعی بودن مدلها دیده نشه و این خیلی خوبه !
یعنی کسی که دیگو کوزه و سرندو انگور آویزونو دیده باشه یعنی دهاتی باشه مثل من :wink: میفهمه البته اگه میخاین واقعی باشه
نور مستقیمی که به داخل میتابه هم لازمش آسمونه که تو کار سقف دیده میشه
پس باید نور کج بتابه و .... کلا قضیه پیچیده میشه بهتره سقفو برداری
همه موردهایی که قبلا بش اشاره شده قابل حل و در کل کار خیلی قشنگی دراومده البته اگه بهروزرسانی بشه دوس دارم ببینمش

موفق باشید ، همه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
كارت خيلي قشنگ شده ولي چند تا ايراد خيلي كوچولو داره كه دوستان بهش اشاره كردن:rose:

poriaabaci

Member
ممنونم از این همه لطفتون به من و ممنون از مقتی که گذهشتید تا هفته دیگه موارد زیر اضافه و اصلاح خواهد شد
1.کثیفی یا خرابی بعضی دیوارها
2 اضافه شدن یه مدل دچرخه قدیمی
2 چند تا گونی برنج
4 یه فانوس
5 یه قاب عکی شکسته
6 شیشه آبغوره و سرکه
7یه پارچه زیر انگورا
و سایر اصلاحات گفته شده ممنون:oops: یه روز میرم تاپ گالری حالا ببین!

جدیدترین ارسال ها

بالا