طراحی لوگو برای شرکت وارد کننده محصولات بهداشتی

masco

Member
سلام دوستان
خسته نباشید...
یه شرکت وارد کننده محصولات حرفه ای بهداشتی به اسم "کیش جمال آرا" کارهای طراحی سایت و کارهای گرافیکیشو به من سپرده.
من همه ی کارهارو واسشون انجام میدم جز طراحی لوگو.
اینا حرفی از لوگو نزدن و چیزی که همه جا استفاده می کنند کلمه ی کیش جمال آرا با فونت نستعلیق!
طراحی لوگو من ضعیف چون تا حالا واسش وقت نزاشتم.
خواستم بگم اگر دوستان ،اساتید و .... اگر وقت داشتن برای این اسم یه طرح بزنن. چه تایپوگرافی چه .... .
مطمئنم اگر یه کم واسه این طرح وقت بزارید میشه کار قشنگی درست کرد. من طرحاتونو به مدیر شرکت نشون میدم و مطئمن هستم با دیدن طرح ها حتما مشتاق طراحی لوگو میشه.
اونوقت اون لوگویی رو که خوشش بیادو اینجا اعلام می کنم و هزینه ی اون به طراح پرداخت میشه.
نه امکان برگزاری مسابقه هست نه امکان این که طرح رو بسپاریم به یک نفر.
چون مدیر این شرکت اصلا نمیدونه که نیاز به لوگو داره ،مطمئن هستم اگر طرح های شما رو ببینه حاضر به پرداخت هزینه ی اون خواهد شد.
من فقط برای این که این مشتری رو از دست ندید + این شرکت لوگو داشته باشه این تایپیک رو زدم و هیچ سودی برای من نداره ،ضمنا برای اطمینان بعد از این که مدیر شرکت لوگویی رو انتخاب کرد ،شماره ی شرکت رو در اختیار طراح مورد نظر قرار میدم تا خودش صحبت کنه.

--> لوگو برای اسم کیش جمال آرا ساخته بشه.
--> اگر تایپوگرافی باشه که هیچ اما اگر طرح گرافیکیه سعی کنید به فعالیت شرکت نزدیکش کنید (طرح آرمانی)

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا