خیلی خوشگل شده فقط به نظر من ر ، کار مانیا رو یه خورده کوچیک تر میزاشتی تا مثل ر پایینی شه بهتر بود
تو همه حروف یکسان تطابق رو رعایت کنی بهتره مثل گ اول گرافیگ با گ آخرش که هم سایز نیستند...
سلام ممنون از نظرت
من حرف گ رو وقتی طراحی کردم از همون گ اول واسه گ آخر کپی گرفتم فکر نمیکنم هم سایز نباشند
ممنون
سلام !!
ایده ی خیلی خوبی داره !!
فقط :
اینکه کارمانیا کلرمانیا خونده میشه !!
و اینکه استفاده از حروف اینگلیسی معنیش چیه ؟؟
بهتر بود اگه از حروف انگلیسی استفاده میکردین لوگو رو هم بشه فارسی خوند هم انگلیسی ...
در هر صورت خیلی خوبه !!
جسارت منو ببخشید !!
موفقیت !!
ممنون
در مورد کلرمانیا فقط بایذ یکم J رو فاصله بدم بهش درست میشه ولی اکه نگاه کنی بالا حرف J یه خطه که همون حرف رو تفکیک مینه
منظورتون رو متوجه نشدم در استفاده حروف انگلیسی ولی منم کاری ه کردم همین بوده با استفاده از حروف انگلیسی دو کلمه فارسی نوشتم
ممنون
ایده جالبی بود اما خوب کار نشده... میتونستی وقت بیشتری بزاری... یک فونت تو پر انتخاب کن و خودت به لایه هات حجم بده...شاید بهتر شد
بهتره چند تا دیگه بسازی...
ممنون
ولی چیزی حدود 7-8 ساعت رو این وقت گذاشتم مخصوصا رو ایده پردازیش من اول 7 تا طراحی انجام دادم که فایلش رو هم پیوست کردم که در آخر دیدم از تو این طراحی میشه یه چیزی در بیاد طراحیاییم که رو کاغذ کردم میزارم تا بهتر متوجه بشی ولی چون با موبایل گرفتم کیفیتش یکم پایینه
نزدیک به 100 فونت رو امتحان کردم تا دیدم این فونت بیشتر بکار میاد
نتیجه گیری -->> روی کار وقت گذاشتم :دی
واقعا جالب بود دوست عزيز نشون ميده ذهن بازي داري..اما بايد بيشتر با برنامه هاي گرافيكي كار كني
ممنون
فتوشاپ رو 100% بلدم
Ai رو حدودا 50-60% بلدم چون واقعا پیچیدست
Corel هم تازگیا کامل توش وارد شدم میشه بگی 70-80 %
اتوکدم تخصصی بلدم
فقط نرم افزار 3 بعدی رو کار نکردم که دارم مایارو هم یاد میگرم
بنظرت همین نرف افرایی که بلدم واسه طراحی خوب نیست؟
با کدوم برنامه بیشتر کار کنم؟